Bence buna kanıp oraya gidip kendini bos yere harcarsin ve dedigin gibi sana mesaj atmiyo haftalar sattler sonra atiyo ve seni seviyorum diyo seni umursamadiginin kaniti bu ya baska aciklamasi yok ispanyaya gitsen seni orda takilmalik biri olarak gorecek ve aninda ordaki iliskiniz biter slve sende orda yapayanliz kalirsin sanal alemde İstanbul Ankara İstanbul mersin İstanbul avrupayakasi anadolu yakasi iliskileri anlarimda ispanya isi biraz makara bemcw hata yapiyosun o gwlsin sen niye giyosun vede hayatinda gormedigin birinin yanina gitmek ve ispanyaya gitmek pasif anlayisdir kapilma ole seylere bu benim dedigimi 2 kisi onaylamaz turkiyenin nufusu bile onaylayabilir dinle beni :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten söz dinletemiyorum bana seninle gelecek düşünüyorum, birlikte yaşamaktan daha sonra da evlenmekten bahsediyor
En İyi Cevaplar
provokatif paylaşım olduğu için cevap vermiyecem insanların ırkı önemli değil bende Türk üm ama bende zencilerle rahat rahat konuşabiliyorum ingilizcem gayet iyi amerikadan sevglim var zenci senin ermeni ya da başka bişey olman bişey değiştirmez o boynuna taktığın haç seni diğerlerinden üstün yapmıyor herkes aynı dünyada yaşıyor
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Benimkide norvecli canim kucuklugumden beri ingilizce konustugum icin dil konusunda sikinti yok bulustuk bir kac kerede yilbasinda tekrar buluscaz Ben gidicem Bu defer norvece :) ayrica en buyuk hayalimde norvecte yasamakti evlensek guzelde olur. Yurumez diye bisey yok isvicreden arkadasim almanyadan bir kizla evlendi sadece onlarin tarzina alisman lazim her zaman sik bogaz etmemelisin rahat takil kiskanclik olayindada oyle bundan bir onceki hollandaliydi onla 4 ay surdu 3 defa bulusmustuk yabancilarla devam etmek istiyosan basil davranman gerektiginide bilmen lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılCok cok cok tesekkur ederim :*
+1 yılBelki sevgi istiyorsun onune boylesi cikinca da o boslugu "ask" adi altinda doldurmaya calisiyorsun. O is cacik benden soylemesi, ask bu degil
23 Yorumla
Soran+1 yılAma belki ucunda kavusmak varsa? o. o Yani boyle olan çok ilişkiler var bende neden olmasın şıkkını da ele aliyorum sadece :(
- +1 yıl
O zaman fazla pozitifsin, gecmis olsun
Soran+1 yıl:(((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bence sen aşık olmamış, bu duruma ziyadesi ile alışmışsın ve yazmazsa eksikliğini hissediyorsun.. Yerine aynı şekilde sana güzel şeyler yazan biri çıktığında aynı derecede seninle ilgilendiğinde eksikliğini hissetmeyeceksin..
16 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte
Soran+1 yılAramadım değil, ol-mu-yor...
Soran+1 yılEvet biliyorum
İspanyolların kültürünü bildemediğim için yorum yapmak biraz mantıksız ama sen genede temkinli ol... hemen yelkenleri koyverme. reeldede iyice tanımaya çalış Reelle sana çok farkıl... Allah yardımcın olsun ya da her neye inanıyorsan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. normal hayatı var herkesin her dakika online olmak, her gün yazmak falan zor şeyler bunlar., sen yanına gidince takılırsınız ama evlilik diye hayallere kapılma bence bir kaç ay gezip sevgilicilik oynarsınız işte
ne şekilde tanıştınız?04 Yorumla
Soran+1 yılbunu buraya uzun uzuuuuuun yazmak istemiyorum
Soran+1 yılReal hayatta arkadaş çevresinden dolayı
Bu ilişkinin sonu yok, hatta bu şekil ilişkide yok. Tavsiyem gerçek hayatta daha sosyal olabileceğiniz sanat, kurs veya spor aktivitelerine katılıp enerjinizi doğru yöne yönlendirmenizdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiiim
Bence taklaya gelirsin bosver ispanyolu kültürler farkli :) hem sanal olarak tanimissin ispanyaya gidiceksin ya birsey yapsa sana cocukca düsünmeleri birak allah askina...
