Merhaba erkeklere soruyorum ben 2 senelik evliyim eşim her kavgada ayrılmak boşanmak istiyor tamam diyorum sinirleniyor küfür ediyor sürekli küfür için arıyor eve dövmeye geliyor beni göndermeye geliyor sonra siniri geçiyor ve normal davranıyor kavga edince ayrılmak istiyor amacı nedir eşimle kavgalıydık bugün annesine gitti şimdi kardesıyle gelmiş küfürler etti kardeşi giderken tatlı yapmıştım eline sıkıştırdım annesine versin diye kayınvalidem iyi benim çünkü neden böyle oluyor ben ne yaptım bunları hakedecek bir erkek neden böyle davranır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sorduğun soru biraz mantıklı Bence değil çünkü böyle ortamlarda böyle soruları Bence sorulmaması gerekiyor çünkü ilişkiye daha da kötü hale getirirsin Yani bu da Bence gerek yok ya zaten açık ve net ortada aslında yani iki senelik olmana rağmen yani her kavgada boşanmak isteyen bir erkek Yani tabii ki de başka birisi vardır veya artık eskisi gibi sana karşı bir şey kalmamıştır ve senden kaçıyordur yani şimdi ben bunu söyledim diye buna inanıp hareket mi edeceksin yani bu şekilde eğer buna inanıp ve buna benzer insanlara yorumlarına göre hareket edersen ilişkin daha da kötü olur yani o yüzden bence git konuş yani Ben bütün danışanlarıma bunu söylüyorum ya Yani oturup bunu sormaktan niye bu kadar korkarsanız neden bu kadar çok çekinirsiniz bitmesi gereken bir ilişki varsa bitirin abi yani bu kadar basit yani burada gelip de bunu sormanın bir manası yok açıkçası yani ilişkin daha da kötü hale getirirsin kendini de psikolojik sorunları sürüklersin yani yani niye bu kadınlar neden böyle erkekler böyle bir şeyleri saklıyor millete başka başka insanları soruyor abi evlisin sen ya git karına sor git kocana sor ya yani burada Buna cevap verilecek bir şey değil Yani anlatabildim mi burada yani o 8 yaşında çocuk da var 19 yaşında çocuk da var 16 yaşında çocuk da var yapmayın ya iki senelik evliyim 24 24 25 yaşında 26 yaşında insanlarsınız ya Yani yaptığınız çok hatalı bir davranış ki Bence ilişkiler bu gibi davranışlardan dolayı bitiyor Yani gerçekten kendinle ilgili bir alakalı bir durumu gelip de burada açıklama ve gelip de buradaki insanlara inanılmaz sana hiçbir şey katmaz git kocanın karşısında geç ve de ki böyle böyle benden nefret mi ediyorsun o zaman ayrılalım konuş ya neden bunu yapıyorsun neden böyle hep ediyorsun konuşmayı bilmiyor musunuz ya burada erkeklere de sesleniyorum kadınlara da sesleniyorum bir buçuk seneden beri bu mesleği içersindeyim ya kadınlarda bir şeyleri konuşmaktan çekiniyor erkeklerde bir şeyleri konuşmaktan çekiniyor Abi sen konuşmaktan çekinirsen o zaman evlenmeseydin abi ya Kendi durumunu insan gibi kocana veya karını anlatamıyorsan abi yaşama bu dünyada ya yaşamaya Yani evlilik çocuk oyuncağı değil yani. her gün her gün bu sorunları yaşayan çiftler ile seans yapıyorum yani bu kadar açık ve net konuşuyorum yani niye bu kadar bir şeyler söylemekten çekiniyorsunuz ki yani koskoca insanlarsınız 5 yaşında çocuk değilsiniz ki siz sonra neden beni aldatıyor sonra neden bana ilgi göstermiyor vallahi kusura bakmayın gerçekten kusura bakmayın siz böyle yaptığınız sürece ne sizi insan gibi birisi sever ne sizi size karşı hislerini açıklar yani bırakın artık böyle çocukça oyunları ya.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşine ve çocuklarına şiddet uygulayan erkek en aciz erkektir. Dışarda yaşadığı birtakım olaylara tepki gösteremeyip içine atan erkekler, genelde içini evde boşaltır. Saçma sapan şeyleri bahane ederek eşi ve çocuklarına sözlü ve fiziki şiddet uygulayabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet dışarda sadece uzaktan ınsanlara küfür ediyor bırı kavga etmeye kalktığında susuyor hemen
- +1 yıl
Üzgünüm ama bir an önce birinden yardım alınmalı.
