Merhabalar Herkese ✨️

Sevgilini sık sık arayıp ne yaptığını, nerde olduğunu sorar mısın?
Sevgilisi olmayanlar da varmış gibi düşünüp öyle cevaplayabilir :)
Merhabalar Herkese ✨️

Sevgilini sık sık arayıp ne yaptığını, nerde olduğunu sorar mısın?
Sevgilisi olmayanlar da varmış gibi düşünüp öyle cevaplayabilir :)
Ben bilgi istemem yani bilgi istemem derken merak etmem anlamında değil.. sürekli ona yazar ve onu rahatsız edersem mutsuz olur ya da bundan sıkılır.. bu yüzden de kendisi istediği zaman bana bilgi verebilir bende ona sorarım zaten ara sıra.. oda aynı şekilde benimle ilgilenmesini isterdim hoşuma giderdi. ama mesela markete gidiyorum dediğim de bunu ona söyleme gereği duymazdım çünkü her zaman yaptığım bir şey
Haberdar olmalıyım elbette.. Gerek arayarak gerekse mesaj yoluyla..
Teşekkür ederim..
Sevgilim olursa O'nunla her fırsatta mesajlaşıp sohbet ederim.. Hesap sorarcasına arayıp sormam. Merak ettim seni, özledim, sesini duyup nasılsın demek istedim diye ararım tabi ki her fırsatta. O da beni arar.. Buna değer veren ve memnun olan biri olursa aramak, aranmak çok güzel olur bence. Her zaman aranmaz bile olsa, sevgiliyi/eşi merak etmek, özlemek bile çok güzel..🍀🗝️
İstemem. Koskoca adam. Ne yapıyorsa yapsın, beni ilgilendirmez. Bunu yapan insanlar gerçekten bir ilişki sürdürebiliyor mu çok merak ediyorum. Kimse tahammül edemez bu kadar darlığa.
Karşı taraf bıkana kadar devam ediyor bence ayxhwhs
Ben olsam ölü taklidi yaparım asdf
Cevap
24Cevap
Darlama bebek darlama :D
Sesini duymak asıl mesele gerisi bahane doping gibi bir dakika sesini duyuyorsun beş saat sesi kulağında. Belki arama sebebini bile konuşmuyorsun aradığında ama hoş işte. Her fırsatta..
Sık sık aramam. Öğle yemeği sırasında ararım bende öyle olsun isterim çünkü.
Merak ederim ne yaptığını
Hayır tabii ki bu özgüvensizlik ve paranoyaklığın işaretidir ne yazık ki böyle insanlar var sevgilisinin veya eşinin dakika başına ne yaptığını saat kaçta WhatsApp'a girdiğini kiminle konuştuğunu kiminle konuşmadığını takip etmek yanlış bir şey olduğunu söylemek daha doğru olur, psikolojik bir rahatsızlık demektir.
Hayır sık sık aramam. Darlanmak ve karşımdakini darlamak en sevmediğim şey. Eğer müsaitse o arar beni bende müsaitsem konuşuruz veya zaten hali hazırda mesajlaşıyo oluruz. Sürekli arayıp yazarak darlamak, ondan başka hayatın yokmuş gibi davranmak hoş değil
Hayır istemem. Herkesin bir özel alanı olmalı. Ben tahammül edemem darlanmaya ve karşımdaki insanı darlamaya.
Sevgilim olsaydı aramazdım mesaj atardım, sebebi ise özel bir yerde (tuvalet vb.) olabilir rahatsız etmemek için
Kadınlar bu konuyu çok abartıyor.
Devamlılığı sıkar erkeği.
Bunu yapan erkekler de var
Nerede ne yaptığının bilgisini almak için değil ama nasıl olduğunu bilmek için iletişim kurmak isterim.
Çok sık konuşmaktan yana değilim, nasıl olduğunu bileyim yeter...
Hayır günde bir kere ararım şu an sevgilim yok ama merak uyandırmak ve gizemli olmak lazım ilişkinin sağlığı için sürekli arayıp sormak sıkar yani hep bilgi alıp vermek iyi değil. özlemek lazım bence
Hayır, bana yapılsa sinirlenirim. Fazla sıkmaya lüzum yok, ben de onu çok rahatsız etmezdim. Ha merak edebiliriz tabii ki ama mesaj diye bir şey var sonuçta.
İletişim halindeysek o gün naptığını ben sormadan da söyler zaten, ben de aynı şekilde. @S1F1R-B1R
@S1F1R-B1R bi gün o da olacak...
Hayır, istemem. Bence bu daha çok karşımdakini darlamaya girer. Bana yapılmasını istemediğim şeyi karşımdakine de yapmam.
Ben yazarım direk aramaya gerek yok ama sevgilim yok seven olmadı şuanda
Sürekli konuşmadığım biriyle ilişki yürütemem ben benlik değil
Günde bir kere yeterli akşama kadar zaten çıt, çıt mesajlasmak yetiyor
En fazla 2 kere telefonda konuşmak yeterli her dk olmaz herkesin işi gücü var.
Tabiki isterdim. ama suç oluyor bazen. bikabiliyorlar
Sık sık aramam belli aralıklarla gün içinde mutlaka haberdar olmak isterim ama.
Sevgilim olacak güzel kız beni zaten arar karşılıksız bırakmam hiç bir zaman 🤠
Evet düzenli olarak mesaj arada konuşma olur
Sürekli arayıp rahatsızlık vermek olmaz müsait olmak var olmamak var... mesajlaşmak kâfi
Sevgilimi aramak isterim ama gidipte sık sık aramak hem onu hemde beni bunaltır.
Sevmediğim şeyler
Aslında genellikle o beni arar ve ikimizde günümüzün nasıl geçtiğimden ve işlerimizden bahsederiz
Sık sık aramam. Çalışsın işte.
Yani söylese ne olacakki hem birşeyler meşgül ise öğrenir rahatsız etmem
Dedektif miyim sevgili mi? Kusarım oyle iliskiye 🤦🏼♀️
O kadar sık boğaz ediyorsa sana güvenmiyordur
Hayır onu özgüveni olmayan insanlar yapar
Hayir arada ararim
Yok istemem ne o öyle radar gibi
Sık sık aramak istemem
Sıkılır insan
Sevgilin yok kafa rahat
Hayır, böyle şeyler bunaltır bence.
Çok umrumda olmaz açıkcası
Eğer olsaydı isterdim
İstemem darlamak
İsterdim ama o bunu bile haketmedi
Hayır mesai saatleri içinde rahatsız etmem.
Hayır ve yapılmasından da nefret ederim.
Aramayı sevmem, mesajlaşmak daha iyi.
Sık sık aramaya gerek yok ya yazışıyoruz zaten ahs
Yoo hiç aramam o beni arasın :D
sık sık aramam sık sık aramasını da istemem
Sık boğaz etmek iyi değil senden sıkılır
Ben sanırım sevgililik ilişkisi istemiyorum😃
Evet konuşuyoruz sürekli.
hayır tabikide
Olabilir ya
Hayır öyle bir şey yapmam
Ben isterim ama o bana sormasın.
Evlendikten sonra pekte aramıyorum