Teşekkürler @Nursenakarakılıç ve cevaplayan herkeesss <3
Saygı mı önce tükenir sevgi mi?
Teşekkürler @Nursenakarakılıç ve cevaplayan herkeesss <3

#mervea <3 <3
Tabi ki de saygı önce tükenir.. saygı bittiği zaman da sevgi biter maalesef.. bazı insanlar görüyorum ki mesela kendisine kötü davranan kişiyi hala sevmeye devam ediyorlar.. bunun da tamamen takıntı olduğunu düşünüyorum ben.. çünkü seven insan değer verir saygı duyar ama bunlar bittiği zaman da doğal olarak iletişimi kesiyorum maalesef.. zaten bana değer vermeyen insana da değer vermiyorum 🌺
Bence sevgi saygıdan gelir eğer kişiler arasında birbirine karşı saygı yoksa sevgi de olmaz, her zaman için birbirini hakaret birbirini aşağılama gibi durumlar söz konusu olursa o kişiler arasında saygı kalmayacağı için belli bir süre sonra aralarındaki sevgi de nefrete dönüşecektir bundan dolayı saygı önce tükenir sonra sevgi sonra tükenir.
Saygının olmadığı sevgi de biraz yapmacık tavır gibi oluyor. Samimiyet yok, boğucu kasvetli bir hava estirir. Saygı daha önemli
Rica ederimm tatlım <3 İsmim Merve..
Önce saygı tükenir
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederimm 🤍
Cevap
32Cevap
Saygı ilişkide bence üzerine titremek gereken bir bebekten farklı değil.. Saygı ve güven kesinlikle vazgeçilmez ikili öyle ki, ilişkide karşılıklı saygı ve güven varsa geliyor devamında hayranlık, heyecan, tutku, sevgi, aşk.. Ne tuhaftır ki en çabuk sıradanlaştırılan da saygı ve güven.. Bu ikisi her anlamda ilişkinin lehine olan baştacı iki duygu daha ötesi yok..🍀🗝️
Sevgi olmadan da ilişki bir şekilde devam eder ama saygı biterse her şey biter.. İlişkinin temelini saygı oluşturur..
Önce sevgi biter ama ilişki devam ederse saygıda yavaş yavaş azalmaya başlar bazı şeyler bitiyorsa ilişkide zorlamamak lazım
Saygı daha önce tükenir. Gözümde saygınlığı sıfırın altına inmiş insanlar var ama sevmesine severim bana ya da başkalarına zararı olmayan herkesi.
3-cü ilişkimde ilk saygı tükenmişti ama ayrılırken bile bir birimizi severek ayrıldık, ben sevdim de ondan pek emin değilim ama ayrılan taraf ben oldum, öyle gerekti
Sevgi tükenirse bazı sebepler araya girip devam ettirebilir konuyu, ancak saygı yitip giderse ne kalır ki geriye...
Sevgi tükenir, sonra saygı devam ettirilirse bi şekilde ilişki devam eder. Sağlıklı mıdır orası meçhul.
Birbirine bağlı iki halka gibidir.
Biri açıldığında zaten diğeri kaybolur.
Genelde sevginin bitti yerde hiç biri olmaz.
Aramak mümkün olmaz.
Sevgi tükenir saygı kalır devam edilir ancak saygı biterse ortada ne sevgi ne aşk ne çekim hiç bir şey kalmaz
Saygı bir anda yerle bir olabilen bi şey ama sevginin bitmesi genelde zamana yayılır o yüzden bence saygı önce biter
Sevgi önce tükenir
Saygı tüketirse her şey biter
Sevgi kişinin kendine kalmış bir şey ama saygı tükenmemeli
Bence önce sevgi tükenir. Sevgi bittikten sonra insanın karşısındaki kişiye saygısı da kalmıyor
Önce saygı gider.
Sevginin tutunacak dalı kalmaz saygı gidince.
Bence sevgi tükendikten sonra saygı hiçbir işi yaramıyor
dogru insani sever saygi duyarsan asla bitmez ama bazi insanlar ne saygiyi ne sevgiyi hakediyir
bence sevgide karşındaki kişinin de önemi var ama saygı kişilikle ilgili
Saygının olmadigi yerde sevgi bizim burada işimiz ne der.
Önce saygı sonra sevgi
Saygı biterse her şey biter. Sevgi falan hikaye. O yüzden öncesi sonrası önemli degil
Brnce sevghi
Bende sana bir sey sorayim mi?
Evet?
Gecen gun hoslandigim kizin dikkatini cektim goz goze geldik o biraz gerildi gibi suratindan anladigim kadariyla ama donustede benim oldugum yere kafasini cevirdi 2 sn felan sence hoslaniyor mudur hoslanmiyor mudur? Kizla konusmuslugumuz yok uzaktan bir birimizi taniriz ama.
Ufak bir bakışma flört evresine girmişsiniz gibi
Ama goz goze gelince gergin gibi oldu somurtuk gibi sanki, hic gulumsemedi. Acaba rahatdiz mi ediyorum dedim
Çok da fazla dikizleme kızı. Biraz kendi işlerine bakıyor gibi yap. Arada bir bakıyor mu diye saniyelik bak sonra yine devam et.. Birkaç güne ikiniz de sabredemeyecek ve konuşacaksınızdır muhtemelen
Birbirimizi ancak haftasonlari grebiliyoruz ya.
Ben sunu dusunuyorum kizla goz goze gelinve gerildi somurttu e bundan beni istemiyor gibime geldi bana, e madem istemiyor donuste 30 felan sonra niye oldugum yere kafasini cevirdi 2 sn felan surdu goz goze gelmedik ama sonucta cevirdi kafasini empatyi yapiyorum ben isyemiyorsam hic cevirmezdim diyorum haksiz miyim sen cevirir miydin?
* 30 felan, 30 dk felan
Saygı.
Tükenen saygı, sevgiyi de yerle bir eder.
Saygı biterse hersey biter
Saygı sevgiden önemli
Saygı bitiyor o bitince sevgiyide tüketiyor
Sevgi tükendikten sonra saygıda kalmıyor
Sevgi kalmamışsa saygı da kalmaz bence
Saygı tüketirse her şey tükenir
Saygı tükenince sevgi de tükeniyor ya.
Saygı bittimi sevgi zaten biter
Saygı tükenir ama içten sevgi kalır
Sevgi bittiği gibi saygı da biter.
Sevgi tükenince saygı kalmaz
Saygı önce tükenir..