+1 yılSoruyu soran kadın Sevgi istiyor ilgi istiyor beğenilmek istiyor kadın olduğunu bilmek istiyor aslında böyle sünepe gibi annesinin evine giden erkek istemiyor
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle ama işte olmadı vazgeçti benden çekti gitti aslında aylar önce vazgecmıstıde ben pesınde koşmuştum
- +1 yıl
Sen eşine güvenmiyorsun çünkü bir kadın Bir kere erkek den güven bekler çünkü böyle küfür etmek kadını dövmek kadını kötü hissettirir o kadın o erkeğe dokunmak istemez yani Bir kocadan beklenti sıfıra indirgenmiş seninde duyguların var sevilmek ruhunun mutlu olması bir erkeğin kollarında olmak mutlu olarak ben anlamıyorum eşini döven bir erkek hangi akılla eşinin yanına gider
Soran+1 yılDiyorum ya nefret etmiş ha sucum ne bilmiyorum gerçekten annesiyle konuştum diyor ki sen çok sevdin çok değer verdin bir tarafı kalktı artık git kızım diyor bu haketmiyor diyor
- +1 yıl
Napcan peki
Soran+1 yılBu kez boşanmak ıstediği için asla bisey demeyecegım yalvarmayacağım tamam dedim boşan dedim bitip gidicek
- +1 yıl
Düzelmez mi hiç bir şekilde dersin
Soran+1 yılArtık düzelmez
- +1 yıl
☺️ yuvanı kurtarmak için psikologa vs gidin lütfen
Soran+1 yılAdam benden boşanmak istiyor bugün beni dövüp ımam nıkahından boşadı yarın da mahkemeye verıyormus evi terketti çorabına kadar alıp gitti
- +1 yıl
Sakın kendiniz de suç aramayın... Kocanız mal
Ayrılma lafını diyen adam seni kaybetmekten korkuyor ve senin de bu duruma tepki vermeyeceğini biliyor. Yalnız kalkmaktan korkuyor ve eğer sen önce deseydin altta kalmak yerine önce o öneriyor ben ondan ayrıldım o değil gibi. Eğer şiddet de görüyorsan kesin bu ilişkiye son vermelisin sevgi saygı sadakat olmayan biri ile hayatını devam etme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
43Cevap
Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aklin varsa sakin bu evlilikten cocuk yapma belliki esinin psikolojisi bozuk insan karisina kufur edermi bea bunu yapmasi icin senin aldatman lazm boyle bise olmadigina gore kusura bakmada ne dunyadaki tek kadin sensin nede dunyadaki tek erkek o uysturucu vs kullaniyo olabilirmi boyle dengesiz davranmak pek akil isi degilde yani ya sever ya sevmez ama seninki bi var bi yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. böyle bktn evlilikler neden olur neden insan evlenir üstüne bide cocuk yapar. saygı yok sevgi yok terbiye yok adap yok görgü yok insanlık yok olgunluk yok
böyle evliliklerden ne beklenir yani topluma ne faydası olur böyle şeylerin
Allah yardım etsin size
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik rahatsızlığı var gibi sinir hastası gibi sanki sinirlenince gözü bisey görmüyor sonradan sakinleşince normal oluyor bi hastalığı olmasa bunların yapmaz annesine soylediniz mi o konusa
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak mı istiyor tamam ona de ki "s**tir olup gidebilirsin ki madem bu kadar istiyorsun elini tutan yok. Bu kadar bağlanmayin sizin icin yanlış olan insanlara. Elini sallarsan ellisine denk gelirsin kuzum. Kendini heba etme bi danga*** icin.
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde küfürler eden aşağılayan bir adamla 5 dakikamı geçiremem. Tabiki her evliliğin ayrı bir dinamiği var ama çocuk ta yoksa herşeye sıfırdan başlamak sevmiyorsan.. Adam aldatıyor olabilir yakın takibe al soğutma taktiği belkide...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç sene daha evli kal, gerçekten dövmeye falan başlar. O zamana kadar mal gibi bo ayıdan çocuk da yapmış olursun sende o potansiyel var gibi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği seçen sensin bana kocalık herifkik edecekmi diye bakmaz cilasina susune bakarsan sonuç böyle olur boşan zaman kaybetme derim herkes işine baksın
00 Yorumla
+1 yılKankam belliki sorunları var eğer çocuğunuz yoksa önce ilişkini düzeltmek için çabala olmuyorsa bitirmeyi bi düşün çünkü ileride daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin inş doğru yolu bulursunuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGit ayrıl yaaa deli oluyorum böyle tiplere Ağzının ortasına bi tane patlatırdım ben olsaydım sonra hayata geliş amacını sorgulardı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Küfür eden döven erkeğin yanında 1 dakika bile durmamalısın. Annenin evine dön ve boşanma dvası aç. Sakın hamile kalma bu arada
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaypak ibine, koy gtüne tekmeyi onun. Erkek adam eşine sahip çıkar
10 Yorumla
+1 yılHer kavga da boşanma kelimesini söylüyorsa zaten kafa da bitirmiş...
