Bakıyor uzun uzun gözlerime gülümsüyor falan ama bugün ben yanına oturunca sandalyede mesafe açıp diğer sandalyeye geçti neden yaptı bunu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay benimkide aynı durumm cidden gidip hayırdır diye sormamak için zor duruyorum hep bakiyo ama icraat 0
Bide başka sandalyeye geçmesi... bence bu hareket soğuma sebebi
Ya şimdi benim durum daha vahim o gün öğrendim birini seviyormuş duyunca hem üzüldüm hem sevindim ins benim dedim çünkü konusmustuk bı kaç kere Soysal medyadan işte takilesiyordik o ggun de st atmisti "bakıp gidemediği yere dalıp gidermiş insan"diye kendimi boşuna da umitlendirmek istemiyorum takipten ciktim ciakrdim unuturum sandım olmuyo zamana bırakmak en iyisi bence
@whsinemm anlaşıldı iyi yapmışsınız 😄👏
Neyi iyi yapmışım yaa seven insan bı takip isteği atar yinee
bir şey sorabilirmiyim dürüst olmanız herşeyden önemli bunca zamandır haksız birimiyim ben teşekkür ederim dürüst olursanız sevinirim
Seviyordur ama daha önce kadınlarla çok fazla yakın temasta bulunmadığı için heyecandan çekingen ve tedirgin hareketler sergiliyor. (Çocuk uzun süredir kullanılmadığı için eko moda geçmiş ittir çalışır o)
Peki sence hoşlanıyor mudur bu belkide tüm o bakışlar dokunuşlar öylesineydi
@Delibebik Bence hoşlanıyordur yoksa sık sık göz teması kurmaz. Sen net bir şekilde konuşursan ona yapacak başka hamle bırakmazsın. Kendini açar ama ima edersen kaçabilir utangaç bir mizacı varsa.
Peki bi sey daha sorcam bi çocuk daha var bi kaç saat öncesi bana... cım diyip bi kaç saat sonra bi şey söylemek isterken omzuma vurup sonra ismini hatırlayamadım diyip sonra ismimi söyledi amaç ne bi erkek bunu niye yapar?
@Delibebik ya çok fazla kaybedenler kulübü izlemiştir ya da kendi geliştirdiği umursamaz tavrı ile kendini havalı (yüksekte) göstermeye çalışıyor olabilir. Bu o kadar fazla kızla konuşuyorum ki senin adın neydi der gibi bir imadır.
Ama bak öyle yapmıyordu hiç muhabbetimiz yokken bile ismimle hitap ediyordu biraz konuştuk biz bugün sonra öyle yaptı
@Delibebik Gerçekten unutmuş olduğunu düşünüyorsan heyecandan olabilir ama kasıtlı yaptıysa bir tek bu yola çıkıyor anlamı
Gerçekten unutmadi bilerek yaptı bilerek neden yapmış olabilir sence? Ve neden cool olmaya çalışsın ki? Hani neden bu eylemi yaptı?
@Delibebik yani erkekler bunu bilinçli olarak iki sebeple yapar birincisi gerçekten çevresinde çok kadın vardır ve kaybetekten korkmaz bilinçsizce konuşur veya ilişki deneyimi yoktur bunun karşı tarafı etkileyeceğini gerçekten düşündüğü için yapar. Her iki seçeneğin sonunda da seni etkileme çabası var ama yanlış bir yol seçmiş.
Beni kendinden soğutmak için yapmış olamaz mı sence? Öyle olsa da konuşmaya çalışmaz dimi omzuma vuruyor sonra ismimi söylüyor sonra ismini hatırlayamadım diyor
@Delibebik Erkekler çok kompleks yaratıklar değil bak söyle örnek vereyim. Erkek dümdüz düşünür senden uzak mı olmak istiyor yanından geçerken yüzüne bakmaz, seni görünce yolunu değiştirir. Yani ghosting yapmaya çalışır. Aynı şekilde erkek sevdiği kızla uğraşır aynı bir mağara adamı gibi düşün ilkokul çocuklarından örnek saçını çeker, kalem batırır, geçerken laf atar. Kısaca erkekler uğraşarak sevgisini dışa vuruyor. Mantıklı olmasa da böyle.
Peki sence şu an o çocuk hangisini yapıyordur?
@Delibebik Kuvvetli ihtimal seninle uğraşıyor karşılık vermeni istiyor. Bence hoşlanıyor. Senden uzak olmak istese seninle uğraşmaz.