Daha önce birine aşkım dedin mi dme sevgilim hayır valla demedim dedi sonra dedim dedi
Biliyorum dediğini eski sevgilisi ile mesajlarını da gördüm valla demesi sıkıntı
Daha önce birine aşkım dedin mi dme sevgilim hayır valla demedim dedi sonra dedim dedi
Biliyorum dediğini eski sevgilisi ile mesajlarını da gördüm valla demesi sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Demesi normal değilmi? İlk sevgilisi sen değilsindir sonuçta
Aşkım konu o değil ki demedim demesi
Anladım erkekler böyle gerçi şaşırmamak gerek. d
Aşkım demesi mi problem? Yoksa demedim deyip demiş olması mı?
Demedim diyip demesi
Evet bu sorun ola bilir ama o seni bizden daha iyi tanıyor, öğrenip vereceğin tepkiden çekindiği, huzursuzluk yaratmak istemediği için öyle demiş ola bilir. Şahsi fikrim böyle soruların sorulması büyük hata. Dedi ve ya demedi ne değişecek ki? Adı üstünde geçmiş. Seninle beraberken deyip demediğine bak sen senden öncesine değil. Geçmişle alakalı konulara değinmek kavga ve ayrılıkdan başka bir şey getirmez. Yormayın bir birinizi böyle lüzumsuz şeylerle🙏
Teşekkür ederim valla diyip yalan söylemesi nolucak peki
Büyük ve önemli bir konu hakkında yalan değil bu ki hepimiz zaman zaman beyaz yalanlar söyleriz bir şeyleri kırıp dökmemek için. Bu da onlardan biri. Biraz kız, hatasını anlamasını sağla ama bu sebepten ayrılmaya değmez
Aşkım ilk değil bu büyük iki konuda yalan söyledi
O zaman ayrı. Başka konularda da yalan söylüyorsa artık durum değişir. En iyi tanıyan, bilen sensin. İlişkiyi devam ettirmeğe değer mi değmez mi en iyisini kendin için yine de sen bilirsin. Ben sadece bu konu hakkında fikrimi bildirmek istedim🫶
Teşekkür ederim çok sağol balım 💛
Rica ederim🫶
Sen, niye deyip demediğini sordun ki?
Yalan mu söylüyor öğrenmek için
Yalan mı söylüyor diye anlaman için de birine daha önceden aşkım deyip dememiş olduğunu sorman lazım. Sevgilin, sen kıskanma diye yalan söylemiş olmalı. Ne saçma soru "Benden önce birine aşkım dedin mi?" sorusu.
Ama niye valla demedim Diyoki
Yanıtını verdim. Senin saçma sapan benden önce kimseye aşkım dedin mi sorundan dolayı demiştir.
Yalan söylemiş ayrılıp dürüst birini bul
Sence haklı mıyım
Yorumumu yaptım
Senin gibi insanlara çok ayar oluyorum mk düşüncenixi dkym
Ne alaka adam sana yalan söylemiş anlamsız bir şekilde ben ne yaptım şimdi mk
Sen dürüst olmasını bekledin sanırım
Yani valla demeyr ne gerek var niye bunun yalanini söylüyor ki
Evet ama sanırım senin kizacagin kusecegin ayrılmak isteyecegin ya da trip atman yaşamaktansa demiş olabilir k ndini savunmak için ama saçma hani ilk ilişkin ilk sevgilin değil ise yüz de yüz aşkım demiştir herkes bilir
Sence napim
Ya hayat senin ama konuşmaya tanımaya devam etmek istiyorsan at bir kenara ama unutma ileride gene bir şey olur ise iki oldu dersin///. Nden yalan konuştuğunu yemin ettiğini öğren açıkça yazssin ya da sen bilirsin
Bu kaçıncı yapışı ama ilk değil valla diyip yalan söylüyor
Sürekli ise problem hani önemsemiyor gibi kızdığı zaman ya da sinirli halini gördün mü
Yok sinirlenmiyor
Sana takip aticam dur
Tamm
Şimdi napim beb
Sen demediysen hiç anlarım da ama normal yani
Normal knk onda sorun yok da valla demedim dedi o sıkıntı değil mi
Belki sen üzülürsün diye gizledi kötü niyetle söylenen yalan var iyi niyetle bi de
Ama ben onunla konuştum anlat dedim küçücük bir şeyde bile yalan söyleme dedim
Yalan bütün kötülüklerin mihenk taşıdır
valla dediyse olmaz