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle senden sıkılmış ve seni sevmiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılkaybetme korkusu olmadığı için. bir gün o demeden sen de ciddi değilse ters köşe olur zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişki böyle olmaz senin ailen ne diyor bu işe
00 Yorumla Gercekten boşanmak istediği icin olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yıladam senin ile hem aşkta hem sekste mutlu değil ve başkasının koynunda mutlu ondan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenince insanlar canavara dönüşüyor huyu öyle ise çocuk yokken boşanmayı düşün derim
00 Yorumla
+1 yılevlendiğine pişman evlliğin iyi bir şey olmadığını anlamış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa yav he ya trol ama yav he tavsiye seni ö. ldürmeden boşan haberini görmeyelim 3. Sayfada
00 Yorumla
+1 yılBoşan abi ne çekiyorsun böyle bir adamı kendine saygın olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı yokmuş. Ayrıl bence. Yaşla ıraın aynı muamele. Gençliğini harcama bari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaygisiz itin biriyle evlisin. yol yakinken cocuk yoksa iyi dusun.. dovup dovup sonra senden kadinlik ta bekler bu hayvan
018 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok boşanmak ıstıyorum artık dayanamıyorum mahkeme acıcam dedi bu sefer yalvarmadım git dedim
Cevap sahibi+1 yılsen neye yalvariyorsun zaten. birak acsin
Soran+1 yılEvet artık içinde bitti kocalık yapmıyor paranın hesabını hep yapıyor sıkıldım komşulara rezıl oluyorum sürekli dövüyor
Cevap sahibi+1 yılkocaliktan kastin cinsellik mi yasamiyor senle. seni doven hayvanla cinsellik mi istiyosaun bide
Soran+1 yılHayır cınsellik değil koca dediğin birazda dağdır arkanda guvenırsın arkamda durur dersin ben evliliğimde tek basımayım en büyük düşmanım eşim aslında öyle davranıyor bana
Cevap sahibi+1 yılzorla mi evlendirdiler. ya da sen cirkin misin bakimsiz birimisin niye gicik sana
Soran+1 yılZorla değil severek evlendık ben ogretmenım eşim taksı şoförü aksine ben çok bakımlıyım 25 yaşımdayım sarışınım 1.56 boyunda 57 kiloyum öyle bakmışız değilim ama ıstemıyormus beni hersey guzellık veya seks değilmiş öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılneymis mk bunlar degilde? ne ariyor mus bi kadinda. sende yazik etmissin kendine neden dengini bulmadin
Soran+1 yılBana öyle diyor hersey guzellık ve seks değil daha önemli şeyler varmış he akıllıyım öğretmenım ya bır kere ama işte olmadı belki de başkası vardır
Cevap sahibi+1 yılkendini senin yaninda ezik hissediyor. dovme sebebi de o.
Soran+1 yılBaşkası vardır belkide bilemem
Cevap sahibi+1 yılse. KS degil dediyse niye baskasi olsun. senle se. KS yapmaktan mi zevk almiyor
Soran+1 yılBüyük ıhtımalle sevmiyor işte beni o yüzden istemiyor kabul etmem lazım artık
Cevap sahibi+1 yılcirkin misin neyini begenmiyor
Soran+1 yılDedim ya güzelim bakımlıyım bana göre öyle 1.56 boyunda 57 kiloyum sarısınım beyaz tenliyim bakımlıyım ama yaranamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılgosterirmisin kendini? gorebilirmiuim
Soran+1 yılBen gerçekten dertleşmek için yazdım duygusal çöküşteyim kendimi göstermek pek uygun olmaz Şu an
Cevap sahibi+1 yılselam
Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı. :D :D Ulen böyle biri ile sen neden boşanmak istemiyorsun asıl sorun o :D
00 Yorumla
+1 yılSen böyle yaptıkça daha fazla şiddet görürsün.. net..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. kavga etme neden kavga ediyorsunuz ki eşine neden itaat edmiyorsun...
