Arkadaşlar selam, erkek arkadaşım bu akşam sabah sekizde günaydın hayatım diye mesaj attı ben de iki saat sonra günaydın diye yazdım. Çalışıyor kendisi bu arada. Gün içinde konuşamadık. Akşam da mesaj atmış ben işten çıktım çok yorgunum, hemen yaticam diye. Ben de tamam dedim, o da bana trip mi atıyorsun dedi. Benimle konuşmak istemiyor musun dedim hayır ne olcak ki sadece halsizim cidden yorgunum dedi. Sonra konuşuruz diyerek gülücük emojisi attı. Bu arada da hikaye attım, hikayemi beğendi. Sonra ben de kizdim takipten ciktim, profilimi gizledim. Sizce abartıyor muyum? Haklı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar lütfenn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
askım bence o tepkiyi göstermen suçtu.
en başta sormuşsun hani konuşmak istemiyor musun diye zaten, bu yeterliydi. çıkarmana falan hiç gerek yoktu. umursamaz davranacaktın ve onun yaptığı o haraketi sen bi süre sonra yapacaktın ve bu sefer o saygı duymak zorunda kalacaktı, ne kadar onun aklında kalsan bile. yani ben olsam öyle yapardım.
Peki sence benim tepkim yersiz miydi
Yani sence dediğinde kötü bir şey yok mu
Ama soruyorum, bi şey mi oldu konuşmak istemiyor musun diye. O da bi şey olmadı cidden halsizim dedi. Mesela geçen gün de asker arkadasini görmek için mersine gitti bana az yazdı. Ben de yine takipten çıktım. sonra yazdı bravo beni hemen sildin mi diye. Yolda fena oldum yazamadım uyudum dedi
yani bence kötü bi şey dememiş, yorulmuş ve dinlenmek istiyor olabilir ve bu günlerdir devam eden bir durum olmadığı için instadan çıkarmada biraz abartılı tepki vermişsin.
hani belki yatmadan önce bi instaya girdi storyni gördü baktı ve sonra uyudu. eğer bi işler çevirseydi storyne bakmazdı bile birde beğenmiş
Ben de kendimden emin değilim istiyor muyum istemiyor muyum onu da bilmiyorum belki de suç bende
sağlıklı bir ilişkin olmasını istiyorsan ne istediğinden emin olmalısın bence
Haklisin yalan söylemiş zaten bu da senle Bilerek konusmak istemedigini belirtmiş ve gun içinde az yazisiyorsaniz zaten soğur
Ben de çalışıyorum ama
Olsun az konuşmak buyuk etken
Ama soruyorum, bi şey mi oldu konuşmak istemiyor musun diye. O da bi şey olmadı cidden halsizim dedi. Mesela geçen gün de asker arkadasini görmek için mersine gitti bana az yazdı. Ben de yine takipten çıktım. sonra yazdı bravo beni hemen sildin mi diye. Yolda fena oldum yazamadım uyudum dedi
Eger vakti olduğunda sana ilgi gösteriyorsa sorun yok ama mesela uyucam diyip uyanik olup senin yakalamnda sen haklısın
Mesela İstanbula geldi, gece birde bana yazmış. Ben geldim hayatım. iyi geceler diye
Bi de o gün arkadasini gormeye gittiğinde sabah dokuzda yazmış ben geldim hayatım diye
Takip ve kontrol et bence sıkı birseyini yakalarsın belki eger varsa ama belirtme ona en basit yol fake hesap ac veya kiz arkadaşlarından birine yazdır o tanımasın ama bakalim sevgilim yok dicekmi eger snapi varsa fake snap ac daha basit
Ben de kendimden emin değilim istiyor muyum istemiyor muyum onu da bilmiyorum belki de suç bende
Bu kadar tepki göstereceğine arayıp konuşsaydın ya
Telefonu yok bebeğim instadan konusuyoruz
2 yıl. once ayrılmıştık ama 1 ay önce tekrar konuşmaya başladık
Onu senden daha iyi tanıyan yoktur o zaman. Ben okuduklarımdan kötü bir anlam çıkarmadım. Canını sıkan bir durum olduğunda ya da seni üzen bir hareketini gördüğünde engellemeden önce sor konuşarak halledin. Bu şekilde bir yere varılmaz.
Tesadüf mü yalan mı söylüyor anlayamadım. Savunma şekli çok samimi olduğu için yanılma ihtimalini artırıyor. Karakterine güveniyorsan her şeyi sorun haline getirme. Yine de kontrolü elden bırakma derim, iyi geceler..
Mesela o gün şehir dışına çıkınca sabah dokuzda ben geldim yazmış. İstanbul'a dönünce de gece birde ben geldim hayatım iyi geceler yazdı. Uçağa binecegi zaman da şey yazdı yoldayız hayatım uçağa binicez hayatım
Bu seni önemsediğini gösterir.