Aşk İlişkileri 😍Hayatına girmek üzere hangi kelimeleri gördün? Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Görebildiğini yaz bahimm...😏 Güncellemeler+1 yıl Bende "Evlilik" ve "Öv" görebildim sadece..😅 😍Hayatına girmek üzere hangi kelimeleri gördün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Aşk <3 gördüm tabi ki de.. :D bu da yeterli benim için :P 1 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evlilikte kabak gibi en ortada, bunu da göremeyen 😀 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşk ve evlilik mi aman aman kalsın hayatıma girmesede olur böyle kelimeler 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İşkliba gördüm ne demek acaba hayatıma ne geliyor yani şimdi 🙄😂😂😂 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bende erken körlük başlamış. Yazılar çok küçüktü. 1 0 Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Niye ölüm, kanser, yıkım gibi kelimeler yok? 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay lütfen "at" girsin hayatıma, evlilik ve aşk umrum dışı 😂 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aman allahim kör oldum😂 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Aşk.Evlilik.İz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk <3 gördüm tabi ki de.. :D bu da yeterli benim için :P
Evlilikte kabak gibi en ortada, bunu da göremeyen 😀
Aşk ve evlilik mi aman aman kalsın hayatıma girmesede olur böyle kelimeler
İşkliba gördüm ne demek acaba hayatıma ne geliyor yani şimdi 🙄😂😂😂
Bende erken körlük başlamış. Yazılar çok küçüktü.
Niye ölüm, kanser, yıkım gibi kelimeler yok?
Aşk ve evlilik.. 😅
Ay lütfen "at" girsin hayatıma, evlilik ve aşk umrum dışı 😂
Evlilik ve ad gördüm😅
o kadar bakındım evlilik denk geldi :D
Aman allahim kör oldum😂
Aşk.
Evlilik.
İz.
Görmedim varsayıyorum
Öv, iş, aşk, evlilik...
İş aşk evlilik😂
Aşk gördüm