bence sen eşini haketmiyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Sende burdaki adam kadar şeref yoksunusun
- +1 yıl
Erkeğe neden itaat edeyim tanrı mı bu
- +1 yıl
Benimki bana tapacaksa bende taparım
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sen birsey yapmadın. Eşin dengesiz ve ruhsal yönden sıkıntılı. Öfke kontrolü yapamıyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılBipolar hastası eşim
Soran+1 yılİlaç kullanmış 4 sene sonra bırakmış geçti diyorlar ama sanmıyorum
Soran+1 yılHerseye sınırlenıyor kafasında kuruyor aslında bıseyı unutmuyor uzatıyor çok konuşuyor gözünden ateş çıkıyor
Soran+1 yıl3 gün sonra bısey yokmuş gibi davranıyor ben delirdim artık
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav kızım seni artık istemiyor ve boşanmaya çalışıyor; o kavgalar da bahanesi işte. Anlamayacak ne var!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin annesine çok mu düşkün genelde böyle erkekler en ufak sıkıntıda boşanalım yok evi terk etmeler falan tercih ediyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle adamı boşa gitsin. Görsün boşamayı. Şöyle adamların kölesi olmayi bırakın.
00 Yorumla
+1 yılnerden buluyorsunuz böyle tiperi anlam veremiyorum gerçekten, ve daha önemlisi nasıl katlanıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılEşine biraz özel alan bırak, bırak biraz gezsin tozsun arkadaşları ile gorussun yani stres atsın sürekli çevresinde olma bence
00 Yorumlasiddet uygulayan erkekten asla olmaz en hizli sekilde bosanmani tavsiye ederim
00 YorumlaBöyle bir erkekle sen nasıl evlisin canım o önemli önce
00 YorumlaSeverek mi evlendiniz?
013 Yorumla
Soran+1 yılO taksıcı ben ogretmenım taksıde tanıştık pesımde çok koştu severek evlendık ama sonu böyle oldu
- +1 yıl
Eşinde öfke problemi mi var?
Erkekler kadınlara göre biraz daha geç olgunlaşır.
Senin değerini kıymetini kaybedince anlayacak sanırım ama o zamanda iş işten geçecek.
Boşansan da takıntılı bir tip galiba o zaman daha sıkıntılı olacak bu tarz kişilerle oturup konuşamazsın da.
Bir anlaşmaya varsan ertesi gün yine aynı olacak değişen bir şey yok sen sakinliğini koru.
ya da hayatında birisi olabilir mi? Hani aklı bir an ona gidip seni istemiyor oluşu daha sonra tekrar sana dönmesi falan psikolojik olarak sıkıntı da olabilir.
Soran+1 yılHayatında biri var mı sanmıyorum telefonunu kurcalıyorum hıc bısey yok bulamıyorum tek bildiğim şey beni istemediği kavga edince sürekli boşanmak ve beni evden göndermek ıstıyor ben susuyorum ben kalıyorum bir gitsem adımı anmaz unutur öyle takılmaz peşime sevmiyor beni anlıyorum artık eskiden görmezden geliyordum şu an gelemiyorum
- +1 yıl
Büyük ihtimalle mesleğinden dolayı da tüm gün insanlarla iç içe senin telefonu karıştıracağını biliyor o yüzden merak etme araba da veya başka bir yerde yedek vardır.
Bu kadar umursamaz takmaz birisi ise sana karşı muhtemelen akıl veren yön veren birisi vardır güvendiği birisi olabilir.
Soran+1 yılBilmiyorum varsa Allah çıkarsın ne diyim taksi işte illaki kadın vardır ne diyim ki ben görmedim ama 2 senedir böyle eşim benim 2 senedirmi var kadın
Soran+1 yılVe eşim bipolar hastası
Soran+1 yılBipolar hastaları öldürmez diye okumuştum bende evlendikten sonra öğrendim hasta olduğunu askere almamışlar muafmış adam e devletinde muaf görüp sormuştum bipolarmış meğetsrm ama asla kabul etmiyor hasta olduğunu aileside kabul etmiyor eşimde etmiyor
- +1 yıl
Bende tam tersi biliyorum bir anlıkla çok fazla zarar verebilir belki de ailesi düzelir diye evlendirmiş onu ama pek bir çaresi yok sanırım.
Senin için gerçekten çok zor düşünüyorum anlattıklarını hiç te Kolay değil muhtemelen hastalığından dolayı durumu böyle git geller yaşıyor.
Sen sakin davran üzerine fazla gitme imkanın varsa biraz uzaklaş.
