Soru mu bu elbette baskın seviyorlar. Kadın doğasıyla ilgili bir durum. Ama baskınlık şiddet manyağı felan anlamında değil. Özgüven ve bunun etrafında şekillenen karakteristik özellikler anlamında baskın Erkek kalan onlar için hanım evladıdır Ne kadar erkeksiysen o kadar sevilirsin
Baskın ama dediğim dedik, şiddet meraklısı değil. Düşünce yönü olarak daha kapsamlı düşünebilen ve beni de oraya iletebilecek, bana yardımcı olabilecek bir erkek. Yumuşak da olacak tabii, işin aslı ikisinin karışımı.
Bişe soracam baskın erkek dediğin biraz kotrolcü olan erkek mi oluyor yoksa böyle krolardan mı bahsediyorsun ki kendim adına nefret ederim o erkeklerden.
Ama o erkekler sevilir Kardeşim Hanım evladı olduğun kadar Kadınlar için iticisindir. Hiçbir kadın ikinci bir kadın istemez. Ama kafa karıştıran şey genelde kadınların hanımcı erkek tarifidir. Her zaman p, iç denilen erkeklerle olurlar çünkü bu adamlar Diğerlerine göre Daha bir Erkeksi oldukları içindir. Ama yanlış anlaşılmasın burada Piskopat ol şiddet manyağına dönüş olarak demiyorum. Hoşlandıkları şey bu erkeklerde ki Özgüvenli olma sağlam ve dominant karakteristik özelliklerdir. Çoğu Erkek hanımevladı olduğu için Piyasada Erkek diyebilecekleri adam kalmadı. GÖRECE daha erkeksi gibi görünen Şiddet meyilli kro tipler tercih ediliyor Yoksa aşırı agresiflik sağa sola saldırmada bir zayıflık göstergesidir İçinde ki zayıflığı öfkeyle örtme biçiminde Fakat dediğim gibi çoğu Hanımevladı sünepe olunca kısmen daha erkeksi olanlar bu serseri tayfası olduğundan seviliyor. Aslında tam olarak sevilen adam Özgüvenli Ayakları yere sağlam basan dominant karar verici sosyal becerileri yüksek karizmatik metanetli soğuk kanlı ama yerine göre eğlenceli Sınırları ve Prensipleri olan Erkek modelidir. Çok azlar hemde çok Allahtan Redpill ortaya çıktıda olayın aslı anlaşıldı Kadın Doğası çözüldü.