Nasıl korkmadan sevgiliniz oluyor?

Hayatımda sevgili bile yapamadım yapamıyorum da. Annem babam duyar diye. 25 yaşımdayım psikoloğa falan hiç gitmedim sorun olduğunu bile çok geç fark ettim. Sağdan soldan haberlerden vs duyduklarım beni hep endişelendiriyor üzüyor benim de başıma gelir diye korkuyorum hep inançlı biri olsam bile. Dedikoduculara malzeme olmak istemiyorum göze gelmek istemiyorum. Aşık olduğum biri bana ilk açıldığında bile onu reddettim o zaman 20 yaşındaydım kuyruk acısından bana kötü rezil edici davrandı hele benim onu reddettiğim günden beri birbirimize soğuk ve kötü davrandık kalbini kırdık sürekli ve ucu açık şekilde apayrı başlamadan bitti bana ulaşma gibi bir imkanı hiç yok numaramı değiştirdim instamı silip bir daha açtım falan sırf bana ulaşamasın merak etsin diye ulaşamaz bana ben ona istesem ulaşabilirim ama yapamam artık çok geç çok pişmanım çok üzgünüm kalbim ağrıyor derdimi kimseye anlatamam tanıdık birine asla anlatamam çok kötü hissediyorum artık 😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
İyiki yollarimiz ayrilmis diye dusunmeyin sakin benim de cok hatalarim oldu onu cok kirdim uzdum benden uzak durmali diye dusundugum icin😭😭😭😭😭
Nasıl korkmadan sevgiliniz oluyor?