Ben sıkılırım her şeye tamam sorun yok derse
O zaman bu kadar rahatsa 3 lü takılalım 😂
O zaman bu kadar rahatsa 3 lü takılalım 😂
Zamana ve duruma göre tercihleriniz değişiyor. Belki de ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Başta size karışmayan sevgili istiyorsunuz, sevgili olunca da bu bana niye karışmıyor diyorsunuz.
Sana karışmıyor. Doğru yapsan da karışmıyor, yanlış yapsan da karışmıyor. Çarşaf giysen de, bikini giysen de kıskanmıyor.
Çünkü adam beta ruhlu bir meriç oğlanı (erkek demiyorum. Çünkü Red Pill, meriçleri erkek değil oğlan kategorisi içinde tanımlıyor.) Sana sadece kaynak sağlayıcı beta özellikleri sunabiliyor. İlişkide seni koruyup, seni domine edebilecek alfa özelliklere sahip değil çünkü.
Alfa erkekler, ilişki yaşadıkları kadınların üzerinde meşru bir otorite kurması gerektiğini bilir. Kırmızı çizgileri olur o tip erkeklerin. Yolun en başında çizerler bu çizgileri. Bunlara uymayacağını düşündüğü kadını hayatına almaz zaten.
Vallahi ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Birileri der aman karışmasın karışırsa çok fena olur birileri der karışmıyor kesin hayatında ya biri var ya sevmiyor, arkadaşlar herşeyin dozu önemli böyle yalandan da olsa ufaktan karışacaksınız misal örnek olarak çok güzel olma ha tek ben beğeniyim seni tarzından yalandan kıskanıyormuş gibi yapın sonra da ne hali varsa görsün banane moduna geçin 😂
Tamam dozunda olsun diyorum zaten
Cevap
15Cevap
Bence her şeyin fazlası sıkıcı ve zararlı.. yani kısıtlaması da yanlış aşırı rahat hiç merak etmeyen darlamayan sevgili de yanlış
Evet
Hemde nasıl... Denendi ve onaylandı. Ne salsın ne de sıksın. Şu erkeklere ayar nedir öğretmek lazım.
Salınca da tamam diyoruz rahat davranıyoruz bu sefer sinirlenip küfür işitiyoruz anlamadım ki ne yapmamız gerekiyor :D
zaten karışmasın beni özgür bıraksın amaa erkeklerden de kıskanmıyorsa açıkcası sevgisinden şüphe ederim bu beni sevmiyor demek ki kıskanmadığına göre diye düşünürüm
Aynen öyle
Ama benim yeşil ışık yanar giderim konuşurum yanlışlıkla erkeklerle dlfmdödö
o ne demek kız 😂
Rahat bırakması işime gelir yani
Demek ki çok güveniyor derim ya da umrunda değilim derim başkasıyla muhabbet ederim
rahat bırakmak özgür bırakmak derken ben şunu kastettim aslında giyimime kuşamıma ayakkabıma süsüme ojeme vs gibi şeylere karışmasın anlamında modern olsun kısaca dağ ayısı gibi olmasın yoksa beni rahat bıraksada ben erkek arkadaşlarım ile gevşek olmam ya da başka erkekler ile sohbet etmem mesela
Aslında başka anlamda demiştim onu neyse
anlat beybi kafam basmadı 😀
Kızlar nankör gibi sanki sevgilisi rahat bıraksa ayrı dert sıksa ayrı dert fdjgfkgkkh
Yo hiç bir şeye karışmıyorsa o zaman başka flörtte gerekli bence
Kıyafetime karışmasın. Hoşuna gitmeyen konuları söylesin tabiî. Rahat ve karışmayan sevgili yanında özgür olursun.
olsa da olur , olmasa da olur havası var. kısa süre sonra kokusu çıkar
Yani karışsan da aslında karakter önemli
Karakter yoksa yapar
Kesinlikle öyle. İlk zamanlar pek bir şey olmaz da ilerleyen zamanlar da daha net olur. doğru insanlara denk geliriz umarım
Umarım
Size nasıl yaranılır önce bu konuda ciddi şekilde kurslar açılmalı 🙄🙄
O kadar rahat bırakılmaz canım :D Ama sende farklı istekler var sanırım :D
ya kıskanma olacak ama güvensizlikle karıştırılmayacak yoksa sıkıyor.
Net olmak.
Duru olmak.
Öyle birini bulursam dünyanın en mutlu insanı olucam.
Hiç sıkılmam.
Evet her şey kararında güzel varlığında göstermeli yerine gore
Kıskanç erkek favorimdir. Aksi hâlde ilişkiyi yürütemem/yürütmek istemem.
Belli bir yere kadar iyi bence karışması ama sonrası kısıtlama olur 🖤
ilişkide arada kavga sürtüşme olmazsa tadı olmaz o ateş yanacak hep
Kıskanınca da darlıyor oluyor
O başka bu başka
Darlamak apayrı tamamen rahat bırakmak apayrı
Sıkıcı değil de genişliğe gelemem
Varsa arkadaşın üçlü takılalım ahahaha
Yoo çok iyi bence 😀
Takıl
Ben kıskanç değilim hiç
Benim gibisini de istemezsin kiskancimdir
sıkabilir zamanla