Şu an 2 yıllık bir sevgilim var. Şanlıurfalı ve ikizler burcu, çok tartışıyoruz evlenmeli miyim?

Dün dışarı çıkmış ve 6 saat boyunca haberim olmadı sonra dediği ev baktım işlerim vardı telefon bozuktu onunla uğraştım bu yüzden bide diyorki sen evdesin düğünü düşünüyorsun ben onlaro gerçekleştirmek için uğraşıyorum sen çok uzatiyorsun isteyen haber veremezmi sizce kafsm allak bullak tartisma olunca direk dediği basladik mi bunaltma beni çok bunaltiyiyorsun kizlar sizce evlenmelimiyim herkes çok mutsuz olursun diyor bide bizimki uzak mesafe iliskisi biz çok mücadele ettik çok uğraştık çok şey yaşadık ona inanoyorum ama mutsuz olucagima inaniyorum ama vazgecemiyorum ona küçükken ailesi hiç sevmemis onu bende gördü sevgiyi ve hep tartisma ile büyümüş bu yüzden de tartışma okunca kaçıyor bende aslan burcuyum direk sorunu çözmem gerek beni sevdiğini söylüyor ve herşeyin bizim için olduğunu söylüyor ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu ilişki benim ilk ilişkim 22 yaşındayım ve ilk defa biri ile konuştum ve sevdim aşık oldum.
Şu an 2 yıllık bir sevgilim var. Şanlıurfalı ve ikizler burcu, çok tartışıyoruz evlenmeli miyim?