Daha önce de paylasmistim Ama artik dayanamiyorum. Herseyimize karisioyr , alttan aldikca herseye yedigimize ictigimize 😏 yakinda kendi evimize gecicez Ama artik sabrim kalmadi. Laf sokmalar arada. Ben Güzel bisey dedikce o laf sokuyor🙄 oglunun yaninda yapmyior yag cekiyor bana Cok uyanik bir kadin.
Birde torun istiyormus, bizi önce bi rahat birak da Bizde rahatca Onu düsünelim …
bir senedir tanisiyoruz Ama birtürlü isinamadim kadina
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öncelikle Allah kolaylık versin, fakat neden gerçekten çok mu mecbursunuz birlikte yasamaya... genede uzatma, büyük problem olur ilerde.
Amin Tsk ederim. Simdilik mecburuz diyelim ama dayanamiyorum. Esim isteyken ayri davraniyor onun yaninda ayri,,, Cok fena biri
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin, bu konuyu esinle kavga ederek çözüm kesinlikle arama, sadece cilveli bir şekilde tarih ver,, yani gizemli davran.. yoksa annesi olduğu için uzar gider...
ona da karışır
bak o pozisyonda yapmayın, şöyle yapın diye : )
Utanmasa Evet bencede. .
En sevdigim aile karakteridir kaynana bayılırım evlensem de kaynanam olsa kiz bulmussun bunama
Sorma al Sana verbilirim istersen seve seve 😅
Shdhhsshhsdh
Bu kadın evlendigine pisman eder seni oyle gözüküyor en sonunda al oğlunu başına cal deyip çekip gidersin
Oglu Iyi olmasa Hic katlanmam Ama onun icin sabrediyoeum
İyi en azindan oglundan yana sansin var oda annesini tutsa yandin zaten
Evet laf söyletmiyoe bana. Bunuda kendisi bildigi icin o yokken yapiyor.. Cok akilli
Kaynana ni sosyal medyaya alistir kendine mesguliyet bulsun senin le mesgul olmasin bi zahmet bu kadinlarin baska isi yok gelinleri alana kadar canım cicim sonra nasil huzursuz ederim moduna girmeleri cok saçma. Allah yardımcın olsun ne diyim yakin zamanda taşınır kurtulursun
InsAllah
. Nisanliyken de arada laf sokmalari oluyordu Hatta bozuluyordum Ama Dedim onun ailesi kimseyi secemiyorsun maalesef
Ama uzak olsalar Daha iyi. Tabiki
boş ver sen kacanla aran iyi olsun kaynanalar gelip geçici cok umursama
Ayni Evde olunca Öyle olmuyor 😟
Gercekten fena ayni evde bütün gün ne diyim Allah kurtarsın 🥺
Sende kabul ettin eşin seni sevmiyor mu değer vermiyor mu seni evini ayrı açar borç harç eder erkek nasıl
Esim Iyi bir insan olmasa zaten sabretmezdim. Bir ayligina demisti Iki Ay oldu , yakinda tasinicaz Ama ozaman kadar Ben delirmezsem
Konuş eşinle seviyor sa hemen yapar kafaya takma stres değmez evin ayrı olur rahat eder kalkar iş yapar sın
Söyle bir durum biz yuetdisinda yasiyoruz. Esinin ailesi Giris cikis yapiyor.. ev aldik eve gecicez yakinda Ama onlar geldikce Bizde kalicaklar yine Bir Iki Ay🙄 sonra Izine gidersek biz onlarda kalicaz 😏ayri ev Yok Şu an …
Nasıl çocuk yapacaksın ki o evde. iliskiden sonra banyo yapmaya utanır insan. İstediğin gibi giyinmesin cilve yapamazsın
Iste…
Gece bisey yapsan sessiz yapcan. Belki çığlık atmak istiyorsun 😉
Bari hafta 3 gün akrabalarına gidip orada kalsin
Aman Sakin Yanliz birakmasin bizi. Ogluna Cok düskün. Kendi Hergün oglunu glrüyor Ama Ben anneme gidersem Göze batiyor 😏
Bu konu hakkında bir şey sorsam
Meslek sahibimisin merak ediyorum
Madem herşeye karışıyor ayrı eve çık bu kadar basit
Okadarini Bende düsünüyorum Cok sükür
Problemde orada zaten simdilik mecburum
Ve artik bir daha hiç ısınamayacaksın
O blyle yaptikca zaten. Yakinda kurtulucam Ama arada gelicekler Bizde kalicaklar 🙄
Katlanacaksın, mesafeni koru duymazdan gel yapcak bir şey yok
Ayni evin icindeyiu nekadar koruyabilirimki.. esime Nasil anlatabilirim bunu
Eşine Bu durumdan bahset Bence bilsin
Baslarda dedim blyle olmyulr ailenle birarada Dedim hemen yanlis anladi ailemi istemiyormusun diyor🙄
Mk yıl olmuş 2023 kim kabul eder bunu seni el üstünde tutması gerekirken dediğine bak ayrı eve cik en kısa zamanda
Öyle diyor Bende yanlis anlican diye cekiniyorum. Ben bisey dersen belki Benim aileme soguk davranir
Ayrı yaşa yavrum
Şu an olmuyor maalesef Ama yakinda ins
Adı üstünde kaynana
Yaş kaç kötü bir durum