çok kavga ettik anlaşmalı şekilde ara verdik sizce işe yarar mi birbirimize çok sinirliyiz sinirimiz geçene kadar konuşmama kararı aldık en az 10 15 gün konuşmayalım dedim tamam dedi beni özledin mi dedin seviyorum ama özlemedim çok sinirliyim dedi bende ona çok sinirliydim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
:) sorunsuz ayrılığa geçiş için ara vermeler başlamış. sonrada en iyisi arkadaş kalalıma geçersiniz :)
Ben dedim ara verelim diye sinirlerimiz yatışsın diye
Aksine ayrılmak istemediğim için
:) farketmez. ayrılacaksınız siz. sevgili kavga edermi hiç. ediyorsanız sevgili değil birbirinizin baş belası olmuşsunuz. uzatmayın daha fazla. o istediğin kişi değil, onun istediği de sen değilsin
Kardeş kardeşle bile kavga ediyor ne alaka ya annemle bile kavga ederim yeri gelir hangi ilişki sorunsuz olur kimse mükemmel değildir
İşte sevgiliyle edilmez. kardeş ailenden biriyle uyumlu olmazsın , sürekli berabersin kavga tartışma normal. ama sevgili olmada uyum şart. boşuna alışkanlığını sevgiyle karıştırma. derhal ayrılın. Başbelalaları sizi. sonrada evlenip ayrılıyorsunuz :)
Partnerimin narsist olduğunu düşünüyorum o da benim. Yakın çevremizde ikimizin de kafadan kırık olduğunu söylüyor. Psikolojik destek alıcam
:) doğru tahmin etmişim. ayrılın en iyisi. kimseyle de sevgili olmayın. sizin evin kapısına da yazı koyun. Dikkat asabi var yazsın
Arada bi rekabet var ve bu benim sinirimi bozuyor normal insanlar gibi sevgili olmak istiyorum
O zaman başka birini denemelisin. Tatlı tatlı öpüşmek varken kavga anlamsız
Başkası bana bi ay katlanmıyor
:) ciddi olamazsın. hiç tebessüm etmiyormusun? nedir seni katlanılmaz yapan? kendini anlatsana
Bi mesaja cevap vermesin değersiz hissedip ararım açmazsa ayrılırım gün içinde. Her hafta sürekli ayrılıp barışırım titizlik hastalığım var elini yıkadın mi vs gibi şeyler sorarım konuşmak istemezse zorlarım çok fazla duygu sömürüsü yaparım bi hata yaptığımda iyi değildim cenazemiz var vb gibi yalanları çok söylerim onu kötü hissettirmek için bişeye taktıysam o gerçekleşene kadar onun kavgasından bıktırırım
Ona hediyeler aldım da o da bana alsın diyedir ama almadığı için sinirlenip zorlarım daha beter alası kalmaz iyi şeyler yaptığımda karşılık beklediğim için yaparım ama hep karşılıksız kaldı beni sinirlendiren bu
Aslında çokta sorun değil bunlar , ilgi gösterip ilgi beklemek normal , titiz olmanda iyi aslında. bir yalan söylemen kötü :)
Sürekli işim var diyor iki defa boşanmış. Evliyken de bekar gibi yaşıyormuş farklı şehirde iş için … ii olmasa bile iş çıkarıyor romantikte çok umursamaz beni çıldırtıyor sonra suçlu ben oluyorum söz verip tutmuyor ileri git desem bile öfke problemi var beni de tetikliyor onu dövmek istiyorum şu an normal insanlar günaydın iyi geceler yazar en azından bunu yap diyorum bu da yok seni uyardım diyor böyle yaptın için yapmam diyor bunu yapsan ben böyle olmam diyorum anlamıyor mesaja takmak saçma şeylermiş
:) o sana uygun değil. yıpranmış biri o. sana senin ayarında biri lazım.
İlgi göstermediğin için böyleyim diyorum anlamıyor evet çok arıyorum mesaj atıyorum çok ayrılıyorum çünkü sevilmeye sakinleşmeye ihtiyacım var ama suç benim kendimi sevmem lazım
Flört edemiyor en başta ediyordu ama elde etti ya bitti 11 yaş var aramızda da
İkinizin beklentileri farklı. bu yüzden ondan olmaz. senin ilgiye onun başka şeylere ihtiyacı var. yeni biriyle denemelisin
O ne dese tamam diyecek gülecek hiç bişe beklemeyecek kendi aramazsa aramayacak aradığında çok iyi davranacak kendine yemek yapacak çok sadık olacak birini istiyor oyle bi dünya var mi kim ilgi görmeden böyle iyi kalır sevmeyen mantık evliliğin isteyen biri üstelik çok cimri zengin olmasına rağmen konu ben olunca eşinin birinden de para yüzüne boşanmış çok harcama yapıyormuş ilk tanıdığımda çok iyi rol yaptı 2 ay boyunca tek bildiğim bu psikolojim bozuldu odff iyi değilim
Farkındayım. ama kendinde suç arayacaksan karakterinle ilgili değil de bu kişiyi tercih etme ve bekar biri gibi beklentiler içine girmeyi kusur bulabilirsin. Bence devam ettirme. kendine olan saygı ve özgüvenini kıracak.