03 Yorumla
Soran+1 yılYani ailemle gidicem, ailemle de görüşecek
- +1 yıl
Onlar bizim gibi değil sıkılırsa hadi güle güle der. Onlara koymuyo ayrilmak alman kiz arkadasim vardi bu yüzden birsey biliyoruzda konusuyoruz. Gencsiniz daha okuluna bak sevebilceğin bir türk erkeği bul. Görüşmeniz sıkıntı ailelerlr görüsmek sıkıntı olucak :s elindeki imkanlarla yetinmeyi bil kisacasi hayallere dalip gidersen mutsuz olursun kusura bakma gercekler acidir...
Soran+1 yıl:'( Allahım..
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılsanal olmaz
https://www.facebook.com/video.php?v=785271158231376&set=vb.115736655184833&type=2&theater
bu video çok anlamlı senin durumun için (;11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım o da senin için bu kadar saf düsüncededir.. Aksini düşünmek bile üzücü..
12 Yorumla
Soran+1 yılYani kafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
Biraz sosyalleşsene neden kendini oraya bağlıyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılasosyalim demişsin ya. Bu yüzden yaşıyor olabilirsin bunları. Bence kendin çözebilirsin bu durumu. Yaptığın harekti mantık açısından değerlendir ve yaşına göre ne ölçüde bir hareket olduğuna bak. Ona göre bir karar ver
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Yavrucuğum senin başka işinmi yok_? Ne sanal sevgilisi adı üstünde Sanal Sevgilim, yalan Sevgilim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaaahhahah :"D Ya bende bir anlasam nasil oldu bilmiyorum ama söz geçiremiyorum :(
sence o çocuk boş mu duruyodur orda yapıştırıyodur afedersin bence yani sanal bu ne beklersin ki? saçmalama kendine gel
05 Yorumla
Soran+1 yılYa yapıştırmıyorsa?
Soran+1 yılBöyle bir şık daha var
Soran+1 yılTamam tesekkur ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam canım benim, türkiyedeki kızlarımızın tribini elin ispanyoluna atarsan olacağı budur. :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır.. Hiç ama hiç trip atmadım
Soran+1 yılTavır alıp içimde kalması zaten rahatsızlık veriyor! :D
Cevap sahibi+1 yılderdin okumaksa eğitimine bak. Derdin başkaysa sen bilirsin. Pek dolandırmayı sevmemde ;)
Dereyi görmeden paçaları sıvama derim.
Soran+1 yılSevdiği birinin yanında okumayı herkes ister
Cevap sahibi+1 yılAbla başka yerlerdeyiz biz kolay gelsin. Ben diyorum dam başında saksağan sen diyorsun gel bana bazı bazı :D kendini kullandırtma ya da kullandır senin tercihin. :)
Soran+1 yılPuf..
Hiç çekilmezsin biliyor musun.
Sanal erkek arkadaşım ne abi, git dışarıya ne halt yersen ye sanal ne yani?00 Yorumla
+1 yılinsan kac sene cıktıgı bırıne asık oldum demıyo sız sanaldan nasıl asık oluyosunuz ya askın bknu cıkardınız ya oyuncak yaptınız resmen
00 Yorumla
+1 yılBen olsam gidisimi el clasico ya denk getirirdim :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHuh o. O
+1 yılşu an onun gozunde cok basit vede gereksiz birisin.
00 YorumlaSadece kendini kandiriyosun insan sürekli yaninda olana guvenemiyor sen sanala tapiyosun birde yabancı birine
00 Yorumlao fındık üstüne fındık kırıyo sende burada bilgisayardan yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi yapmayın şöyle şeyler! :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam la sana bide ispanya da öff bekle bakalım yazcaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ben anlamıyorum vakit kaybı mı yapıyorum yoksa beklemeli miyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal İspanya senin işler de bayağı zor valla. Biz aynı şehirde uğraşamıyoruz.
