Kız kardeşinizin başka erkeklerle özellikle sevgilisiyle olan münasebetini nasıl karşılarsınız. Kendisi başka kızlarla ilişkide bulunmuş biri kızkardeşinin aynı şeyi yapmasını nasıl değerlendirir? Soru biraz ağır gibi ama yanlış anlamayın litfen. Biraz düşündürmek istedim.
Cevabın nedir?
+1 yılBakiyorumda , Kizkardeslerinize karsi düsüncelerinizde kötü bir niyet yok ama bir cok yanlisiniz
var.
Nedenine gelince Kizkardesinizde bir Insan onunda istek ve Arzulari var bu arzular icersinde
tabikide hayatini Paylasacagi Adiyla hitap ettigimiz Sevgilisi olacak. Secimi dogru yapip
yapmadigini yasayip görecek. Eger gercekden bir Kiz Ailesi tarafindan güzel yetisdirilmisse
ozaman o kiz herhaliyle kendini korur. Abilik yapiyim derken bazen hem kendinize hemde
Kizkardesinize yanlis yapiyorsunuz buda Negativ sonuclarla neden oluyor.
Insanlar Erkek, Kiz ayrimi yapmadan Ruhlariyla , Benlikleriyle, Hür ve Hür yasamali Insanlari
tamamlayan soncuda kendini Özgür hissedmesidir. Hayatda Secimler herzaman dogru
yapilmaz ve yapilan hatalar Insanin kisiligini gelisdirir o yüzden Kizkardeslerinizle Konusun
bunu yaparkende Sakin bir Ortamda ona Dost oldugunuzu onun Mutlulugu icin var
oldugunuzu belirtin ve en Önemlisi bir Abi olarak KIzkardes , Abi temelini atarken onun Size her
anlamda Güvenmesidir eger Güvenirsede sizinle Herseyini Paylasir.
Paylasimda Güzel Sonuclar getirir gelecekde,03 Yorumla- +1 yıl
Sagol yarim yamalak Türkcemizle Toplumsal bir nevi dayanismaya vesile oluyorum.
Bu siralar fazla girmiyorum Internete daga mühim Projelerden dolayi bu Aksam Konserdeydim 30 Dakika önce girdim Eve Yorgunum Sabah 08:00 beri ayakdayim yorgunum yorgun hehe ama Seviyorum Paylasmayi Seviyorum bütün Türk Vatandasimi Sizler nede olsa cok Asil Kanlar Tasiyorsunuz hernekadar bir cok kisi bunun farkinda olmasada bizler Osmanli Torunlariyiz.
Hafda Sonun nasil gecdi Cömez
En İyi Cevaplar
+1 yılabi kız kardeş ele alalım
1) abi başka kızlarla her haltı yerse kız kardeşine karışmaya hakkı yoktur çünkü karşısındaki de kızdır sana yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapmayacaksın
2) abinin sevgilisi varsa eğer kız kardeşinin sevgilisine bir şey diyemez çünkü kendisnin de sevgilisi bir kızdır normal şartlar altında kız nasıl ki senle çıkıyorda kız kardeşinde başkasıyla çıkabilir
3)abinin sevgilisi yoksa ve bunun sebebi muhafazakarlıksa evet buna kısmen karışabilir sonuçta her şey olabiliyor
4)abinin sevgilisi isteyerek yoksa o zaman da kızın sevgilisini de tercihine bırakmalıdır
her açıdan bakacak olursak da abla kardeş abi kardeş birbirine yardımcı olmalı deneyimlerini paylaşmalıdır71 Yorumla
yorumları okudum da.. ewet arkadaslar bnde gerici, örümcek kafalılardanım.. eğer bi abi olsaydım kardeşim atesler içinde yanmasın diye e hadi onu gectim buralara gelip seygilmle birseyler yaptık bnden soğudu onu nasıl heyecanlandırıım veya hamile kalma ihtimalm vs. seyler yazmasın bu dünyasınıda öbüür dünyasınıda yakmasın diye karışırdım... ama herkes karısırdım dderken fazla kısıtlayıcı anlıyo.. öyle değil .. kızların erkek merakı korunma sahiplenilme hislerinden ortaya cıkar.. herseyi beraber yapmak isterdimmm ki kız özenmesin beraber gidelim sinemalara alışverise vs. ve emin olun erkeklerin (günümüz erkeklerinin) bütün haltlarını üstü kapalı birr sekilde anlatırdım.. ya bu kızların erkeklere kanması bu yüzden hiçbir şey bilmiyorlar kanıyorlar sonra gerisi geliyor zaten
33 Yorumla- +1 yıl
bu konu hakkında seninle konuşmak istiyorum
