Aşk İlişkileri Bu yakın arkadaşımla at kursuna gideyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi erkeği görse direkt yavşıyor ya, bana bırakmıyor hiçbir adamı sırtlan gibi kız😏😞 Güncellemeler+1 yıl At kursu yani binicilik kursu arkadaşlar Bu yakın arkadaşımla at kursuna gideyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl bence at kursu iyi bir seçim olur ordaki atların ta şa klarını görünce erkeklerden soğur ve sende rahata erersin... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İğrençsin Yorumla PATRON79 +1 yıl rica ederim canım beğendiğine sevindim... Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :)) şansın az o zaman ama üzülme belki onu n hareketlerini sevmeyip senin sadeliğine bakan olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ben daha iddialıyım da kız hasetleniyor bana sonra bir sürü kötü nazarını veriyor bana Yorumla 72277227 +1 yıl :) takılma yaş kaç Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ben de manita arıyorum kız arkadaşın kapmadan beni kap sen :D :D 0 0 Yorumla
Seximete31 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ata binmeyi severmisin. Hiç zıplayarak bindinmi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok severim Yorumla Seximete31 +1 yıl İstersen gel bindireyim. At şu an hazır elimde Yorumla Seximete31 +1 yıl Gel otur üstüne atın. zıplaman lazım ama Yorumla Soran +1 yıl Pis sapık Yorumla
Mormenekse__111 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Uğraşma onla ya. Kendin gibi birini bul. Senin yanında öyle birinin ne işi var. Gitme bence 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. sen at kursuna mı gideceksin, manita bulmaya mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisini de istiyorum Yorumla Emre3558123 +1 yıl Ozaman bende at kursuna gidiyim, belki sana ya da arkadaşına denk gelirim. Birinizi kaparım 😅 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Valla o oradaki atları da tenhaya çeker 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 aynen öyle bir kız ya Yorumla Zorzabaka +1 yıl Ee sen de onunla bir yere gitme yalnız gitsen bile daha iyi 😂 Yorumla Zorzabaka +1 yıl Evlensen kocanı da alir Yorumla Soran +1 yıl Sus ağzından yel alsın! Ay o yüzden dikkat ediyorum, at kursuna da tek gideceğim karar verdim Yorumla Zorzabaka +1 yıl Askeri kışlaya gitsen o kız kadar tehlikeli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hepsini elden geçirir inanki askeri kışlada bile düzgün erkek bırakmaz bana Yorumla Zorzabaka +1 yıl Onune gelene veriyor mu Yorumla Emre3558123 +1 yıl Nasıl kızmış onu merak ettim. Bi instagramını verde sevgili oliyim sende kurtulursun ondan. Başka yorumda demişsin, ona manşta ayarlıycam diye. Ben varım işte beni ayarla ona 😊 Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ondan sekenleri sen kaparsın :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Haha yok öyle yağma canım hem onun takıldığı erkeklerle takılmam için onunla olan ilişkimi bitirmem lazım benim buna da gerek yok ya Yorumla Emre3558123 +1 yıl Bitir onunla ilişkini. Zaten nazarı ediyormuş sana Yorumla Soran +1 yıl @Emre3558123 nazar etmeyen yok ki Yorumla Soran +1 yıl Çünkü çok iyiyim elhamdülillah Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. aaa sana erkek mi yok kız :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha😂😂😂😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Canavar canavar :)) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sorma erkek görünce yanar döner gibi koşuyor dörtnala Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl evlerden ırak :))))))))))) Yorumla Soran +1 yıl Ke sin lik le Evlense de kurtulsak ya Evlensin diye dua ediyorum ona sevgili yapıcam hatta ya Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl o evlensede durulmaz ::) Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl kesinlikle öyle :)))) Yorumla
