4 aydır aynı işyerinde çalışıyoruz 3 ay önce yakınlaşmaya başladık 2 aydır da flört gibi biseyiz mesela işten çıktıktan sonra yazışmaya başlıyoruz sabah kadar sürüyor bu durum bu cuma günü buluşup gezmek için sözleştik bundan önce 2 kere reddetmişti şimdikinide kabul etti ama bugün işyerinde biriyle bişey konuşurken ilişkiler ile alakalı bişey söyledi ve ben onun aklı eski ilişkisinde olduğunu ve benim yarabandı olduğumu bu yüzden benimle konuştuğunu düşünmeye başladım.
şu an hicbisey yapasım yok ve hatta işten çıkıp muhabbeti kesmeyi düşünüyorum sizce arkadaşçada olsa bu duruma katlanıp onunla buluşmalımıyım yoksa hiç buluşmayıp herşeyi bitirmelimiyim?
şu an hicbisey yapasım yok ve hatta işten çıkıp muhabbeti kesmeyi düşünüyorum sizce arkadaşçada olsa bu duruma katlanıp onunla buluşmalımıyım yoksa hiç buluşmayıp herşeyi bitirmelimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini kaptıracağını düşünüyorsan buluşma. Ama belli olmaz belki onu unutturursun. Aklı eskisinde gibi davranırsa bitirirsin ilişkini.
Yanlış düşünüyorsun, ciddi düşünme, bağlanma, eğlenmene bak.
Yarabandı ise yarabandı, bağlanmadığın sürece sıkıntı yok
hayır ya