Benden hoşlandığını söyledi ben de aramızda arkadaşlık dışında bişey olamayacağını söyledim şimdi birileriyle görüyorum ama kıskanıyorum yüzüme bile bakmıyor. Ne yapıcam ya? bir akıl verin
Cevabın nedir?
Çünkü malsın. Ha sadece sen kızların %90 nı öyle. Ayyy Görüyor musun ya başkası ile geziyooo falan diye tribe girersiniz. Çünkü siz gerçekten sevmiyorsunuz sadece en iyiye sahip olmaya çalışıyorsunuz. Erkeklerin Duyguları o bu pek umrunuzda değil. O şunu desin bu bunu desin tribindesiniz. Kızların egosunu da yükselten erkekler zaten. Yüzüne edilmeyecek kızların peşinden Koşarak, sana aşığım ölüyom bitiyorum diyerek bu hali alıyor ortalık. Yani en iyisini yapmış o bebe, aferin ona otur sende Totonun üzerine.
61 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü daha yeni sevgilisinden sıyrılmış arayis icinde geldi beni buldu
En İyi Cevaplar
aynı durum bende bir kıza acıldım senin gibi soyledi bana bende dedimki:mother fuck baby dddd
o cocuk seni cok sevdi ama sen cevap vermedin konusmayı dene sen konusunca cocuk suratını asıcak ama icinde sana karsı halen birseyler war bir yere dawet et konus falan06 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç bir kişiliğim var. Kız ne dedi ki
- +1 yıl
insanlar hep utangaclıgından kaybetmıstır ne kaybettıyse
kızın dedigine gelince :((((((((((( yaa ben seninle cıkmam (küçümseme) biz kardesiz arkadasız yalanları (hikayesi) ben kızdan uzak durdum mal mal yanıma geliyordu bişeyler soruyor falan filan ama şimdi kıza karsı hıcbirsey hissetmiyorum cok gec olmadan git konus
konusunca bana soyle ne oldugunu seni takip ediyorum sende beni takıp et
Soran+1 yılEe sen kızı takmamissin ben niye ayni hatayi yapiyim o da beni takmazsa
Soran+1 yılHe belki o da unutmustur
+1 yılBunlar sevilmeme duygusundan bence. yani şimdi sen onu sevmiyosun, ama onun seni sevmesini istiyorsun. Başka kızlarla görünce de dolayısıyla "benden vaz mı geçti? Niye onlarla konuşuyor" duygusuna kapılıyorsun. Çünkü seni sevmesini istiyorsun. Çünkü sevilmek hoşuna gidiyor.
Ya da bunların hiç biri değildir. Onu seviyorsundur. Ama onu sevseydin zaten buraya yazmazdın. onu sevip sevmediğini kendin bilirsin diye düşündüm.14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk dedigin sanirim. Napmaliyim peki?
- +1 yıl
Ya bana kalırsa bişey yapmana gerek yok kıskançlığın aşırı derecede değilse eğer. Sadece umursamamaya çalış. Biliyorum bunu çünkü bende de vardı :D
Bu arada sevdiğin ya da çıktığın birisi yok diye düşünüyorum. olsaydı umrunda olmazdı çünkü onlar. Var mı sevgilin?
Soran+1 yılHayir yok :/
- +1 yıl
cocuga sevgilim var mı dedin? hayatımda biri var dediysen hapı yuttun
+1 yılBua ters psikoloji deniyor canim. Eger bska kizlarla gormesen umrunda olmayacakti bir de boyle bak yani aslinda asik degilsin... Ayrica onu geri istiyorsan yapman gereken cok basit. Sana daha once iyi duygular besledigi i dusunursek bunu hemen unutmus olamaz. Gidip onunla arkadas ol. Sonrada ilgini belli et. Ama bu arada panikleyip sacmalama...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi saçmalama yani Napmak diyorsun ama bir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
76Cevap
Kıskanıyorsan ona karşı bir şeyler hissediyorsun sanırım. Neden red ettin ki? Kabul edebilir veya karşılık verebilir baktın olmuyor karşılıklı konuşarak sorunu çözebilirdin. Red ettiysen kıskanmaya hakkın yok diye düşünüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne biliyim utangacim
Soran+1 yılUtandigim icin reddettim
Soran+1 yılÇünkü daha yeni sevgilisinden sıyrılmış arayis icinde geldi beni buldu
Hem reddedilmişliğiyle kalsın hem de sana bakıp başka bir şey yapmasın mı yani ne yapsın?
