Soru başlıkta.
Ben evlenirdim İsrailli kızlar da çok güzel oluyorlar.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru başlıkta.
Ben evlenirdim İsrailli kızlar da çok güzel oluyorlar.
Aşırı güzel oluyorlar. Aslında güzellik de değil çekicilik. Her güzel kız çekici olmaz ama onların çoğu çekici.
Kendi adıma konuşacak olursam tabiki evlenirdim. Baba tarafım zaten
Cevap
5Cevap
Ben aşıksam evlenirdim.. din dil ırk önemli değil..
Ömürlük bir kadınım olsun nereli olursa olsun birlikte yaşlancak o derece vefakar kadın olsun da
benim için dil din ırk farketmez. Insan olsun yeter. Kız arkadaşım iranlı misal
Bunu bilerek bu zamanda sorman hiç hoş değil
Daha önce niye sormadın
Sonra sorsaydın
Demek istemiyorum
Uzatmıyorum yorum yaptım madem yorum yapmamı istemiyorsun neden sordun
Sana mı sorucam nasıl cevap vermem gerektiğini
Ben bana soracaksın demedim bu soruyu bu zamanda sorman hiç hoş değil dedim
Yahudi biriyle evlenmem, nereli olursa olsun!
Evlenmem
Allah senin de onların da b*lasını versin
Sivil ne ya sivil olsa ne yazar hepsi bebek katili
Bomba atar kadar oluyorlar zaten hastanelerde bebekler ölünce mutlu olup dans eden kimler acaba gözün mü kör ya da görmüyorsundur kesin ayrıca onlar bile isteye çocukların bebeklerin yoğun olduğu yerleri bombalıyorlar bence bu at gözlüklerini çıkarıp git biraz haber izle yok dinsiz vicdansız biriysen umrumda değilsin nasıl düşünürsen düşün
sizin gibiler zaten insani değil ideolojik düşünür. Sevinenler insan değil ki ama her israilli mi seviniyor?
Alman turist kadını döverek kemiklerini kırıp öldürmüş hamas militanları ve kiyafetlerini çıkarıp sergilemişler. Oradaki bazı canım filistinler de seviniyor. Ayni şey. Bu yüzden tüm filistinlileri aynı kefeye mi koyayım? Saçmalık. Biz dini dili ırkı farketmeksizin ölen ve gazzeye esir kalan tüm sivillere üzülüyoruz senin aksine.
https://youtu.be/dy1hQ8m8doI?si=QhciJkeLhbAAEZYu
Aynen aynen kesin üzülüyorsunuzdur siz üzülseniz üzülseniz ancak ölen israillilere üzülürsünüz
Git bi kıyas yap her iki taraftan ne kadar çocuk bebek vefat etti diye hiç kimse o Yahudi şeytanlar gibi çocukları hedef almıyor sende savunmaya devam et
Seni insan yerine koyamadığım içindir o diğerinde insanlık namına biraz da olsa bi şeyler var
Git dan sana kız bulsun yoksa evde kalcan
Ben kendimi düşünim ciddi mi :)) ben !!! hemde yurt dışında kız hayranları olan ben :)) tüü kılıbına tükürim senin erkek diye.. beyin siz. O kadar beyinle yaşa işte, bir tek kız biliyorsun bu hayatta işte.
Seni sokakta erkek diye adam diye yanımda gezdirmem ben, hadi git götürmeye devam et, doğru söylediğin ise meçhul, olsada işte adamlığınız yok onu gösteriyorsunuz.
Yürüüü pp den ne halt olduğun belli zaten
hayır evlenmezdim
Evet
evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar