Geri de kalan arkadaşlara kolaylıklar. Kesinlikle bu kararı verirken çok düşündüm yaşadığım şeyleri düşününce de en iyisi bu en azından kalbim kırılmaz veya kötü şeyler yaşamam sevdiğim insan tarafından. Yani zaten erkeklerle iletişim kopukluğu oluyordu bir süre sonra. Yine de aşka kapısını kapatmayan tayfa için umarım gönlünüzde istediğiniz kişilerle beraber olabilirsiniz. Bu kararı verdiğim için hiç pişman değilim zaten birinin beni saf bir sevgiyle seveceğine inanmıyorum. Aksine bu kararı aldıktan sonra hem psikolojik hem de kalben bir rahatlık geldi bana. Yani size iyi gelmeyen şeyleri bırakmayı bilin ne konuda olursa olsun
Aşk meşk işlerini komple kapattım. Size iyi gelmeyen şeyleri bırakmayı biliyor musunuz?
Bu karar hayatında verebileceğin en güzel karar tebrik ediyorum👏Kendine odaklan, kendini gerçekleştir. Yarım kalmış özünü tamamla. İşte hayatın amacı bu
En doğrusu aynen. Kendini yarım hisseden birisi neden aşk ile tamamlamak ister ki. Şu an sen hayatının amacını bul, kendine bir şeyler kat, kendini gerçekleştir, bilim üzerine araştırmalar yap, konferanslara katıl, kitaplar oku film dizi izle. Hayatını yüceltecek bir amaç belirleyip ona doğru koş.
Eğer aşk yaşarken psikolojik olarak sürekli üzüntü halinde , yetersizlik hissediyorsan ve her ilişki yaşadığın kişide oluyorsa bu yolu deneyebilirsiniz. Kendi kendinizi sorguya çekmeniz ve analiz yapmaniz lazım