Arkadaşlar site de görünce elime ayağıma karıştıran, nefesimi hızlandıran, ayaklarımı yerden kesen bir üye var. Eğer soruma gelirse ona evlenme teklifi edeyim mi?💍😂
Tayfun Talipoglu ustanın dizeleri ile cevap vereyim bu soruya o halde Seni seviyorum diye kackere söyledim bilmiyorum Herkesin söylediğini bana söyleme diyorsun ama Ne varsa sevdaya dair bizden önce söylenmiş biliyorsun Bize düşen yalansız yaşamak aşkı Hadi uzatma da uzat ellerini Senin adına sevindim Hayırlısı olsun
Evlenme teklifi çok fazla değil mi derdim de bende olsam yapardım o çılgınlığı sanırım. Tarihin tozlu sayfalarına gömülmek pahasına. 😅 Yapma yapma boş ver. Bu kadar delilik hastanelik eder.
Vay be iki diklendim hemen naparsan yapa bağladın, sen ne biçim arkadaşsın? Belki dün akşam sağlıklı düşünemiyordum, beni neden tutmadın hayatımın hatasını yapmamam için?
Hayır bu abla birde master sorusunun görünmeme ihtimali yooookk 😂😂Kesmeeee Aşkımm bugün şahit olur gerekirse yarın gider oynarız bu saatten sonra yapacak bir şey yok jxbdjd