Karşı cins nasıl bir giriş yaparsa cevabınız olumlu olur?

Karşı cins nasıl bir giriş yaparsa cevabınız olumlu olur?

Bilmiyorum ki. Hoşuma giden bir kız üniversitede bana açıldığında eyvallah herkes beni sever demişim. Yoğun olduğum bir gün açınılmasın sonrası benim kişiye bakış açıma bağlı.
Kız bu ne özgüven demiştir 😂
Günaydın Ben genelde aşk konularından çok uzak olduğum için ilk adımın atılmasına da dikkat etmem :D yani şey olması lazım mesela bir kadın beni çok sevmeli ve benimle ilgilenmeli.. elde etmek için uğraşmalı çünkü hayatımda kimse beni elde etmek için uğraşmadı.. ama bununla da kimse uğraşmaz zaten
güvenimi de kazanmalı
Takla atsa da, agzıyla kuş yakalasa da olmaz jsjf adım atarak güvenimi kazanması pek olası değil
Sòylediği şeylerle yaptığı şeylerin tutarlı olması, bunu bana göstermesi ve hissettirmesi gerekli
Aynen katılıyorum tutarlılık çok önemli
Katılcan tabi
Ben yanlış söz demem djfnf
ya şu şeye hayranım; ben seni biraz gözlemledim, takip ettim.. yani benim hakkımda biraz kafa yormuş balıklama atlamamış ya işte ilk adımı atarken bunu dile getirmesi ve söyledikleriyle bunu desteklemesi çok hoş.
Cevap
24Cevap
Elbette olumlu bir etki bırakır. Çünkü özgüvenli bir insan olduğunu kanıtlamış olur Bu da yeterince olduğunu bildiklerini.
İlk adımı atarsa değil ilk adımı nasıl atarsa soru😂
Farkettim kafan karışık 😂
"Merhaba senden hoşlanıyorum *yüzünü kapatıp* ayğ çoğk utanığyorumm" 😄 hayalimde ki tabi ki de bu değil, bana sevgisini ilk adımını kalbinin benim için attığını hissettirmesi gerekiyor
Hoş bulduğunu belli etmeli. Konuşuğuyla hal hareketleriyle. Yoksa soğuk sığır gbi durup sonrada bak seninle buluşmayı kabul ettim beni ikna et pozisyonlarında olursa hadi baaaay
Bunu tarif etmek çok zor açıkçası ama yaklaşım biçimi içimde bir şeyler hissettirmeli diye düşünüyorum.
adımın gerçekleştiği yere göre bu cevap değişir. sokakta başka olur evde başka olur. kalbalık bir ortamda bambaşka..
Gerçek hayatı ile gelmeli olduğu gibi, ve demeli ben buyum beni böyle sev.
Ensemden tutup kendine çekerek kafa tokuştursun net düşerim
Hoşlanıyorsam nasıl adım attığı önemsiz, o adım atsın her türlü hoşuma gider zaten
Hiç vazgeçmezse birgün karşılığını illa ki veririm😂 kolay güvenemiyorum insanlara
Planlayarak zekice bir hamle yaparsa olumlu etki birakir
kendisine karşı bir şey hissetmedikten sonra istediği gibi yapsın bir önemi yok maalesef :)
Şu an en iyi adımı da atsa, yine de cevabım hayır olur. Kimseyi istemiyorum bu aralar.
Samimi olması lazım ne hissediyorsa ne düşünüyorsa çekinmeden hepsini söylemeli
Kadin bunu kolaylastirir ancak ilk adimi daima erkek atar. Yakisani budur.
guzel bir iltifat ve beraber olmayi ne kadar istediginden bahsetmesi olabilir ama yuz yuze ve bas basa olmasi altin kural :)
O anki ikimiz arasında artık yaklaşımı nasıl olur bnde bilemedim
net olmak herzaman iyidir olumlu etki bırakir
Şimdiki her adım basit adımlar olmuş basitleştirilmiş aşk
Üç evetle uğurluyoruz. 😃😃
Olur tabi neden olmasın
Klasik olmadığını gösterir ve benden artı alır
Bakışları anlatsa yeterli
İlk adım atanı severiz
Bizimki ilk adımı attı öyle kaldii kffkfkt
samimi bir şekilde ve itici olmadan
Adımına değil karakterine bakarım
Güven telkin edici , samimi olursa