Arkadaşlar günaydın, kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim. Kadınlar hangi model yüzüğü sever...
👍
👍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar günaydın, kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim. Kadınlar hangi model yüzüğü sever...
Teklif edeceğin kişi gösterişi mi seviyor yoksa daha mütevazi birisimi mi ona göre tercih yap...
Gösteriş seviyorsa baget, mütevazi biriyse tek taş model...
Yani hangisini seçtiğinin bir önemi yok bence sonuçta evlenme teklifi ediyorsun ama kız arkadaşın kardeşi arkadaşı kuzeni vs yakın ve güvendiği birisi varsa ondan öğrenebilirsin şu an baget yüzükler daha çok tercih ediliyor ve seviliyor ama tektaşta yıllardan beridir kullanılan bir tercih yani evlilik teklifini yaptıktan sonra değistirme imkanları varsa aldığın yerden sorabilirsin sonrasında beğenmezse ya da olmazsa vs değişim yapıyorlardır belki
2. Çok güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın Allah ayırmasın
teşekkür ederim dostum sağol darısı senin başına 😊
Nerde o günler 😂
Cevap
15Cevap
Sondaki güzel bence
Kadınlar baget pırlanta seviyor. Yeni trend bu. Oysa diğeri daha zarif. Yine de sen bilirsin. Tebrikler bu arada. Mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim dostum, darısı başına inş 😊
Herkes baget yüzük tercih ediyor ama ben sevmem bu tarz yüzükler ikisini'de beğenmedim. hayırlı olsun umarım mutlu olursunuz
teşekkür ederim darısı başınıza inş 😊
Umarım belki birgün
klasik tektaş favorim. baget güzel değil bence
İki numara güzel ama evlenecegn kızın parmağına göre yüzük secmelisn kalın mi ince mi.
Kuyumcu ince parmaklı olanlara yanları taşlı yüzük olmuyor demisti ikincisinin yanları taşlı ona göre seç
Pırlantalı yüzükler bence sıkıcı ama bu iki modele bakınca baget çok yaşlı işi. Bari tek taşın ferahlığı ve gençliği olsun🍀🗝️
2. Model gayet güzel.
teşekkür ederim çok sağol dostum, darısı size inşallah
İkincisi çok hoş. Bu arada hayırlı olsun 🤍🍀
Teşekkür ederim sağolun
Bence ilki daha güzel ilkini tavsiye ederim daha sade ve şık duruyor
Artık moda baget olanda. Üstelik daha ucuz çünkü kesimi sebebiyle taş israf olmuyor😁mutluluklar
ikiside iyi yenge begenir
bagetleri kendi adıma çok beğeniyorum
İkinci seçenek moda oldu artık günümüzde.
tek taş güzelmiş
Sadelik her zaman güzeldir. 1 numara tercihim.
Hiçbiri damla model.
Birinci
İkinci
Baget
Baget
1 nomero zarif ve şık
İkinci
Bir güzel
İkisi de olur
Üsttekini beyendim
2 numara
İkincisi.
Baget olan güzel
İlki daha hoş
Yukarıdaki
İkinci seçenek
İkinci
İlki güzel
baget olan
Kesinlikle 1
Baget yüzükleri yaşlı teyze yüzüğü gibi görüyorum.
Kanka bence en az 0.50 karatlık pırlanta al sakın swarovski alma baget yüzük modası geçecek illaki ama tek taş asla geçmez asla
İkincisi baget
İlk olan. Tektaş.
İki 🤌
Hayırlı olsun Rabbim mahcup etmesin
Hiç biri
1. Daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?