İşteeee açıklıyorum sıkı durun, bu soru çok soruldu burada beyler tarafından

İşteeee açıklıyorum sıkı durun, bu soru çok soruldu burada beyler tarafından

Kadinlari samimiyet, asalet adamlik etkiler duzgun insan olmak etkiler elbette. Ama bunlar tek basina yeterli degil. Muhabbetinin sarmasi lazim, maddiyatinin iyi olmasi lazim, guzel kokman lazim, gizemli olman lazim ve az da olsa serseri ruhun olmasi lazim. Kadina acabayi yasatman lazim. Onu begenip begenmedigin konusunda supheye dusurmen lazim. Ben videoda anlatilan gibiyim ama yine de hayatimda kimse olmuyor sebebi bunlar iste. Gizemli degiliz. Kadinlar, denizdeki balik gibi ve ciddi manada sabirla o misanayi atip beklemek gerekiyor sadece bunlar yetmiyor yani.. her seyin formulu bu degil. ..
En çok da kadınları etkilemek için aptalca cabalar içinde olanlara gülüyorum. Bu etkileme isini lir ve cennet kuşları çok iyi beceriyor... aslında pek de bir farkımız yok kadınların da öyle😀😀bu tam da kısır bir döngü...
O dediğin kuşlar nasıl ki? Onlarda dişisini etkilemek için kılıktan kılığa mı giriyor?😅
Anladım teşekkürler😉
Cevap
7Cevap
her kadın farklıdır her kadını aynı şey geçerli olacağını düşünmüyorum
birkaç ergen "şorofsoz orkok sovoyorum" diye gezdiği için bütün erkekler ş*refsiz oldu olan bize oldu
Labalilikle karıştırıyorlar ama samimiyet sahiden sihirli bir şey
Siz asil ve zarif değilsiniz bizim etkileme ile bir problemimiz yok.
Sen asil ve zarif tercih etmiyorsan bu senin sorunun😅
Olmayan bir seçeneği seçemezsin
Peki aynayi kendine hiç çevirdinmi
Aynalar mükemmelliği hiç bu kadar iyi yansıtamamıştı.
Selam ,
Bende taktik maktik yok... Olduğum gibi görünürüm, göründüğüm gibi olurum... 😉
Her erkeğin ayrı taktikleri vardır kendine göre. Önce kadını analiz edersin, ona en uygun profil kişiliğine bürünüp etkilemeye başlarsın.
Bi zahmet birazda kadınlar bizi etkilesin 😂
Olur başka isteginiz varmıdır beyefendi 🤣
Evet var , bi orta şekerli kahve ☕️
Para para para
Yanlış yanlış yanlış
Cok dogru aslinda
Çok yanlış link orada gerçekler
Para her kapiyi acar
Katılmıyorum
Neden?
Her kadının hayat görüşü ve bir erkekten beklentisi farklıdır çünkü
Bence emin olsalar bile çok da kullanmazlar gibi