Tufan_juannn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl taktik öğren sende ondan 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Ne alâka ya benim taktiğim daha güzel ve iyi Yorumla Tufan_juannn +1 yıl ne ki senin taktiğin? Yorumla Soran +1 yıl Zarafet ve sanatsal özgün şahsına özgün biricik tarzım Yorumla Tufan_juannn +1 yıl giyim? Yorumla Soran +1 yıl Mini etek mini elbise askılı üstler topuklu ayakkabı,150 boy 52 kilo Yorumla Tufan_juannn +1 yıl cüce misinn? Yorumla Soran +1 yıl Cüceliğe mi giriyor 150 boy Yorumla Tufan_juannn +1 yıl hemen hemen Yorumla Soran +1 yıl Sus ya üzdün beni kadına göre normal bu boy Yorumla Tufan_juannn +1 yıl topuklu giyiyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Evet neden ki Yorumla Tufan_juannn +1 yıl bu iyi işte. şu an ne giydin? Yorumla Soran +1 yıl Da yani her zaman da giymiyorum ama yani Yorumla Tufan_juannn +1 yıl şu an ki kıyafet? Yorumla Soran +1 yıl Scrubs hastane forması Yorumla Tufan_juannn +1 yıl sağlık çalışanı mısın? Yorumla Soran +1 yıl Hıhı hemşireyim Yorumla Tufan_juannn +1 yıl bende akademisyen. şehir? Yorumla Soran +1 yıl Ankara sen Yorumla Tufan_juannn +1 yıl Ankara :) yaş? Yorumla Tufan_juannn +1 yıl yaş? Yorumla Tufan_juannn +1 yıl nereye gittin hemşire hanım Yorumla Emre3558123 +1 yıl Hemşire sanal istemiyor anlaşılan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence at kursu iyi bir seçim olur ordaki atların ta şa klarını görünce erkeklerden soğur ve sende rahata erersin...
İğrençsin
rica ederim canım beğendiğine sevindim...
:)) şansın az o zaman ama üzülme belki onu n hareketlerini sevmeyip senin sadeliğine bakan olur
Zaten ben daha iddialıyım da kız hasetleniyor bana sonra bir sürü kötü nazarını veriyor bana
:) takılma yaş kaç
Ben de manita arıyorum kız arkadaşın kapmadan beni kap sen :D :D
Ata binmeyi severmisin. Hiç zıplayarak bindinmi
Çok severim
İstersen gel bindireyim. At şu an hazır elimde
Gel otur üstüne atın. zıplaman lazım ama
Pis sapık
Uğraşma onla ya. Kendin gibi birini bul. Senin yanında öyle birinin ne işi var. Gitme bence
sen at kursuna mı gideceksin, manita bulmaya mı
İkisini de istiyorum
Ozaman bende at kursuna gidiyim, belki sana ya da arkadaşına denk gelirim. Birinizi kaparım 😅
Valla o oradaki atları da tenhaya çeker
😂😂😂 aynen öyle bir kız ya
Ee sen de onunla bir yere gitme yalnız gitsen bile daha iyi 😂
Evlensen kocanı da alir
Sus ağzından yel alsın! Ay o yüzden dikkat ediyorum, at kursuna da tek gideceğim karar verdim
Askeri kışlaya gitsen o kız kadar tehlikeli olmaz
Hepsini elden geçirir inanki askeri kışlada bile düzgün erkek bırakmaz bana
Onune gelene veriyor mu
Nasıl kızmış onu merak ettim. Bi instagramını verde sevgili oliyim sende kurtulursun ondan. Başka yorumda demişsin, ona manşta ayarlıycam diye. Ben varım işte beni ayarla ona 😊
Ondan sekenleri sen kaparsın :)
Haha yok öyle yağma canım hem onun takıldığı erkeklerle takılmam için onunla olan ilişkimi bitirmem lazım benim buna da gerek yok ya
Bitir onunla ilişkini. Zaten nazarı ediyormuş sana
@Emre3558123 nazar etmeyen yok ki
Çünkü çok iyiyim elhamdülillah
Sen daha iyi bilirsin.
aaa sana erkek mi yok kız :)
Hahaha😂😂😂😂
Canavar canavar :))
Hiç sorma erkek görünce yanar döner gibi koşuyor dörtnala
evlerden ırak :)))))))))))
Ke sin lik le
Evlense de kurtulsak ya
Evlensin diye dua ediyorum ona sevgili yapıcam hatta ya