ya ozaman sizinde sevgilinz olmcak çünkü onlarında abileri var ama kim oldugunu arastrmakta haklısınız birsey engellenrse daha çok yapmak istenr sen veya siz kardeşnizi erkek arkadaşyla görüştrmezseniz gizli gizli buluşur konuşr yine yapar yani en iyisi güzellikle sorup anlayş göstermek
010 Yorumla- +1 yıl
Kendımden yola cıkarak söyliyeyim. Çevremde aldatanları ve genelde cinsel yönden yaklasanları ck gördum . Ama yemın ederımkı ben hıcbızaman ıcın aldatmadım fakat o bızı aldattı malesef.) Bı kızı sevdıgımde baskalarıyla olan munasebete cok dıkkat ederım. Yazık gunah o kızın duygularına da .Empatı kurmaya calısırım .Bıraz dusuncelı olmak gerek:) Nadır de olsa aldatmayan erkek vardır
- +1 yıl
rahatldm ya :D sevgilim bana çok düşkün çok karısır onu gyme bnu giyme makyj yapma zatn gerek duymuyrm bnlara onun söylemesine ne gerek var :D neyse sence aldatrmıı? baya ciddiyz ailesiyle tanıştm bide şu var kısa mesjlar atıyo bazende geç? hatta seni sevyrm dedğmde bende diyo özledm dedğimde bende diyo pasoo bende diyo yani :D hadii hadii yardım et :D
- +1 yıl
İnşallah guzel bı sekılde bırlıktelıgınız sonuçlanır.) Bazı erkekler duygularını acıga vurmak ıstemeyebılırler o yuzden mesajlarda kısa cevap vermıs olabılır ya da utangacta olabılır. Eğer sevgilin böyle bırısıyse o kapalı kutuyu sen acıcaksın .) Arada da naz yapmayı unutma ama abartılı olmasın:) Yanı mesela senı sevıyorum yerıne senı bır ask sarkısı gıbı sevıyorum demen karsı tarafı daha cok etkıleyebılır o da sana bı benzetme yaparak cevap atabılr.) Benım goruslerım bunlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. kız kardeşim üniversiteye hazırlanıyo, başını kaşıyacak vaktı yok. erkek arkadaşı olduğunu sanmıyorum. daha önce oldu gizlemedi söyledi. olmaz dedim bidahada görüşmediler. kız kardeşimle konuçtuktan sonra çocuğu sıkıştırdım bidaha selam bile verdiğini sanmam. bu konuda titizim, sertim. ortamlar çok bozuk kız kardeşimizi korumucazda kimi koruyacaz.
48 Yorumla- +1 yıl
ee sen öyle yaptın o kız daha söyler mi erkek arkadaşını sen kızlarla çıkıyon kız kardeşin niye çıkmasın
- +1 yıl
kız kardeşinin seçtiği erkek seni ilgilendirmez. sonuçta yaşı küçük. daha evlenmeyi düşünecek durumda değil.
- +1 yıl
kardeşime karşı ser davranmadım, ki bu olaydan sonra bir kezdaha oldu tanıştırdı beni yine müsade etmedim. yani bizde bi değişiklik,gizlilik yok hala ben onun abisiyim o benim kardeşim. elin iki züppesine beni mi değişecek? sanmıyorum.
@ruzgar Kız kardeşimin seçtiği erkek en çok beni etkiler (;
@alzeheimer ben her ay başkasıyla çıkan bir tip değilim. 1 kişiyi sevdim onunla da evlendim (;
Bu cevaba lütfen KIZ KARDEŞİ OLMAYANLAR YORUM YAPMASIN.
- +1 yıl
sen sadece gorusmedıgını sanıyorsun dedıgın aynı seylerı abısını kız arkıma ve bna yapmıstı uyu sen
+1 yılAnlayışlı olmak sadece kendi düşüncesinde olanı onaylayıp olmayanı aşağılamak değildir...
İsteyen kız kardeşinin erkek arkadaşına karışır istemeyen karışmaz...
Bir biriniz suçlamak yerine sebep sonuç ilişkisini yazabilirsiniz...
Kadınlara sözüm: siz erkekleri her haltı yiyorsunuz diye suçlarken aslında kendi yaptığınızın da bir halt olduğunu savunuyorsunuz...
Erkeklere sözüm: kız kardeşi olmayanlar yorum yapması saçma olmuş... Kız kardeşi olanlar da baskı yerine erkeklerin kendilerine ne gibi kötülük yapabileceğini anlatmalılar, anlamadığı takdirde kesin kurallar koymalılar...
Her şeye rağmen alıkoyamıyorsan sen kötü örnek oluyorsun, kız arkadaşları kötü örnek oluyor...
İştir ayinesi lafa bakılmaz... Sen kendini koru kız kardeşini anlatarak öğüt vererek koru...
Avrupai bir ailede olup istediğini yapanlar yorum yapmasın yoruma öyle yorum yaparım ki bir daha konuşamaz...
