Ailem uzak mesafe iliskiyi kabul etmiyor?

merhabalar,
ben almanyada yasiyorum 20 yasindayim, erkek arkadasim türkiyede 22 yasinda.
Bu sene mayis ayinda (6 ay oldu) instagram reels yorumlardan konusmaya basladik. Konustukca bir zaman sonra bana cok iyi ve samimi gelmeye basladi öylece konusmaya devam ettik. Sonra birbirimizden cok uzak oldugumuz icin benimle konusmayi kesti ama 1,5 hafta sonra tekrardan konusmaya basladik. Benide samimi buldugunu ilgisini cekmeye basladigini fark ettim. Hosuma giden sey bana sürekli yazarak, foto yollayarak, video atarak, ne yaptigini haber veriyordu ve gösteriyordu halen de öyle. Uzakta olsam bile beni hayatina dahil ediyor. Birbirimize her seyi anlatiriz bir problem oldugunda veya iyi olmadigimiz zaman hep birbirimizi dinleriz beraber cözmeye calisiriz. Augustosta yakin arkadasaimla türkiyede tatil yaptim ve ayni zamanda onu görmeye gittim bulusduk. Bana cok iyi davrandi bazi kücük hareketleri cok tatliydi kendimi onun yaninda cok güvende hissettim mutluydum. Ona karsi hislerim vardi o da benden hoslaniyordu. Almanyaya geri döndügümde sürekli görüntülü konusmaya basladik (ailem bilmedigi icin hep disarda gizli gizli konusuyordum). Aramizdaki bag daha da güclendi. Hic endiselenmiyorum cünkü bana mesela disariya ciktiginda arkadaslariyla bulustugunda haber veriyor foto, video ariyor gününden anlatiyor ayni sekilde bende yapiyorum. Ondan cok emin olmaya basladim ve 2 gün önce anneme söylemeye karar verdim. Annem beni destekler anlar diye düsündüm ama bana bize böyle seyi nasil yaparsin dedi aglamaya basladi nasil güvenirsin dedi onaylamiyorum istemiyorum dedi. 7 aydir konusuyoruz dedim güveniyorum dedim annem onaylamiyorum dedi. Erstesi gün annem babama anlatmis babam benimle yürüyüse cikmak istedi konusmak istedi babam sakin konustu beni anlamaya calisti. Uzak mesafe zor dedi, almanca ögrencek burada is bulacak bunlar zor olcak dedi tartisabilirsiniz zorluklar olabilir dedi. Aileyi tanimiyorum dedi, kimseye gidip bu nasil bir aile diye soramam dedi. Iyi veya kötü olduklarini bilmiyorum dedi. Belkide Almanyaya gelmek icin yapiyordur dedi ama ilk zamanlar bundan dolayi benimle konusmak istememisti o yüzden Almanyaya gelmek icin yapmiyor, ne kadar zor oldugubu kendisi biliyor. Beni seviyor bunu hissediyorum. Babama diger konuda kesinlikle hak veriyorum dogru söylüyor ama ben ona güvenebildigimi biliyorum cok iyi bir cocuk. Babama her iliskide tartisma olur dedim bu normal birsey dedim ileride daha kötü seyler aldatma gibi seyler olabilir dedim ama bunu simdiden bilemezsin dedim öyle bisey olursa olacagi varmis dedim. Annem onu engelleyince bitti gitti her sey normale dönüsecek saniyor ama bu benim icin kolay degil. Ailem üzülmesin diye onu engelleyebilirim ama onlarin istediginden benim istedigimden degil. Ben onunla konusmayi kesersem cok cok üzülürüm. Babam sonra tekrar konusalim cözüm bulalim dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin üzülmesini istemiyorum annemle aramiz kötü oldu ama erkek arkadasimdan da hic bir problemiz yokken konusmayi kesemem.
Ailem uzak mesafe iliskiyi kabul etmiyor?