dayım bir keresinde benden şüphe etmişti kızında gözüm var sanmıştı ama sonra özür diledi benden. dün gece bir olay yaşadım. amcamın oğlunun evindeydim hasta ziyaretine gittim. sohbet arasında oradaki kızlardan biri çocukların yaptığı saçma şeylerden bahsederken ben de "onlar çocuk anlamıyorlarki" dedim. kız da "anlıyorlar neden anlamasınlar" diye karşılık verdi bana. o anda kızın kocası birden sinirlendi ve sesi yükseldi sert bir şekilde "çocuklar ne anlar" diye sohbeti kesti ve bitirdi. bu konuda hassasım. bu benim çok dikkatimi çekti.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Karısına güvenmiyor sanırım sonuçta ilk sen konuşmamışsın kız konuşmuş kafaya takmaya değmez
Pardon tekrar okuyunca ayıktım ama yine fikrim değişmedi benim düşüncem rahatsız olmuştur ama bu kafadaki insanlar fazla baskıcıdır genelde sorun sende değil o adamda
bana güvenmiyor bence bu adam.
Güvenmemesi için bir sebep var mı peki
Hani geçmişte falan yaptığın bir yanlışın var mı
hayır tabiki de yok. ama dayım da benden şüphe etmiş zamanında kızından dolayı. ama sonra özür diledi. hani derler ya çamur at izi kalsın. öyle bişey mi oldu
Ya bazı erkeklerde hep böyle şeyler var bu tip erkekler karısını kısıtlar başka bir adamla yanlışlıkla bile göz göze gelirken çıldırırlar çok kısıtlayıcılar bırak ne yapıyosa yapsın onun kafası ciddi anlamda bozuk bunlar kolay kolay düzelmiyo sen değil başkası olsa bence yine aynı tepkiyi verirdi sonuçta sen yanlış bir şey söylememişsin
doğru şimdi alınganlıkda yapmayayım. belkide öyle bişey yoktur alınganlık yaparsam o zaman şüohe ederler. sıkıntı olur.
Tabi tanımadığım için kesinlikle bundandır diyemem ama dediğim gibi sen yanlış bir şey söylememişsin için rahat olsun
karısı ile iletişime geçmemek iyi olur bundan sonrasında
Aynen ama böyle insanlardan şansın varsa uzak durmanı tavsiye ederim yarın öbürgün yalan yanlış şeyler söylerler işin içinden çıkamazsın
Ben olsam karısını geç onla bile iletişim kurmazdım
zaten söylüyorlar. babamın zoruyla gittim ben. hasta ziyaretine gittim. o kızın kocasının kardeşi hasta olan. arkamdan çok konuştu ve suçladı beni. gittim uyardı "yanliş görüyosun" dedim. ama o bildiğini okudu. bende konuşmuyordum. sonra hasta oldu iki hafta evden çıkamadı sonra iyileşti. babam zorla arattırdı onu aradım adam açmadı. iki gün sonra tekrar hastalandı iyileşti. sonra da gözlerinde görme sıkıntıları başladı. bulanık görüyordu. bazen görmüyordu. beyinden ameliyat oldu. kılpayı kurtardı. dişardan gören ilahi adalet der. Ama ben dedikodu olmasın diye ziyarete gittim. böyle tepki aldım
Kaç yaşındasın? Yani kendi kararlarını baban değil de sen vermelisin sonuçta senin hakkında yalan yanlış şeyler söyleyen bir insanın yanına neden gidilir ki baban bu durumu biliyor mu biliyorsa ve hala zorluyosa rahatsız olduğunu tekrar dile getirmeyi dene
Cidden ilahi adalet sana yaptıklarını ödüyor şu an ama anlayana 🤷♀️
ya haklısın. ama babamla bazı sıkıntılarım var. anlatması uzun. ama sen ilahi adalet mi görüyorsun. ama onlar böyle düşünmüyorlar
Ben ilahi adalet görüyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ve bana yapılanların aynısını yaşadılar bana iftira attılar hastaneden çıkamaz oldular beni rezil etmeye çalıştılar kendileri rezil rüsfa oldu
Ama ben hepsiyle bana bunları yaptıkları an ilişkimi kopardım annem olsun babam olsun istemedim ve görüşmedim şu an kafam çok rahat hep bana bunu yapanların hepsinin aynı şeyleri yaşadıkları haberleri geliyo
ben de kopardım ilişkimi ama uğrsşıp duruyorlar benimle. ellerinde sırlarım var
Aaa bu kötü oldu tehdit falan mı ediyolae
aynen. alttan alttan sopa gösteriyorlar
şu an ne diyeceğimi bilemedim sen yine de iletişimini kes çok göz önünde durmamaya çalış Allah yardımcın olsun :(
teşekkür. kardeşim ilgin için. çatışma yaşamadan uzak duruyorum
Rica ederim umarım hafızasını falan kaybeder ortadan kaybolur yok olur kül olur sende kurtulursun
Böyle insanlardan nefret ederim beddua etmeyi hiç sevmem ama inşallah hepsi kül olur
alınıyorlar bide benim cümlelerimden. laf sokuyorum sanıyorlar normal cümlelerimde bile. sanırım kendilerini suçlu hissediyorlar
Yarası olan gocunur sonuçta 🤷♀️ sen iltifat etsen de alınırlar
ben hiçbirine beddua etmedim
Senin yerine ben ettim bu arada bu hayatımda 4. cü kişiye bedduam cidden beddua etmeyi sevmem ama bazılarının süründdüğünü görmek istiyorum inşallah onlar da yaşattıklarını yaşarlar
zalimlik görenin bedduası tutar diyosun
Yok beddua güzel bir şey değil döner dolaşır seni bulur gibi bi laf vardır ama bilmiyorum bazıları insanı çok üzüyor kırıyor etmek rahatlatıyor gibi hissediyorum
ben hiç etmedim şimdiye kadar