Aşk İlişkileri En son ne zaman birine "seni seviyorum" dediniz? xunixx Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Öyle bir andır ki... Güncellemeler+1 yıl Şu ana kadar gelen yanıtların hepsine bayıldım, doğru yol dostlar 💅🏻 En son ne zaman birine "seni seviyorum" dediniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Aşk olarak demedim hiç. 1 2 Yorumla xunixx +1 yıl Deme zaten u Barış_LonelyForever +1 yıl Haklısın
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ben sevdiğim herkese söylüyorum. İş arkadaşlarıma bile diyebilirim. 1 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 15 yıl oldu oyunu keşfedince dememem gerektiğini anladım 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hani simdi ne olarak normal sevgiyse dedim aşk olarak demedim hiç 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zaman tutmadım..🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 🤷🏾♂️ o kelimeyi söyleyecek değerli biri olmadı 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben seni seviyorum demem. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. 15 dk önce 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kendime 🧚🏻♀️😂 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aynada kendime 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk olarak demedim hiç.
Deme zaten
Haklısın
Ben sevdiğim herkese söylüyorum. İş arkadaşlarıma bile diyebilirim.
15 yıl oldu oyunu keşfedince dememem gerektiğini anladım
Hani simdi ne olarak normal sevgiyse dedim aşk olarak demedim hiç
Zaman tutmadım..🍀🗝️
hatırlamıyoum cok uzun oldu
🤷🏾♂️ o kelimeyi söyleyecek değerli biri olmadı
1.5 sene falan oldu oda son oldu işte
19 gün önce ayrılmadan sevgilime
Ben seni seviyorum demem.
Biraz önce ama içimdennn 😂
15 dk önce
Bugün dedim ölümlü dünya sonuçta
Annem dışında kimseye demedim 😂