00 YorumlaKafayi mi yediniz yaniyice sapitti halk
05 Yorumla
Soran+1 yılYok efendim kafayı yemedik, sapıtmadıkta
Soran+1 yılKimse bilerek cocukca durumlara dusmez guvenin bana
Soran+1 yılAmin
+1 yılPili bitmiştir belki kontrol etmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Her ergenin yaşadığı Sorunsalı Geçer yakında
134 Yorumla
Soran+1 yılAh canım.. Ergenlikten geçememişiz işe bak :))
Soran+1 yılSaygı duyarım
Soran+1 yılHayır sorun yok^^
Soran+1 yılfacebook. com/yagmur. camk bir albüm paylaşmıştım, mesafe ile ilgili
Soran+1 yıl:ıııııııııı
Soran+1 yılHiç ya canım sıkıldı gece gece
Soran+1 yılOlumlu yönde çözülmesini tercih ederim! :D
Soran+1 yılUmarız
Soran+1 yılYani ciddiyim yasadigim sehirde aşka ikna edebilen kimse yok
Soran+1 yılTurkiye demistim :D
Soran+1 yılAdana..
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılSeveceğim insanı bulamıyorsam dert?
Soran+1 yılZor ya zor :D
Soran+1 yılArkadaş ortamlarına girmiyorum ki :D
Soran+1 yılDogru
+1 yılBende seni seviyorm :D
00 Yorumla
+1 yılsanalı bırak reale dön
00 Yorumla
+1 yılSanal aşk nedir boşver bu işi sen :/
01 Yorumla
Soran+1 yılDinletebilsem
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsanaldan bir cacık olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bunu ben diyordum 3 sene once simdi nasıl oldu gercekten bilmiyorum, ruhsal bozukluk sanirim :D Ama söz geciremedigim birsey..
- +1 yıl
alısmak sevmekten daha kotudur zaten
Soran+1 yılOooof offf..
+1 yılSanal sevgili mi olur yaa saçmalamayin
00 Yorumlasanal nedir ya 2 günde bıkar insan
00 YorumlaSanali boşwer hayat reel dönüyor.
00 Yorumla
+1 yılBelki de elektrikler gitmiştir
00 YorumlaSanal aşk mı abe o nasıl olur
030 Yorumla
Soran+1 yılTek taraflı aşk olma ihtimali göze alınan sevgi:))
Soran+1 yılEveeeett..
Soran+1 yılİşte sorun bu.. Eğer beklersem gerçek aşka ulaşabilir miyim şıkkını göze alıyoroz.
Soran+1 yılOffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Soran+1 yılHuuummmm...
Soran+1 yılGece skype'ta konusuyouz falan kiz gelmiyor hic kjahjkasd
Soran+1 yılOooooooooooof offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff güvenmiyorum ki zaten sadece sevgi
Soran+1 yılHahahah gece gece güldüm :)
Soran+1 yılAma ya sonunda kavuşmak varsa?
Soran+1 yılHahahhahahah abi ben ciddiyim ama :(
Soran+1 yılFeratla sultanın çocuğu bile oldu:))))))) uyu sen
Soran+1 yılDeme boyle :D
Soran+1 yılHahahah ben uyumaya gidiyorum bayağı geç oldu, iyi geceler
Soran+1 yılAyip:)
Soran+1 yılHahahahahhaha peki iyi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnış yollardasın demedi deme...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bakımdan yanlış yollar?
Cevap sahibi+1 yılispanyol bir erkek ve sanal ilişkiden hayır bekliyosun... haline acıyorum. kullan at mendil gibi seni savuracak
+1 yılsanalcı kızlar gelın beklıyorum:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yas kac?
05 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Soran+1 yılAilemle gideceğim, ailemle tanışacak..:(
+1 yılHayat senin.
05 Yorumla
Soran+1 yılAkıl istiyorum
- +1 yıl
İyi ama sonuçları seni etkileyecek.
Kendi kararını kendin ver
Soran+1 yılVeremedim :D
- +1 yıl
Kaybol:D
Soran+1 yılSen kaybol be o. o
+1 yılSanaldan aşk olmaz.
011 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan tanışıp evlenen pek çok çift var fakat.. ntvmsnbc. com/id/25447072/
- +1 yıl
O evlilikler ne kadar sağlıklı? Ya kendinizi kandırmayı bırakın şöyle saçma örnekler gösterip. Bir kaç aptal evleniyor sonra ''aa oluyormuş'' diyorsunuz. Aşk denilen duyguyu bu kadar basitleştirmeyin.