Gerçekten kızların kafasının nasıl çalıştığını bazen merak ediyorum ya..21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapsın
arkadaşım..
doğanın kanu bu..
kadınlar kıskanç tır.
sızın red etıklerınız sızden daha güzel veya cırkın bır bayanla bırlıkte olurlarsa..
istesenız de ıstemezsenızde kıskanırsınız..
bu sızın doğanızda var..
bu da kadını etkılememın başka bır yolu..
kıskançlık..
:)))
sımdı red etıgınız kışı sızın gozunuzde daha başka gorunuyordur emınım..
:)))11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Eski bir oyuncaginida oynamiyorsun ama annen baskasina vermeye kalkinca kiymetleniyor , veresin gelmiyor. Bilmem anlatabildim mi.
21 Yorumla
Soran+1 yılanladim
+1 yılinsanın aklına "müstahak" kelimesinden başka bir şey gelmez böyle bir durumda, aynı reddedilişi bende yaşamıştım ve sonra dönüpte yüzüne bile bakmadım
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEe bencilsin, bu bir bencillik.
Ben reddetim bnden baskasiylada olmasin yalniz bir basina olsun/kalsin mantigi bencilliktir baska birsey degil 😎15 Yorumla
Soran+1 yılCok bencilim
- +1 yıl
Öylesin kabul et ;)
Soran+1 yılEttim kanka
- +1 yıl
Kanka?
Ahahaha tanış çıktık gizliyle :D
Soran+1 yılAhahaha :)
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ego bence sebeb veya gerçek duygularını bilmiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yıl2.01i olduğu bilinen birini yorucuydu
Çok güzel yapıyor.
Bulunmadık Bursa kumaşısın sanki de...01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah sana 1.01
bütün kızlar aynı yalnız değilsin. bu sizdeki milyon manyaklıktan sadece biri :)
ömür boyu peşinden mi koşsun adam takılıyo işte :)14 Yorumla
Soran+1 yılFazla takılmasın ya
Soran+1 yılOff valla kıskanıyorum
Soran+1 yılKıskandıgım muhabbet; şunu versene :) teSekkurler hshdhsnsnvsvs
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Salak gibi hala sana mi kitlenseydi
Sen bunu istiyorsun yani sevilip reddedip ama aklı sende olmasini
En kötü huy bu bence01 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki niye böyle bir şey Yaptım
Demek ki uzun süreli bir arkadaşlığınız var ondan dolayı sanki arkadaşça sevdiğini düşüyordun ama bekli de gerçekten seviyorsun ama şu saatten sonra ne yapılır onu en iyi yine sen bilirsin bence
010 Yorumla
Soran+1 yılHayir arkadaş bile değiliz
Soran+1 yılHayır sevgili değiller
Soran+1 yılAramizda hicbisey olamaz artik mesajlasmayalim dedikten sonra mi
Soran+1 yılKarar vermedim ki
Soran+1 yılÖyle dedim cocuga. Keske demeseydim
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yemeyenin malını yerler öpmeyenin avradını öperler denir bu duruma :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHjghjgfhng
Niye kıskanıyorsub? Hem red et, hem de kicinda dolansin iste... yok yaaa... ulan biz erkeklere itten beter davranıyorsunuz...
