Kızın kalbini kırdım, nasıl gönlünü alırım?

Kizla 4 yil gel git yasadik ailem ailesini istemedi ve bende bunu bildigim halde kizi sevdim konustuk cok olaylar yasadik cinsel olarakda o benim ilkim ben onun ilkiyim simdi ben kiza kotu davrandim 3 sene bunu farkediyodu birsey oldugunu sonra bir gun soyledim dedimki ailem aileni pek sevmiyor yanlis goruyor dedim ve biraz sogukluk olustu ardindan geri geldi ve konusmaya devam ettik hersey cok guzeldi birden bir yanlis anlasilma yuzunden kizi kirdim fazla yuklendim beni istemedigini artik olmiyacagini soyledi onun beni sevdigini cok iyi biliyorum benim onu sevdigimide biliyor birbirimize cok bagliyiz nasil olacak nasil yapacagiz bilmiyom yardimi olan? Cicek alip ozur diledim her gun ariyorum nasil diye

Güncellemeler
+1 yıl
Kizla konustum baristim is yerine guller cicekler gonderdim yuz yuze konustuk tabi onu yapasiya her gun yalvardim sonunda baristik 2 sey istedi kendi ailemle konusmami ve kendi ailesi ile konusmami ikisinde yaptim ailemi karsima aldim ve ailesi beni kabul etti. Simdi kiz tuhaf yapiyor bana karsi soguk davraniyor ariyorum isim var kapat diyor ters ters cevaplar arkadasi ile konustum oda diyorki halen seni ilk gunku gibi seviyor ama geri eski halini almandan korkuyor bunu nasil duzelticem ya..
Kızın kalbini kırdım, nasıl gönlünü alırım?