Bu kızdan iyisini bulur muyum?

Ben yakışıklı birisiyim ama boyum kısa biraz 1.80 diyelim. Türkiye'nin en iyi okullarından birisinde mühendislik okudum. CVyi dizdim yurtdışına falan da çıktım. Şimdi de yurtdışında master yapıyorum. Çalışıyorum da. Vücut falan da var. Bir sürü kız düşüyor yalan yok.

Ama karşıma bir kız çıktı, 1.5 senedir ilişkimiz vardı. Kız güzel. Renkli gözlü siyah saçlı beyaz tenli bir kız. Türkiye'de özel bir üniversitede tam burslu okumuş, o da mühendislik okumuş. Benim kadar başarılı değil.
O da yurtdışında yüksek lisans yapıyor şimdilerde. Bu kızın benden önce pek sevgilisi olmamış. Bu yüzden bana çok düşkündü. Yanıma gel diyorum, geliyordu. Gerçekten çok aşıktı. Kızın zaten öyle tribi öfkesi bir şeyi yoktu. Sakin birisiydi.
İlk birlikteliğini de benimle yaşadı. Kaç kere ayrılmayalım falan diye ağladı. Ben kıza çok dengesiz davrandım. Artık dayanamadı o ayrıldı. Yine de beni unutmadı uzun süre.
Ben gittim başka kızlarla takıldım ayrılır ayrılmaz. Ama onun kadar düzgün birisi çıkmadı. Kıza dönsem mi dönmesem mi diye düşünüyorum. Şu an bir kız arkadaşım var yabancı ama türk kız arkadaşım gibi değil yaşı da kücük olgun değil pek

Bu kızdan iyisini bulur muyum?