Bekar biri gibi beklentiler derken anlamadım hiç evlenmemiş mi yani?
Evet hç evlenmemiş. şu an konuştuğun kişi umursamaz seni, yeterince yıpranmış , 2 kadın tahamül edememiş , rahat ayrılan umursamaz biri o. kendi kendini yersin onunla. tamamen bitirmelisin
Bazı duyguları tükenmiş sanırım boşanır boşanmaz benle sevgili oldı ne bekliyorum ki adamdan o psikolojiden çıkmak zor üstelik 2 çocuk. Para da cimri olan sevgi de de cimri olur gerçi bugüne kadar bi hediye almadı evde unuttum cinsellik için yanımda desem adam da o yok doğru düzgün sanki tüm duyguları sömrülmüş arkadaşları olunca nasıl neşeli role bürünüyor ama
Kendi bilir aramazsa aramam özlememiş bile zaten beyimiz ben hep aynı bokmuşum sürekli şikayet surat
O sadece kendi istediğinde senin bir kadın olduğunu hissettirir , zorlamaz kendini. bence hiç sorgulama şöyle böyle diye. o merkezli bir ilişki ister. onun için kadın kendi istediğinde kendi uygun olduğunda kullanacağı bir materyal. canı istediğinde seveceği bir kedi gibi
Onun ben …. O zaman
:) en iyisi bitirmek.
Bu kadar umursanmamak beni çıldırtıyor ama 2 defa yuva bozmuş biri için sevgili çerez gibi bişe haklısın beklentimi karşılayamaz flört edemiyor bu insan bencil. Boşanmaya alışmış biri sevgili ayrılığını hiç tınlamaz
Evet kesinlikle. hiç umursamaz seni. kavga etmeye de alışmıştır bu. senin çıkışların eğlenceli bile geliyordur
En son engelle cevap vermeyeceksen yazmıştım geçen ağzıma geleni saydım ne engelledi ne cevap verdi egosu tatmin oluyor beni küçül düşündükçe mesaj geldikçe birine cevap vermeyeceksem yüzlerce mesaj atsa engellerim sinirlenirim tepki yok adam da sonra kendi kendime konuştum diye bana deli der bin defa uyardım nefret ettiğim hareket der
Kendini başarılı hissediyor böylece beni seven benden genç güzel biri peşimde koşuyor diyordur içten içe
Devam edersen onunla sorunlu travma yaşamış biri olacaksın. Kendi sağlığın için kurtulmalısın.
Der tabi. sende yapışkan gibi bırakmayı da beceremiyorsun. Sende zamanla tartışmaya sorunlu ilişkiye alışacaksın. kurtul derhal
10-15 günde başkasını bulursanız? ergen ergen hareketler
1 buçuk yillik ilişki niye başkasını bulalım
Konuşmak çözüm olmadı susalım dedik
sonuçta araya soğukluk girecek 10 gün konuşmadan durabilen ömür boyu da konuşmadan durur
Niye ayrılıp barışan çok. Öfkenin üstüne kavga edip dursak daha çok soğuyup ayrılıcaz
o an sevişcektiniz bitecekti
Sinirliyken yanına yaklaştırmaz
bu ilişkile de ipler onun elinde belli oldu
Evet 😔
işte bu yüzden sana bmyle acımasız davranabiliyoe bu ilişki uzun sürmez
Sensiz yapamam ölürüm dersem tabi onun elinde olur her hatayı görmezden geldim için tepeme çıktı sinirlenme sebebi de surat yapmam ve ayrılıp barıştım on gün içinde 3 defa hem kendim ayrıldım hem kendim yazdım geri deli gini pfff
yani acilen başka bi manita yapıp bi mutluluğu tatman lazım
ben düzelelim istiyorum
sende biliyorsun ki hayatta hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Uzun süre ayrı kalıp evlenenler var kismet ne desem boş
biraz geri çek kendini
yarayabilir.
İnş
şu an çok negatif öfke doluyıZ birbim karşı ama seviyorum da bilmiyorum
Tarot bakalım