21 Yorumla
Soran+1 yılKanka ne biliyim ya hoslaniyorum
reddetmeseydin sen de o zaman. şans verseydin çocuğa. bu dana sana ders olsun işte
317 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisinden daha 5 gun önce ayrilmis hemen arayis icinde bu pislik beni de bırakır
Soran+1 yılSevmiyordur dimi ya
Soran+1 yılİşte güvenmedim şimdi de pişman oldum
Soran+1 yılYa sana ne istediğini derim
Soran+1 yılTutarim
Soran+1 yılÇok komik gerçekten hahahha haha çok güldüm ne kadar komiksin öyle allahım yareppim yarın işçi anlamı büyük iş büyük iş demedim ki bunalım
Soran+1 yılSeni tehditten mahkemeye bile verebilirim biliyorsun demi? Gerizekalı diye sana diyor işte 1.01
- +1 yıl
ne tehdidi yaa ben sana diyorum ki o serserilerden kazık yediğin zaman burada genelleme yaparsan burdaki erkekler de aynısını sana yapar. git ver nereye veriyosan sen gelmiş benle burada alay ediyosun onlarla bir tutuyosun tanımadan etmeden. o gerizekalı diyen kendine baksın artist herif. kendisi çok yakışıklı galiba peehhh.
+1 yılİşte Sizin gibiler yüzünden bizim gibiler Aşka inanmıyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin bize
sevgilimde öyle yapmştı bir 7 ay önce. ama sonra çıkmaya başladık. nedenini sordum seviyomuşum ama kabullenemiyomuşum dedi.
05 Yorumla
Soran+1 yılDirek geldi söyledi mi? Sen de gurur yapmadın ya anne
Soran+1 yılYani* :|
Soran+1 yılNasıl çıkmaya başladınız
- +1 yıl
bak ben onu uzun zamandır sevdiğimi felan söylemiştim teklif felan ettim işte.. o reddetti ama konuşuyor kıskandığını belli ediyor ve söylüyordu... 1ay gibi bir süre sonrada konu açıldı nasıl bilmiyorum. ben beklerim canım sen merak etme dedim oda bekleme artık dedi kabul ettiğini söyledi öyle işte
Hımm düşündürücü kızları anlamak bazen gerçekten zor... Ne istediğinizi bir bilseniz sizde bilmiyorsunuz işte
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kararsizim
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Ufffff reddetmissin yuzune nie baksn pesinden mi kosacakti bulmus birini sende soguk su ic uzerine canım
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen pesinden kosucakti djhshdhfhd
Soran+1 yılSağol annemgile selam.
Soran+1 yılSalak salak konuşma be
Soran+1 yılAhaha ahaha ahaha kakarakikiri o kadar o kadar güldüm ki o kadar güldüm ki alıyorum alıyorum ama biliyorum yanlış yazmış olabilirim çünkü ben yazmıyorum
Soran+1 yılAbi bir git aynaya bakıyor manyakmisiniz gece gece giyinsek
Soran+1 yılGiyinsek demedim gerizekalı dedimerizekalı dedim
Soran+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin inşallah amin teşekkürler iyi günler görüşürüz byeThe the morning kadiaskerinin Kalesperis neyin dersteyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bensin aynısını şu anda ben de yaşıyorum çocuğu reddettim ama baskasnn fotosunu begennce ynnda birini grnce DE Lİ Rİ YO RUM manyak mıyız?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa ama ben utangacim
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyosan tamam de istemiyosan hayır bu kadar basit. Çocuğun hayatına karışmaya hakkın yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılKarışmıyorum zaten
Başkasının mutluluğu seni neden mutsuz eder ki? Daha çok yolun var bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yolu
+1 yılNasıl bir kimyasal kullanıyosan söyle bende bu kafayı yaşıyım.
08 Yorumla
Soran+1 yılBaya güldüm sağol
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılSalak.
- +1 yıl
Mal.