Soran+1 yılBenden boşanmak istiyor nefret ediyor benden bende artık kabul ettim çünkü haftanın 3 günü boşanmak istiyor 4 günü iyi artık bunaldım
Soran+1 yılEvet benı yaktılar ve ben bittim artık çöktüm resmen mesela artık kimseye güvenmeyeceğim evlilik kötü bir şey gibi korktum artık çok kötüyüm sanki her erkek karısını dövüyor karısı ne istiyorsa almıyor para hesabı yapıyor sanıyorum her erkek benim eşim gibi sanıyorum
Soran+1 yılTabi
Eşin ben resmen ehehdhdhxh
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden çekiyorsun bu adamı
10 Yorumla
+1 yılsana acı çektirmekten zevk alıyor bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam seni sevmiyor aşırı belli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmiyo dahada yıpratma ayril
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyo seni zoraki evli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıladamaı nasıl bezidirdiyssen kavgacı ruhunla
00 Yorumla huyunu suyunu tanımadan evlenmeseydin
00 YorumlaKafayi yemis heralde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle bir ömür geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeredenbculfun bu dengesiz terbiyesiz adamı sen
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım çok
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyümemiş çocukla evlenmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakında sizleride patlatmak farz oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBıkmıştır artık senden, evlilikten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir gün burnunu güzel bir surt akli başına gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel hayatiniz mi yok
00 Yorumla
+1 yılAlışmış sana kum torbası muamelesi yapmaya
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana vurdukça sustum ama artık olmuyor bu kadar dövmesine gelemiyorum kayınvalidem de dedi git dedi yarın gidicem
- +1 yıl
Gitmezsen kendine gelmez. Gururlu ol
Soran+1 yılGidersem adımı anmaz artık ben gururumu geçtim sadece hayatımın peşindeyim bitmesi lazım
- +1 yıl
Senin durumunda bi kadın vardı. Gidince adam kölesi oldu
Soran+1 yılBenim eşim olmaz sanmıyorum hiç ben artık dönmesini düşünmüyorum zaten sadece ben unutuyum istiyorum blöf yapıp gidersem ve gelmezse çok üzülürüm ben gelmeyecegını bile bile gitmek istiyorum
- +1 yıl
Zaten ona dönme artık. Hyvanın teki o
+1 yılsevmiyordur ondan sıkılmış senden
00 Yorumla
+1 yılBnce zorlama bunalmişdir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılYa bir sakin olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvensiz erkek
017 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
Cevap sahibi+1 yılHer konuda güvensiz derken sana değil kendine.. gücsüz pısırık sadece sana karşı bu şekilde olur
Soran+1 yılÇok küfür ediyor ağzı bozuk çok dovuyor hemen boşanıyor sonra 3 gün sonra özür dilemeden barışıyor bitirdi evliliği artık bu kez boşanalım dediğinde git dedim dur demedim
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yaptın çalışıyormusun?
Soran+1 yılÖğretmenim
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı şimdi bence düzgün sakin bir karar almalısın geleceğin hakkında yoksa her durjm hata
Soran+1 yılBoşanmak istiyor eşim surkelı bu kez yalvarmadım tamam dedim
Cevap sahibi+1 yılYa onun istediğini boş ver sen ne istiyorsun sen sana küfür eden adamın isteğine odaklısın asıl senin istediğin önemli
Soran+1 yılDuzelmesını ıstedım benı sevmesını sahıp çıkmasını bebegımız olmasını olmadı benim ıstedıklerım olmadı
Cevap sahibi+1 yılOlmayanları değil bundan sonrasını soruyorum sana
Soran+1 yılBoşanmak baba evine dönmek araba almak sonra belki yeni biriyle tanışmak ve beni sevmesini çok sevmesini gözlerimin artık ağlamaktan şişmemesini istiyorum
Soran+1 yılSaçlarım artık yolunmasın istiyorum omzuma biri vurmasın sırtıma yumruk gelmesin istiyorum
Soran+1 yılEllerimi artık biri öpsün parmaklarıma vurmasın kimse
Cevap sahibi+1 yılEşten tamamen ümidi kestin mi
Soran+1 yılBugün kestim imam nikahından beni boşadı yarında mahkemeye verıyormus evi terketti gitti beni ıstemıyormus bır saat önce geldi kardesıyle beni dövdü küfürler etti evımden git dedi ben sustum kardesı giderkende eline annesine vermesi için yaptığım triliçeyi gönderdim gelıcekyı kayınvalidem ama eşim kavga edince gelemedi ondan gönderdim
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesiniz
Cevap sahibi+1 yılSenin daha çok konuşmaya ihtiyaçın var herşeyden daha çok ve bence bitirmezsiniz
Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence sen boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk var mı?
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 2 senelik evliyim, eşim her kavgada boşanmak istiyor. Bir erkek neden böyle yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler