Regl olduğu gün bana bunu yazdı ve ayrıldık. Aslında 2 gün önce öpüp koklaşmıştık. Bence reglin etkisi var.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Regl olduğu gün bana bunu yazdı ve ayrıldık. Aslında 2 gün önce öpüp koklaşmıştık. Bence reglin etkisi var.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Olmayacak bu iş.. Her şeyin batacak ona zamanla.. İyi bir şey de desen, aslında anlatmak istemediğin şeyi o hep aklında yer eden ön yargısıyla besleyecek..
Onca yıldır regl görüyorum böyle etki görmedim 😂😂😂 Regl ile ne alakası var? Basbayağı kız seni istemiyor, yanındayken kendimi zorluyorum ama ayrılınca içim almıyor diyor, kabullenmelisin.
Cevap
5Cevap
Evet bitmiş bence
Aynen hayatta herkes beraber olacak diye bir sey yok ama dizlerinin uzerinde ayrilma ayaklarinin uzerinde ayril ki birbirinize sayginiz kalsin.
Aga hiç çabalama. Allaha emanetsin de yoluna bak, zaten zamanla sana gelir ya da tamamen biter.
Milim milim seni içinde bitirmiş.. bir kiz böylesi bir kumar oynamayı göze alamaz.. bana kalirsa hiç ısrarcı olma
Reglden dolayı duygusal bakar olaylara en fazla
Ama bu kızda birikmişlik var
Bayadır düşünüyor
Reglle alakasi yok
Maalesef bitmiş bir ilişki bu başka bir anlamı yok emin olabilirsin
Regl de olabilir hisleri azalmış da olabilir öpüp koklaştınız ama bişey hissetmiyorken yapmış da olabilir bilemeyiz
Buna yolver, arama sorma uzak dur. Peşinden koşacak ama sen yapamayacaksın ve o senden kaçacak
Bitmişsin knk geçmiş olsun
Bahane arıyor güzel vakit geçiriyoruz ama..
Zaman kaybı. Mesaj atma daha.
Olmaz bu iş
bitmişsin aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?