Soran+1 yılTamam yeter shshhshshsjsbsfw
- +1 yıl
Sabah sabah beni mi buluyosunuz arkadaş. :D
Soran+1 yılSen beni buldun kanka
- +1 yıl
Hıı olsun sende yorumuma cevap verdin sende beni bulmuş oldun
insan kaybedince elindekinin kıymetini anlarmış senin içinde hayırlısı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılsagol
Oh olmus l*n sana umarim kiskancliktan geberirsin. egolariniza tukureyim kizlar (genelleme degil)
11 Yorumla
Soran+1 yılTükür kanka
+1 yılNe akli ariyonki cek cezani madem bisey yok neyini kiskaniyon
115 Yorumla
Soran+1 yılKiskaniyorum ne biliyim
- +1 yıl
neyini kıskanıyon demekki sende hoşlanıyon ondan
Soran+1 yılEvet biraz
- +1 yıl
ne birazı be aşık olmuşn nerdeyse ne diye reddetiyon o zaman ergnemisin nesin git kazanmaya bak
Soran+1 yılErgenlikle alakası yok cocuk daha yeni sevgilisinden ayrılmış simdi benden hoslandigini soyluyo cok rahat
- +1 yıl
oda bir çelişki
Soran+1 yılBiraz fazla rahat bir tip
- +1 yıl
salla o zaman yaaa bende bişey sandım
Soran+1 yılCok tatli ama hshdhhd
- +1 yıl
ergensin işte bacım kzııyon sonrada öyle diyince madem tatlı neden reddettin
Soran+1 yılKanka napiyim tatli diye beni kandirip uzmesine izin mi veriyim
- +1 yıl
ablacım unut o zaman kıskanma hep aynısız zaten adam olsun dersiniz ama sizi üzen insanlardan hoşlanırsınız teklif etse kabul etcen
Soran+1 yılEtti zaten
- +1 yıl
2. ye diyom
Soran+1 yılAnladım canım
+1 yılEvet bu çoğu kızda var. Zeki erkekler bunu iyi kullanır.
09 Yorumla
Soran+1 yılKıskandırmaya calismiyor
- +1 yıl
Calısmasa da sen kıskanırsın. Kabullenemezsin.. Hatta senin ona teklif etmen olağandır.
Soran+1 yılKendimi o kadar düşüremem herhalde
- +1 yıl
Yapacaksın. Kabul edeceğini bilsen, yaparsın.
Soran+1 yılKabul etmezse?
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılYani ben mesaj atsam "bana bir daha mesaj atma" demiştin şimdi sen atiyosun falan derse
- +1 yıl
@dontmorry sen ne diyorsun bu duruma?
+1 yılartık sizden geçmiş demır tavında kız çağında sevilir
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye benden gecmis anlamadim
- +1 yıl
zamanında yüz verseydin adamın sevgilisi var bakarmı sana birdaha Allah bilir kız senden baya güzeldirde ve iyi biridir siz bence kıskanç birisiniz herşey benim olsun diyenlerdensiniz
Soran+1 yılSevgilisi yok ya sadece sınıftaki diger kızlarla gülüşünce kıskanıyorum
- +1 yıl
ozaman çok afedersiniz ben olayı yanlış anladım siz ona yakınlık gösterin belki size döner
Soran+1 yılTamam denerim
ohhh ohhh iyi olmuşş madem kıskanıyodu ilgin vardı neden reddettin?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü söylüyorum ona güvenmiyorum
Soran+1 yılYani güvensem reddetmezdim cok tatlı cunku
Soran+1 yılYok su an
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden kolay vazgeçmiş ve bumu koydu sana? Basit mi hissettin kendini? Ve sende hoşlanıyomuydun ondan?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve evet
Cevap sahibi+1 yılBelki o kızla sevgiliyken senden hoslandı sevmeye başladı seni o yüzden ayrıldı ve sana geldi sende istemeyince kıskandırmak için seni baska kızlara gitti
Cevap sahibi+1 yılVeya tam tersi ayrıldığı sevgilisini kıskandıracak yeni bir kız arıyo :S
Soran+1 yılacaba hangisi
Cevap sahibi+1 yılBakıyomu hala sana?
Soran+1 yılbir kere baktı
Cevap sahibi+1 yılUtanıyo belki de reddettiğin için?
