Aşk İlişkileri Rüyalariniz çikarmi ya da çıktım i hic? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çıkan bir rüyanizi yazin lütfen Rüyalariniz çikarmi ya da çıktım i hic? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çıkan rüyalarım var.İki ruyamı merakla bekliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Geçen sene fenerin maçının skorunu rüyamda gördüm ve maç rüyamda ki gibi oldu 1 0 Yorumla
Valleyn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Evet paralel evrende yaşadıklarımızi gösteriyor rüyalar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilincalti diyorlar bazende Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. o kadar saçma rüyalar görüyorum ki kdkdkdkdkdk 1 0 Yorumla
Kural25 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bazen çıktığı oluyor 1 0 Yorumla
Krallking Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl hayır çıkmadın ama gel istiyorum rüyama 1 28 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Krallking +1 yıl akrep burcuyum uyar mı sana Yorumla Soran +1 yıl Cok uyar hiss ettim Kasım mi Ekim mi Yorumla Soran +1 yıl İnsta yok akrep le ilgili sorum olacakti kasim misin Yorumla Krallking +1 yıl evet kasımım Yorumla Soran +1 yıl Benim sevdigim de akrep on a sevdiğimi dersem ne der nasil tepki verir redd edermi 😔 Yorumla Krallking +1 yıl red etmez eğer hoşlanıyorsa. hoşlanmıyorsa red eder Yorumla Soran +1 yıl Ama biz komsuyuz yillardir ben onu sevdiğim için siddet gördüm askere gitti bekledim fedakar lik yaptim 😔🥺😞 Yorumla Soran +1 yıl Redd ederse mahv olurum Yorumla Krallking +1 yıl sonuçta sevmiyorsa istedigin kadar fedakarlık yap bana ne der Yorumla Krallking +1 yıl akrep burcu cinselliğe de düşkündür o da var şimdi Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum 😞 😓 ama ben onunla evlenmek isterim onu sevdigim için çok çektim Yorumla Krallking +1 yıl ben nerden bileyim adam seni seviyor mu sevmiyor mu git ona sor Yorumla Soran +1 yıl Soramiyorum iste sorunda o onu görünce utaniyorum bakamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kendimi ifade edemiyorum güzel de değilim etrafinda manken gibi kızlar varr Yorumla Krallking +1 yıl e benden ne istiyorsun? ben burada takılıp yorum yazdım öylesine. o adamı nerden bileyim? Yorumla Soran +1 yıl Tm kizmaya gerek Yok 🤦🏻♀️🙄 Yorumla Krallking +1 yıl bence akreple evlenme libidosu yüksek olur yetişemezsin isteklerine Yorumla Soran +1 yıl Niye ya 😓 Yorumla Krallking +1 yıl akrep olduğu için libidosu yüksek sürekli cinsellik ister Yorumla Soran +1 yıl Peki baba olmak istermi 😓 Yorumla Krallking +1 yıl hemen istemez bence Yorumla Soran +1 yıl Ben 26 o 27 evlenirmi benle 😓 yoksa ilerleyen yaslarda mi ister Yorumla Krallking +1 yıl bence istemez 20 lik falan ister Yorumla Soran +1 yıl Genç birimi 😓 Yorumla Krallking +1 yıl evet daha genç çıtır ister Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben onu tüm kalbimle seviyorum 😓 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genelde çıkar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıkan rüyalarım var.
İki ruyamı merakla bekliyorum
Geçen sene fenerin maçının skorunu rüyamda gördüm ve maç rüyamda ki gibi oldu
Evet paralel evrende yaşadıklarımızi gösteriyor rüyalar
Bilincalti diyorlar bazende
o kadar saçma rüyalar görüyorum ki kdkdkdkdkdk
Evet bazen çıktığı oluyor
hayır çıkmadın ama gel istiyorum rüyama
Burcun ne
akrep burcuyum uyar mı sana
Cok uyar hiss ettim Kasım mi Ekim mi
İnsta yok akrep le ilgili sorum olacakti kasim misin
evet kasımım
Benim sevdigim de akrep on a sevdiğimi dersem ne der nasil tepki verir redd edermi 😔
red etmez eğer hoşlanıyorsa. hoşlanmıyorsa red eder
Ama biz komsuyuz yillardir ben onu sevdiğim için siddet gördüm askere gitti bekledim fedakar lik yaptim 😔🥺😞
Redd ederse mahv olurum
sonuçta sevmiyorsa istedigin kadar fedakarlık yap bana ne der
akrep burcu cinselliğe de düşkündür o da var şimdi
Evet biliyorum 😞 😓 ama ben onunla evlenmek isterim onu sevdigim için çok çektim
ben nerden bileyim adam seni seviyor mu sevmiyor mu git ona sor
Soramiyorum iste sorunda o onu görünce utaniyorum bakamiyorum
Kendimi ifade edemiyorum güzel de değilim etrafinda manken gibi kızlar varr
e benden ne istiyorsun? ben burada takılıp yorum yazdım öylesine. o adamı nerden bileyim?
Tm kizmaya gerek Yok 🤦🏻♀️🙄
bence akreple evlenme libidosu yüksek olur yetişemezsin isteklerine
Niye ya 😓
akrep olduğu için libidosu yüksek sürekli cinsellik ister
Peki baba olmak istermi 😓
hemen istemez bence
Ben 26 o 27 evlenirmi benle 😓 yoksa ilerleyen yaslarda mi ister
bence istemez 20 lik falan ister
Genç birimi 😓
evet daha genç çıtır ister
😞
Ama ben onu tüm kalbimle seviyorum 😓