Her koyun kendi bacağından asılır...00 Yorumladaha kardeşim 12 yaşında. Ben başka kişilerle uygunsuz ilişkide bulunmadıığım herşeyin dozunda bıraktığım bi ilişki yaşadığım için tuzum kuru. Keşke kardeşimin karşsınada benim gibi biri çıksa. Biri ha çıkıcak bari o da benim gibi biri olsun.
12 YorumlaKızlar sert çıkmış ama bu memlekette olası kötü bir durumda olan hep kadınlara olur erkek yoluna gider.. Yalan mı¿
11 Yorumla
+1 yılAblam neyin ne olduğunu benden çok daha iyi bilecek zekaya ve özgüvene sahip.Neyse ki iyi ile doğruyu ayırt edebilecek kadar bilinçli.Karışmak haddime değil.O da bana karışmaz ki benim karar mekanizmam ve zekam ile alakalı büyük kuşkular bulunmasına rağmen.
10 Yorumla
+1 yılpeki sizin kızlarla olan münasebetlerinize kim bakıyor?
31 Yorumla
+1 yılBenim şaşkın kardeşimin hiç sevgilisi olmadı ama bir ara ciğeri beş para etmez biri buna takılmış, eleman biraz yakışıklı olunca bunun kafası baya bir karışmıştı, yola getirene kadar ne diller döktüm ne diller döktüm anlatamam.
Neyse iyi bir talibi çıktı everdikte kurtulduk şimdi kocasının evinde ev işlerinden başını kaldırabildiği yok :)11 Yorumla
+1 yılKız kardeşim yok ancak olsaydı da evlilik çağı gelinceye kadar öyle bir şey yapmasına kati suretle müsaade etmezdim. Seve seve ayrılmazsa çocuğu döve döve ayırırdım.
45 Yorumla- +1 yıl
Ben gönül eğlendirmem. Evlenecek pozisyona gelince direk evlenirim. :) Ayrıca kötü niyetli de olsaydım beni zor döverdi abisi ya kötü niyetli değilim Allah'tan yırttı şimdiden. :D
- +1 yıl
Sen diyorsun kızım sen ya ? Sesli harflerin de olduğunu söylemediler mi size ?
türkiye de şu var erkek çocuk olana kadar çocuk yapmak. erkek oldumu tamam. ve bu böyle olduğu için çoğu kızın abisi ya da erkek kardeşi var ülkede. yalansa yalan diyin. sonuç olarak her erkek gezdiği ve ya laf attığı o kızın abisi ve ya erkek kardeşi var. yani her erkeğin kız kardeşi veya ablası böyle. çaresi var. evlenmek evlendirmek gezmek iyi bir şey değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. ulan şimdi iftar saati zaten sinir stres altındayım sana ağır bi cevap verirdim neyse. olum sen ilerde karınla ilişkide bulunmayacak mısın? o ilişki sırasında da anan bacın mı gelice gözünün önüne. töbe yarabbi ya. abi tamam evlilik öncesi ilişkiye karşısındır eyvallah ta böle ana bacı katarak demagojikleştiremek te ayıp oluyo.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. öyle insanın zaten baska kadınlara da saygısı vardır bunun olgunluğında olan erkeğin,olmayanlar anca kız kardeslerini eve hapseder sokağa salmaz cünkü kendilerinden bilirler buldukları ilk fırsattaki yaklasımlarını
12 Yorumla
+1 yılsevgilimin kiz kardesi var. benle sevgili. olmadan once kizin sevgilisine baya bisey etmis. fakat simdi karismiyor. ama ipleri de elinde tutuyor.
bence abinin sevgilisi varsa kiz kardesinin de sevgilisi olmasina karsi cikmamali.00 Yorumlaona hissettirmeden ne yaptığını izlerdim..eğer yanlış bişeylere yöneldiğini görürsem çeker kenara güzellikle onu kırmadan konuşurdum anlamadı mı ver odunu bak bidaha yapıyomu.d
11 YorumlaKız kardeşim yok fakat olsaydı.Elbet izin verirdim erkek arkadaşı olmasına.Fakat önce o erkeği ben bir tartardım neyin nesiymiş diye.Onay verirsem devam :D
10 Yorumlasevgilimin olmasına karşı olduğum için abim çok rahat bu konuda...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. kız kardeşim olsaydı elimden çekeceği vardı...hiç bi kızla zorla birlikte olmadım...o yüzden sen yapıyosun o niye yapmasın deme...o yapamazdı
04 Yorumlaeğer ben birileriyle berabersem birileride benim kardeşimle beraber olur bunun olmaz tarafı yok.Gayet normal zaten bunu isteyememde herkes önce kendine bakacak. (kız kardeşim iyi ki yok yoksa bu ortamda katil olmamak elde değil..)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi uzun uzun anlatmama hiç gerek yok bir linkle durumu açıklayayım link
05 Yorumla- +1 yıl
önceden sıkıntıydı.. Biraz pataklayınca kendine geldi
- +1 yıl
aynen tavsiye ederim
cehenneme gidecek hareketler yapmadığı sürece sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kardeşim yok eğer olsaydı ve öyle onla bunla takılan biri olsaydı kafasını duvara tutar sürterdim:):):) ama eğer onun kafa yapısında olsaydım karışmazdım Allahtan değilim ve kız kardeşim yok olsa çok çekerdi beneden:)
00 Yorumla
+1 yılbenimde abim var ve bana biraz karışıyormuş gibi görünse de aslında onu hiç ilgilendirmaz yani siz her haltı yiyin bize gelince gözün dışarı da olmasın hadi ya.