Soran+1 yılÇok rahat bir tip utaniyo gibi degil
Cevap sahibi+1 yılBırak o zaman yavşak adamdan hayır gelmez
Soran+1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişinin kendisi değil ilgisi hoşuna gitti. Bu senden gidince de haliyle zoruna gitti ve bu hale büründün. Doğal. Geçer gider.
016 Yorumla
Soran+1 yılYoo kendisi de hosuna gitti
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye reddettin?
Soran+1 yılCunku yavşak birsz
Cevap sahibi+1 yılEee tamam bırak yoluna gitsin madem öyle. Bak ikinci gün başka kıza gitmiş. Dert etme.
Soran+1 yılYok baska kiza gitmedi arkadaşça konusuyolar da benimle konuşmadığı için kıskanıyorum
Cevap sahibi+1 yılReddedilmiş neden sana yazmalı?
Soran+1 yılYazmasin da arkadaşça konuşamaz miyiz?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşça konuşabilecek olsanız yazmaz mı? O seni sevgili olarak istiyor demek ki olumsuz yanıt olunca her şey bitmiş. Bir erkekle kız kafası farklıdır. Senin fikirlerinle onu bir tutma. Bir erkek bir şeyler düşündüğü kızla arkadaşça konuşmak is-te-mez !
Soran+1 yılOffff ne yapiyim ya ben mi yazsam
Cevap sahibi+1 yılYapma. O başka yolu seçmiş. İçine sinecek mi senin?
Soran+1 yılBisey seçmedi
Cevap sahibi+1 yılBirileriyle görüyorum demiyor musun sorunda?
Soran+1 yılArkadaslarindan bahsettim
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir selam ver. Tepkisini ölç.
Soran+1 yılTamam denerim
Cevap sahibi+1 yılTamam dene.
+1 yılMadem kskanıcak kadar sende oa karsi birseyler hissediyordun niye rettetin
01 Yorumla
çocuk haklı bende olsam bende bakmam aynısı benimde başıma gelmişti bu arada :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptınn sonra
Soran+1 yılBoşver ya boşver
Soran+1 yılO zaman iyi yapmışsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin bu salakca ve kadinca seyleriniz yuzunden serseri ve yavsak erkek kurbani oluyosunuz hep
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmadik
Cevap sahibi+1 yılkiskaniyosun iste , senin yerinde olan bissuru kiz yine gidip pesine takiliyor cocugun
Soran+1 yılKalbi sikisen ne be
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi oluyor sizin gibileri gördükçe mutlu oluyoruz bizde ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılDe ayri
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden kıskanıyosun ki yani çocuğa arkadaşlık dışında bişey olamayacağını söylediğin halde
11 Yorumla
+1 yıloynamasam da o oyuncak benim durumları...
31 Yorumla
Soran+1 yılMeyveye aşık olan Afrika Maeby
Ar
sen nasıl bir psikopatsın ya
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi
Soran+1 yılCunku cok rahat biri beni üzer yani güvenemem
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılAynen ben kendime güvenmediğim icin reddettim sanirim
+1 yılTüm kizlarin yasadigi bir şey hiç umursama
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin tamam o zaman
+1 yılKendin düşüp neden ağlıyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılAğlamıyorum
+1 yılTanrı kompleksin hayırlı olsun güle güle kullan.
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha kompleks falan yaptığım yok
+1 yılBsy yapma dikkatini çekmek istiyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam ya bakmiyo bile
+1 yılKıskanmaya hakkın yok :/
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
hoşuma gitti, devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha
+1 yılkızma ama gülüyorum :)
05 Yorumla
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
kedidir kedi...
Soran+1 yılTamam kızmadım gül :)
- +1 yıl
kızsanda ben güldüm bikere... hayat böyledir güzel kardeşim. insana birşey öğretmeden önce bedel ödetir. unutma bu sözümü olurmu...
