Sevgilimin aldığı hediyeyi değişmeli miyim?

Arkadaşlar dün doğum günüm için sevgilimle buluştuk ve bana hediye olarak çanta almış. Yani öyle dandik 200 300 liralık bir çanta da değil baya kaliteli hoş bir şey. Ama şöyle bir durum var ki çanta hiç yaşıma uygun değil. Ben 22 yaşındayım ama aldığı çanta böyle daha çok 30 yaş ve üstü tesettürlü kadınların takabileceği tarzda bir çanta. neyse ben çantayı beğendiğimi söyledim ve teşekkür ettim ona bana defalarca kez bak ben anlamam beğenmediysen değiştirelim dedi. ben de sen beğenmişsin olur mu ya falan dedim o da yaşlı işi gibi mi ben anlamıyorum mağazadaki diğer modellere bak sen bi iki güne falan dedi. ben de düşünmüşsün beğenmişsin almışsın çok sağ ol aşkım yolum düşerse bakarım bu da güzel ama dedim. sonra konu uzayınca açıkçası aşkım benim günlük hayatta kullanabileceğim bir çanta değil dedim. O da tamam o zaman sen git mağazaya bak bi olmadı kendine ordan değiştirir üst baş alırsın dedi 😄yani şimdi aklıma takılan bir şey var sonuçta hani aklında çanta almak varmış ve çanta almış ben bunu başka bir çantayla değişirsem ya da başka bir ürünle değiştirirsem ona ayıp olmaz mı sizce de. Kırmak istemiyorum başta beğendim dedim ama kullanmayacağım bir ürünü dolabımda çürütmek yerine sürekli kullanabileceğim bir şeyle değiştirip onu kullansam olmaz mı bana akıl verin ☹️

Sevgilimin aldığı hediyeyi değişmeli miyim?