Soran+1 yılAşkın mesafelerden ibaret olmayacağını öğren, önyargını at sonra gel
- +1 yıl
Yüz yüze görürsün seversin daha sonra araya mesafeler girer neyse derim. Fakat aptallar gibi sanal ortamda tanışıp ya ben aşığım diye dolanırsan küfür ederim sadece. Çocuk gibisiniz. Mimiklerini bilmediğiniz, doğru düzgün görmediğiniz, huylarını öğrenmediğiniz, hareketlerini yorumlayamadığınız kişilere aşığım diye dolaşıyorsunuz. Sonra ''ayy nedense buluşunca fikirlerim değişti'' diye zırvalıyorsunuz. Çocuksunuz sadece, kökünüze kibrit suyu dökülmeli.
Soran+1 yılİşte bu yüzden gereksiz, salakca aşklar ortaya çıkıyor.. Sizin gibiler beklemek nedir bilmiyorsunuz sadece aşkın tenden, surattan ibaret olduğunu düşünen gerizekalarsınız nokta
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ufaklık? Dediklerimi totonla mı dinledin sen? Ulan sana anlatmak istediğim mimiklerini, vücut hareketlerini, oturma şeklini, sana bakışını, bakışlarda ki derinliği anlamadan aşığım diye dolaşıyorsunuz. Yok beklemezmişmiş, beni tanımadan saçma sapan yorum yapma. Bir kız için tüm hayatımı heba ettim gereksiz varlık. Aradan bir sene geçmesine rağmen halen deli gibi seviyorum.
Soran+1 yılBak eğer birini seviyorsan onu görmek zorunda değil elini tutmak zorunda degil siktiğim oturuş şeklini bilmek zorunda değilsin
- +1 yıl
Sen aşık olduğunu zannediyorsun sadece. Bak şöyle açıklayayım sana. Hiç görmediğin birinin hal ve hareketlerini bilmezsin, mimiklerini bilmezsin, bakışlarında ki içtenliği bilmezsin, gözlerinde ki derinliği bilmezsin. Sen kendi kafandan kurgularsın bunları, sadece hayal edersin. Fakat buluştuğun zaman o kişi hayallerinde ki kişi olmazsa o zaman tamamen yıkılırsın, soğursun. Hayallerinde ki gibiyse devam edersin zaten. Fakat genelde bu gibi durumlarda birinci şık geliyor. Anlatmak istediğimi sakince oku ve anlamaya çalış. Mesafeler aşkı engellemez ama ilk önce yüz yüze görmek , tanışmak, sevmek lazım, sonra mesafe girse bile devam edilir. Benim dediklerimin tenle, suratla alakası yok. Mana önemli mana. Sanalda tanıdığın birinin gözlerinde ki derinliği göremezsin...
3,5 sene çıktım, onu benim kadar kimsenin sevemeyeceğini biliyorum. Çok büyük bir hata yaptı. Ayrıldık mecburen. Ayrılalı neredeyse bir sene oldu. Halen bir başkasına göz ucuyla bakamadım o anlamda.
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Gittikten sonra okul hayatım, iş hayatım, sosyal çevrem, sağlığım hepsi bozuldu. Gözlerimin altı uykusuzluktan morardı, yüzümde ki canlılık gitti, ciğerlerim sigaradan küf tuttu resmen... Şu an dönüyorum dese kapıyı açarım canımı gene yakacağını bildiğim halde. Evlenip boşansa kucağında çocukla gelse gene kabul ederim.
Kaç gece intihar etmeyi düşündüm, kaç kere aklıma ölüm düşüncesi geldi hatırlamıyorum bile... Unut artık diyorlar unut artık fakat olmuyor işte. Tecili bozdurup askere gitmeyi bile düşündüm fakat iyice kafayı yerim diye geri vazgeçtim. Hastaneye gitsem muhtemelen yatıralım diyecekler, yatsam bile bir işe yaramayacak. Her yolu denedim ama olmadı, unutamadım. En sonunda kabullendim. Senin yolun bu çekeceksin dedim kendime. Acıyı kucakla dedim.
Bana senin gibiler yüzünden böyle oluyor deme sinirlerim tepeme çıkıyor. Bunları neden yazdım bilmiyorum. Gene efkarlandım.
Soran+1 yılKotu bir durum uzuldum
oyuncak gibisiniz
00 Yorumla
+1 yılhey allam ya
00 Yorumla
+1 yılOldu o zaman.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği