Ben isterdim doğal olmadıktan sonra sevginin anlamı nedir ki?

Ben isterdim doğal olmadıktan sonra sevginin anlamı nedir ki?
Geceydi... Bütün insanların çırılçıplak olduğu bir zamandı. Onları düşünüyordum;gümüş tepsilerdeki kristal kadehlerden zamanı yudumlayan insanları düşünüyordum. İrili ufaklı aynaların karşısında enseleri bembeyaz kadınlar boyanıyordu. Uzun uzun parmakları vardı kadınların. Öpülmeye alışmış dolgun dudakları vardı. Kocaman kocamandı kalçaları. O kadınları düşünüyordum.
Bir kurt geyiği kovalıyordu yüreğimde. Geyik soluk soluğaydı, yorgundu, bitkindi. Karların üzerinde akıp giden bir yıldız gibiydi. Koşuyordu. Koşmak kurtuluş değildi belki, ama bir ümitti. Koşmalıydı.
Oysa birer namlu ağzıydı kurdun gözleri. Avına güvenle, şehvetle yaklaşıyordu. Yeni bilenmiş, sedef saplı bıçaklara benziyordu dişleri. Bütün dileği et ve kandı. İstese geyiğe hemen yetişebilirdi, ama uzasın istiyordu bu şehvetli koşu, bu bütün damarlarına yayılan sarhoşluk bitmesin istiyordu.
Ben seni düşünüyordum. Çünkü geceydi. Sevişme zamanıydı insanların. Yalnızdım. Beni kuşatan duvarlar birer beyaz çarşaftı bu saatte. Kapılar tüylü, yumuşak battaniyelere benziyordu.
Ben seni düşünüyordum. Kim bilir ne güzeldin soyunduğun zaman? Nasıl kadındın? Nasıl öpüşürdün kim bilir? Nasıl kadın kokardı her yerin? Tutup avuçlarıma sığdırıyorum seni, gözlerime, dudaklarıma sığdırıyordum.
Sensiz kahrolmak vardı. Seninle yaşamak vardı dolu dizgin. Seninle her gece birbirimizi yenilemek vardı odalarda. Odalara sığmamak vardı. Bir sel gibi taşmak vardı gecelerden.
Elimi uzatsam tutabilirdim seni, öyle yakındın. Zamana kokun sinmişti. Belki de uzaktan günlerce koşsam yetişemezdim sana. Zamana kokun sinmişti.
Tuttum resmini indirdim duvardan.
Duvar ağlamaya başladı.
Evet isterdim tabi ki de ama her halimi değil tabi ki de. ama bunun dışında her halimi görebilir elbette.. eşim sonuçta
neyin dışında her halini :D
Yazmak istemedim ama wc :D 🤦♀️
hahaha anlaşıldı :D
:D
Tuvalette de görmesin bir zahmet :D
:D peki
Tercihen kimsenin birbirinin her hâlini görme mecburiyeti yok tabi ki. Bir kadının da bir erkeğin de sadece kendisiyle başbaşa kalmaya ihtiyaç duyduğu anlar illa ki vardır.. Hem maddi hem manevi yönlerden eşler bu konuda birbirlerine koşulsuz sevgi ve saygı ile yaklaşırlar, olmaz değil.. Hayatın sevgiyle ve şefkatle yaklaşılması gereken anları da vardır mutlaka.. O anlar da ise eşler birbirlerine yine koşulsuz destek olarak aşkı ve sevgiyi yaşarlar, yaşatırlar.. Hayat ve gerçek aşk flört etmekten veya keyifli buluşmalardan ibaret değil sonuçta.. Saf aşk, saf sevgi zor anlarda da birbirine destek olmayı gerektirir.. Eşler birbirlerini içtenlikle, kâlpten ve kâlpleri için sevdilerse başarabilirler bunu da. Saygıyı da, tutkuyu da koruyarak hem de..🙂🍀🗝️
Cevap
23Cevap
Benim her halimi görmesini de , onun her halini görmeyi de isterim tabii ki. Yoksa o aşk olmaz bana göre , planlanmış iş ilişkisi olur.
Yanımda isterse sıçabilir problem yok :D Ama benim her halimi görmesini pek istemezdim utangaç bir mizacım var :D
Hayır . Sevdiğim olarak kalmasına ihtiyacım var jzjxjx
Hastalık olmadığı sürece her halimizi görmesek daha iyi gibi geliyor.
Hayır istemezdim. Belli bir saygı kalması lazım arada.
Ciddi ilişki insanıyım o yüzden sevgilimin her halimi görmesini isterdim.
Yani sürekli iyi hali olmuyor ki insanın, hastalığı kötü zamanları da var bunun
Hayır istemem. Her ilişkide sınırlar olmalıdır. Saygı bozulur gibi geliyor bana
Sı*arken görmesin ya kötü olurum bir de o koku ortamında🤣
Her şey evlenince ortaya çıkmasın evlenmeden önce belli olsun
Her halimi görmesin her doğal olan şey güzel değil
Sevmek bu değil midir zaten, her halimizi görmelidir, saklı gizli bir yanımız olmamalıdır...
yok bence tuvallette kapı kapalı olmalı her halini görmeye gerek yok
şap şap su çarparken de görmeyelim yani:)))))))))))))))
Yani isterdim Neden istemeyeyim ki sonuçta ayrı gayri bir şey yok nxjbbjsjd
Daha önce gerçekten birini sevdiniz mi
Sevdim tabiki
ben açıklamada yaptım yorumu zaten
Düşündüm de ben olsam ayrılrdm kendi kendime konuşurken görse birde jdjdjdjdjd
Tabiki görmeli :D
Hayır her halimi görsün istemezdim 😄
Yok😂 hep prenses halimi görsün
Acıkmış halimi görmesini istemem bi süre 😅
İsterim neden istemiyim
İsterim sevecek olan doğal halimle bile sevsin.
Evlendikten sonra görüyor zaten sıkıntı yok
Evlenmeden tapuyu üstüne almadan görüp göreceği gözlerim diyorsun yani 😂😂😂
Zaten görür istemeden de olsa görür
Görmelidir tabi ki
Aslında evet. Bence her halimi görmeli
yanında rahat olamadıktan sonra ne anladım :)
Tabiki görmeli aradaki samimiyet artar
Evet beni her halimle seviyorsa neden görmesin
Hayır
Her halini görmediğin insan senin herşeyin olamaz.
hayır istemezdim
Hayır
Evet
İsterdim
gösterirdim
isterdim
Muhtemelen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?