2 günlük konustugum çocukla bulustum bir erkekle ilk defa bulustugum için heycanlıydım kahvaltıya götürcekti ama ben çok fazla konusmadigimız için bide ilk bulusma oldugu için masraf olsun istemedim neyse bakıyo bakısıyoruz ayagıma basıyo bende onun ayağına basıyorum bahaneyle elini omzuma atıyo falan yanıma oturup bahaneyle kolumu tutuyo kapidan ilk beni geçiriyo sabıkasına da baktım temiz ama ilk bulusma için samimiyet nasıl sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk takipten çıkmış 🤣😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence tavırları yanlış.. konuşun onunla
Abi çok ergence geldi bana buluşma. Oturup konuşmamışsınız karşılıklı niyet belli değil bu nedir böylee ayaklara basmalar vs
Konustuk ya ben sadece komigime giden ve dikkatimi çeken yerleri anlattım
Genede ergence ben basmam yani ilk buluşmada bi kızın ayağına. Elimi omzuna atmam yani
Yaştan dolayı bu rahatlık olabilir 23 yasındayız ayak basma da masada karşılıklı otururken ayaklarimiz carpisti sakalastik öyle yani
Bende çok yaşlı değilim 27 yaşındayım yani
Belki biraz daha oturaklısındir ama beğendiğin birini görsen sende bi şekilde elini omzuna koymak istersin
Ben haddimi bilirim. İlk görüşmede böyle bir labalikik yapmam
Hayır bu tatlılık çok ergence degilde. Ben şuna takıldım kız çok naif geldi bana kahvaltı bile istememiş enterasan degil mi? 😀
Benim çevrem mi fazla düzgün yoksa sizin çevreniz mi bozul anlayamadım.
Sen çok sıkıcısın ya abartma
@Bukızınöyküsü_ aynen cok sıkıcı ben biraz da narin gözükmek istedim daha fazla üstüme düşsün diye arada ciddi olup moralini de bozdum 4 mevsim yaşattım resmen😂
Ben sıkıcı değilim sadece olması gereken bu
Ilk bulusmada kahvaltı masraf mı oluyor? :)))
Ya bide ben ilk defa bir erkekle bulustum ilk defa nazıma biri katlandı ayıp olmayacagini bilsem yedigim pastayla kolayı da ben ödiyecektim
Bu kadar naif düşünme seni çok üzerler
Naif degil de 2. Bulusmaya kahvaltı daha uygun olur görgüsüz gibi gözükmek istemedim çiceksiz niye geldin dedim nasil üzücekler😂
Erkekler bu kadar inceliği haketmiyor bence. Utandın mı yoksa yemek yemeye senin yaslarda bende utanırdım yemek yiyemezdim 😂😂
Evet utandım bide baslarda degil ortalarda ve sonlarda gözlerimin içine baktı falan benimde bakmamı istedi tabi bi kaç saniye baktım sonra gözlerimi kacirdim göz teması kuramıyorum dedim sonlarda baktıgım da d o utandı ama o his çok güzel ya herkezde oyle bisey hissedemiyosun kalbine sıcak su dökülüyo sanki o pastasini benim kadar bile yemedi giderken de tatlı alıyım çigkofte alıyım yersin dedi ama istemedim jdjxb
Ayyy ne tatlısınız insallah böyle devam eder cocuk
Teşekkür ederim insallah hakkımızda hayırlısı olur
Ay keske kahvaltı yapsaymısım çocuk takipten çıkmıs🤣
Beni çok uzduler bu arada🤣
Bu arada bahsettigim o cocuk güzel kardeşim teki ve boyu benden kısaydi bjdjdjf
Uzerler bacım uzerler
O degilde baskasi üzdü harbi
konusmamanız cok weird olmus
Anlamadım
sabıkasınamı baktın :D :D
Evet😂
korkulur yeminle :D
Ne diyon bacım sen
Biraz fazla
Ama hoşuma gitti ters yaptıgımda bozuntuya vermedi mesela konustugum butun erkeklerle uzun süre konusup bulusma falan olmuyodu bide ters yapinca ilgiyi kesiyolardı bu boyle degil jfjfj
Tamamda daha 2 gündür sohbet var
Çekim vardı galiba😅
Daha önce kimseyle bukusmadin mi
Hayir bulusmadım
Tamam belli oldu sebep. Yaş kac
Sebebi neymis 23😂
23 yasin birikimi😜😃
Noldu. Yedin mi kazigi
Yo kazık falan yemedim yesem sana da ikram ederdim
Sen hastasin