Hayatta en korktuğum şey başıma geldi?

Herkese merhaba nasıl yazsam nasıl anlatsam bilmiyorum ki hayatımda çok kötü günlerden geçiyorum yaşamak istiyor muyum onu bile bilmiyorum benim çok mutlu bir evliliğin vardı eşim o kadar çok seviyordumki anlatamam bu dünyada cennetimin olduğunu düşünüyordum onu evliliğin boyunca sesini dahi bile yükseltmemiştir bana her şeyde öncelik benimdir herkes tarafından sevilen saygılı sevgili beğenilen bir insandı yalnız bir gün çok kötü bir şey yaptığını öğrendim kabul edemedim hala edemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum Söze nasıl girecegimi bilmiyorum eşim kız kardeşime dokunmuş ve kız kardeşimde bunu bana söyledi sanki öldüm inanamadım kabul edemedim bunu öğrendikten sonra aldım ve karşıma sordum inkar etmedi neden yaptın dedim böyle bir şey açıklayamam dedi yaptım dedi sonra çok pişman oldum dedi ne ceza verirsen razıyım dedi ben çok kötü bir insanım dedi bu yeryüzünde her şeyi hak ediyorum dedi içimdeki kötüye piyan sahip olamadım dedi. Eşim bana her zaman ona onu çok sevdiğimi söylediğimde ben seni hak etmiyorum dedi ben de hep merak ettim neden hep böyle söylüyor üzülüyordum içten içe beni o kadar mutlu ediyordu ki neden beni hak etmesin diyordum. Eşim bana her zaman ona onu çok sevdiğimi söylediğimde ben seni hak etmiyorum dedi ben de hep merak ettim neden hep böyle söylüyor üzülüyordum içten içe beni o kadar mutlu ediyordu ki neden beni hak etmesin diyordum ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bunun bir tedavisi var mı hastalık mı bilmiyorum. bunun bir tedavisi var mı hastalık mı bilmiyorum.

Hayatta en korktuğum şey başıma geldi?