4 aydır konuşuyor, buluşuyorduk ama başka şehire taşınacağı için yapamam gözüyle bakıyordu mesafelere ben bulustugumuzda bazen hep şey derdim nasıl olsa biticek diye o da hayır derdi ama her şeyin farkındaydım içten içe. Son gitmesine 2 gün kaldı ve son kez buluşçaktık buluşma günü onu bekledim ama gelmedi. Yani buluşma günü terk edildim. Hep çok yanlış zaman falan diye zırvalardı. İnstadan kendine iyi bak diye bı mesaj yazmıştım sonra bunu görünce ordan cikardi beni ama wp den engellemedi buluşma günü kavga ettiğimizde şey derdi engellemek istemiyorum diye
1 hafta geçti hiç konuşmadık ama dün deprem oldu onların orada diye geçmiş olsn yazdım ordaki arkadaşlarım falan çok kötü oldu demişti off o da nerden çıktı bilmiyom kfkfjf
Neyse ona cevap verdi
öyle işte arkadaşlar sizce niye böyle olduk ya
Tip olarak ilgilenmiyo desen o da yok güzelim ve o da derdi hatta beni tanımadığı zamanlarda benim için çok gzl kız ama bize bakmaz demis arkadaşlarım da işte bakmaz dediği kız peşinden koşunca egosunu tatmin ediyor falan dedi. Ben sevdiğimi çok belli ettim..
Onun psikolojik olarak kötü bı zamanında tanıştık hep de yanında olmuştum.
Yedekte mi görüyor? Takipçi sayısı da artar diye düşündüm benden sonra ama azaldı
1 hafta geçti hiç konuşmadık ama dün deprem oldu onların orada diye geçmiş olsn yazdım ordaki arkadaşlarım falan çok kötü oldu demişti off o da nerden çıktı bilmiyom kfkfjf
Neyse ona cevap verdi
öyle işte arkadaşlar sizce niye böyle olduk ya
Tip olarak ilgilenmiyo desen o da yok güzelim ve o da derdi hatta beni tanımadığı zamanlarda benim için çok gzl kız ama bize bakmaz demis arkadaşlarım da işte bakmaz dediği kız peşinden koşunca egosunu tatmin ediyor falan dedi. Ben sevdiğimi çok belli ettim..
Onun psikolojik olarak kötü bı zamanında tanıştık hep de yanında olmuştum.
Yedekte mi görüyor? Takipçi sayısı da artar diye düşündüm benden sonra ama azaldı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karaktersizdir.
Ne güzel yapıştırdınız cevabı gerçekten djj
Teşekkür ederim 👍😅 snjsjsj
Ne düşünerek böyle dedin peki ya gerçekten o terk edildiğim gün aklıma geldikçe jdjdb çok kötü kalmıştım o buluşma yerinde
Çünkü anlattığın kişi basbayağı karamsar, korkak ve aşağılık bir kişilik. Seni ve bazı şeylerin kıymetini kesinlikle bilmiyor.
Ama yedekte görme falan gibi gelmedi bana. Cesur değil sadece, sevmek ona ağır geliyor, o kadar.
Bana bı ara belki ben yazarım bı gün demişti ben de o gün de beni bulamazsın demiştim. Madem yapamiycaktin birakmayalim demeseydin dedim ya da elime tutmasaydin falan gibi seyelr dedim içimden gelmişti dedi.. bir de o son konuşmalarımızda işler ciddiye binince kacasim geliyor da dedi
Ya biliyor musunuz iş yerine bile gidiyordum 5 dk da olsa ama işte o kadar değerime rağmen terk etti sizce pişmanlık yaşar mı
Kendi kaybeder, hiç üzülme.
Yaşasa da artık geç bence.
Gerçekten seven insanlar maalesef hep mutsuz oluyor bu dünyada.
Evet öyle geç. Ama yine de o kadar çabaladım ve kötü hissettirdi ki bir gün pişman olup dönmeye çalışmasini isterdim bunu onaylıcagimdan demiyorum. Sevilen insanların birbirlerine olan ilgilerini görünce bile kötü hissediyorum da bozuntuya vermiyorum çünkü bizde en çok ben çabaladım hep de sevdiğini belli etmemeliydin dediler
Ama umarım başka açıdan mutlu oluruz
Evet ilişkilerde kendini biraz ağırdan satmak gerekir. Benim hiç ilişkim olmadı ama hayat tecrübesi var, insanlara karşı çok bilgili oldum.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş, maalesef yediği kaba pisleyen bir varlık haline gelmiştir.
çok açık bı insanım ya çoğu kızın aksine seviyosam söylerim falan güzel de bir şey ama bazı kişiler sevildiğini hissedince küstahlaşıyorlar maalesef neyse tecrübe oldu diyim:/ ama umarım bı gün kıymetimi anlar. Ay siz de mutlu olun inş hepimizin yüzü gülsün ya
Allah razı olsun. İnşallah ama önce iş bulmam lazım. Yoksa hiçbir şekilde olmayacağı açık ve net 😅
Dimii ben de kariyeri düzeltmeye çalışıyorum şimdilik en iyisi kendimizi geliştirmek neyse hayırlısı 😅
Anlayacaktır emin olun, başkalarının ilgisizliği ve sevgisizliği ona gereken ders olacaktır.
Umarım:)
Kariyer derken, bayağı güzel bir iş sanırım 😅
Ya 2. mezun yılımda üni için uğraşıyorum bı uandan da işe girmek istiyorum ama vakit kalmıyor onun yerine online bı iş yapiyoruz arkadaşlarımla öyle yani
Güzel, hayırlı olsun o zaman 👍😅
Teşekkürler 😊😊
😀💫