03 Yorumla- +1 yıl
bazıları dışında diyim
Bana kimse kısıtlama getiremez, bu konuda tartışmaya girmem;))9 ama bacım öyle istediği gibi davranamaz, giremez. Kadın kısmına yasaklar konulmalı, bu konuda da tartışmaya girmem!1!11bir
14 Yorumla3 tane kız kardeşim var düşüncelerimi söylesem siteden atılmazsam kızlar beni pparçalar o yüzden susuyorum :)))
11 Yorumla
+1 yılKız Kardeşim Olsaydı Çekeceği Olurdu Benden,Kimseyle Çıkmasına İzin Vermezdim,Peşine Arkadaşlarımı Takarım,Takip Eder,Ettirirdim,Bu Konuda Malesef Despot'um...
14 Yorumla- +1 yıl
Yok Onların Peşine Ben Takılıyorum ...
- +1 yıl
Güvendiğim Kardeş Dediğim Arkadaşlarım,Kendi Mahallemde Sevilen Biriyim...
Erkek kardeşim hayatıma karışmaz. Hatta asılan erkeklerle dalga geçtiğimiz bile olmuştur. Bırakın şu ağır abi ayaklarını.
02 Yorumlakız kardeşimin sevgilisine kendimi gösteririm bu yeterli onun için ;)
01 Yorumla
+1 yılwalla o nasıl benimkiler siğneye çekip kaldırıyosa ben de ona karşı öyle olurdum :D ama rahatım benim yaptığımın çeyreğini anca yapıyodur :D
00 Yorumla
+1 yılistediğini yapabilr hiç karışmam :D:D kız kardeşolmayınca böyle rahat oluyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar geri kafalıca bi zihniyet. Allah'tan ki erkek kardeşim benden 2 yaş küçük. Gerçi büyük olsa da karışamaz. Hayat benim hayatım, neyin yanlış neyin doğru olduğunu biliyorum herhalde. Özgürlüğümü hiç kimse kısıtlama hakkına sahip değil. Saçma bi düşünce..
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzgürlüğümü abim elimden alamaz. Karışsa karışsa annem, babam karışır. Ki ben ne ne yaptığını gayet bilen bi insanım. Hiç onları pişman edecek, utanacak bi şey yapmadım. Başımda abim, annem ya da babam yoktu. Tek başıma üniversiteyi kazandım, gayet güzel giden bi ilişkim var neredeyse 8 ay olacak. Sanırım ben kendi adıma konuşmalıydım. Çünkü herkes benim kadar aklı başında olamayabiliyor. İyi günler, iyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılTamam
Üniversite de tanıştğı arkadaşıyla şu an evli. Başlarda dikkatli olmasını söyledim sadece.
00 YorumlaKardesim yok, olsa idi gırardım ağzinu.
14 Yorumla- +1 yıl
eğer biriyle beraberen senin ağzını kim kıracak
bu devir öyle bir kötü devir ki evden çıkmasına bile izin vermezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgozumun bebegi kiz kardesimin 5 bucuk yildir bi sevgilisi var, ki elemana bayiliyorum, o derece.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanlis anlayisim seninkinden farkli.
kimsenin kimsenin hayatına karısmaya hakkı yok
13 Yorumla- +1 yıl
seninkine müdahale eden olmadımı ?
+1 yılkız kardeşim olmadı için kafam rahat :D
02 Yorumla- +1 yıl
devamlı başında konuşur, beynini yıkardım. kızlara zarar vermeyi çok sevdiklerini, kızları kullanıp atmayı çok sevdiklerini ... gibi şeyleri küçük yaşta anlatırsan büyüyünce sıkıntı çekmezsin.
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. keşke koruyacak bir kız kardeşim olsaydı :/
00 Yorumlaİyi ki de kız kardeşim olmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kardeşin yanımda :D
01 YorumlaNormal birşey:.
00 Yorumla
+1 yılKafayla karsiliyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız kardeşinizin başka erkeklerle olan münasebetini nasıl karşılıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler