İnstadan çıkaran ama wpden engellemek istemeyen erkek?

4 aydır konuşuyor, buluşuyorduk ama başka şehire taşınacağı için yapamam gözüyle bakıyordu mesafelere ben bulustugumuzda bazen hep şey derdim nasıl olsa biticek diye o da hayır derdi ama her şeyin farkındaydım içten içe. Son gitmesine 2 gün kaldı ve son kez buluşçaktık buluşma günü onu bekledim ama gelmedi. Yani buluşma günü terk edildim. Hep çok yanlış zaman falan diye zırvalardı. İnstadan kendine iyi bak diye bı mesaj yazmıştım sonra bunu görünce ordan cikardi beni ama wp den engellemedi buluşma günü kavga ettiğimizde şey derdi engellemek istemiyorum diye
1 hafta geçti hiç konuşmadık ama dün deprem oldu onların orada diye geçmiş olsn yazdım ordaki arkadaşlarım falan çok kötü oldu demişti off o da nerden çıktı bilmiyom kfkfjf
Neyse ona cevap verdi
öyle işte arkadaşlar sizce niye böyle olduk ya
Tip olarak ilgilenmiyo desen o da yok güzelim ve o da derdi hatta beni tanımadığı zamanlarda benim için çok gzl kız ama bize bakmaz demis arkadaşlarım da işte bakmaz dediği kız peşinden koşunca egosunu tatmin ediyor falan dedi. Ben sevdiğimi çok belli ettim..
Onun psikolojik olarak kötü bı zamanında tanıştık hep de yanında olmuştum.
Yedekte mi görüyor? Takipçi sayısı da artar diye düşündüm benden sonra ama azaldı
İnstadan çıkaran ama wpden engellemek istemeyen erkek?