Soran+1 yılTamam
+1 yılNiye reddediyorsun o zaman
09 Yorumla
Soran+1 yılCok rahat biri ben utangacim
- +1 yıl
o zaman kıskanmıcaksın
Soran+1 yılUtangaç olmayı ben mi istedim? O da ne dedi biliyor musun "neyden çekiniyorsun bilmiyorum ama"
- +1 yıl
sen ne cevap verdın
Soran+1 yılÖyle demedim çocuğa. Sadece o dedi ki "bak neyden çekiniyorsun bilmiyorum ama ben Dediğin gibi biri degilim egom tavan falan değil hatta aşağılık kompleksi bile var bende dışarıdan egoist ya da pislik her neyse öyle gözükebilirim ama Arkadaşlarım beni bilir. Cok hosuma gidiyorsun boyle net ve olgun olman falan
- +1 yıl
hayırlısı
Soran+1 yılTamam işte demek istediğim Çekingen olduğumu anlamış. Değil mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılOf bu hoş bisey degil
Sonradan hoşlanmaya başladın demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. aklın varsa tek takıl
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyle Yapmıyorum
Soran+1 yılYapiyorum
Soran+1 yılTelefon duzeltti
+1 yılOh iyi olmuş yoksa siz başka türkü anlamıyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yavşak bir tip olmasaydı reddetmezdim zaten
- +1 yıl
O zaman kiskanma ş. et
Soran+1 yılEngel olamiyorum belli etsem mi
- +1 yıl
Oho sen bitmissin ne desem boş
Soran+1 yıl:(( etmiyim dimi? Arada bana da bakıyor
- +1 yıl
Sevgili olunca da arada bakar
Soran+1 yıl😒😒
sende başkasına bak unutursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ki
Soran+1 yılSıfır altı
Ohhhhhh cok iyi olmus. Mustahak size :D
01 Yorumla
Soran+1 yılUtangacim :/
sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de
Soran+1 yılTek bulamiyorum mesaj atsam
Soran+1 yılUtanıyorum..
+1 yılAdami reddetmissin şimdi yaptığına bak geçti artik
11 Yorumla
Soran+1 yılYavşak olmasaydı reddetmezdim
+1 yılHelal olsun herife.. İyi madik atmış sana :D
03 Yorumla
Soran+1 yılMadik?
- +1 yıl
yes madik.. :D kandırma kafa geçme anlamında...
Soran+1 yılTamam
sen haketmişsin yapacak bişey yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYavşak olmasa kabul ederdim üzülmekten korktum
Soran+1 yılÇok tatlı ama of
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı reddetmişsin daha ne kıskanıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHoslaniyorum sanirim
- +1 yıl
O zaman niye reddettin
Soran+1 yılCunku biraz yavşak bir tip
- +1 yıl
O zaman boşver
+1 yılBende de aynı sorun var
09 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam
- +1 yıl
Bilmiyorum bende çok kıskanıyorum sanki ölene kadar peşimden koşsun istiyorum
Soran+1 yılAramizda hicbir sey olamaz dedim ben ya of
- +1 yıl
Ben neler dedim :)
Soran+1 yılArtik mesaj atma dedim sonra mesaj bekliyorum shhshdjsnsbsv
- +1 yıl
Git bir aynada bıyık traş ol dedim sobra başkasıyla gorunce kıskandım şimdi gelse gene git traş ol derim ben akillanmam :)
Soran+1 yılOha yani oyle de denmez
- +1 yıl
Ama napim sıcaktı baktım bıyık ları terliyor got bir traş ol Osmanlı Yeni ceri lere donmussun dedim kötümü ettim
Soran+1 yılKırılmıştır çok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıle kıskandıgını hıssettır ona bıraz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki bu saatten sonra
- +1 yıl
sevıyorsun sen bu cocugu bellı durduk yere nıye kıskanacaksınkı
Soran+1 yılBende bir türlü anlayamadım anlayabilsem iyi oldukça olacak diyorum diyorum diyorum
- +1 yıl
hoslantı var demekkı sende yoksa bı arkadas bı arkadası kolay kolay kıskanmaz
Soran+1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan davranmayı bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılhemen birakiyorum tesekkurler
+1 yılMaymun istahli diyorlar bu duruma.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Ozaman reddetmeyecektin hakettin sen :)
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?