Ondan vazgeçtim yani karakterinin yanlış oldugunu anladım oda ondan vazgeçtiğimi artık önemsemediğimi o eski etkisinde kalmadıgımı hisseti ve anladı ona rağmen peşimden koşuyor ve bana başka bir erkekten yardım isteyince başka birisiyle konuşunca trip atıp kıskanıyor ilişkimiz yok hiç olmadı ama zamanındada benim zoruma giden çok şey olmuştu başka kızda var olayın içinde ee? Bir kalpte iki dal olmaz bukadar basit bende önüme bakarım Ama cözemedim ne istedigini ne istiyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne emmeye ne gömmeye geliyor. Karar verseydi, senle olurdu. Hayatını mahveder böyle insanlar, uzaklaştır
Ne alakası var sadece karşı tarafın mı hatası var? Belki de kız onu zamanında gıcık etmiştir hareketleriyle
Gıcık ettiyse söylesin o zaman. Belirsizlik erkek içinde kadın içinde baş ağrısı yapar
Kız flörtöz olmasın bro, karşı taraf ona misilleme yapar işte böyle 😒
@MaviSever1108 arada başka kız var diyor. O ayrı bir konu yüz yüze konuşulması gereken kokuları burada bize çözdürmeye çalışıyorlarmış. canım böyle şeyler genel anlamda.
Bro çocuk durduk yere başka kızı araya eklemedi herhalde karşı tarafın hareketlerine gıcık olmuştur
@MaviSever1108 bilemicem. Konu anlamsızlaşıyor daha da tartışarak 😃
Kanka sen neyin kafasını yaşıyorsun? Adamın hayatında birisi varmış benden önce o kız varken o kızda aynı ortamdeykem yokken bana yürüdü bu ben tabi haberim yok bununla flörtleştik ama mesajlaşma buluşma sevgililk olayı allahtan yok bu anladı hoşlandıgımı daha sonra benim bir arkadaş bana bunun hayatında birisi var dedi ben şok tabi adama ne diycemki? İlşkimiz yok bir şey yok ama tabi iltifatlar ediyor bana yaktın beni demeler yani baya baya yürüdü ben evet gel desem okeydi benden adım bekledi bende iyi ki kalbimi dinleyip hemen güvenmemişim sonra uzaklaştım uzaklaştıktan sonra baktım bu köpek gibi etrafımda sonra o kız etrafta olunca bana degişik sanki ilgisiz gibi davranıyormuş beni tanımıyormuş gibi yapıyordu. Sonra kız galiba bunun bana ilgisini anladı bunu sıkıştırmış belli cocuk dışarıdayken biz benim degilde onun yanına oturdu tabi birden soğukluk oldu ondan sonra benden koptu oda aşırı surat ifadesi bin pişman gibiydi nasıl böyle belli ettim der gibi bende uzaklaştım baktım bu yine geliyor ikili oynadı en son belirtim artık davrnaışımla daha daha ve artık başka birileriyle böyle konuşuyorumki anlasın ondan bir şey istemedigimi yani sen anla nasıl biri ve şuandada başkasiyla ben flört etmiyorum arkadaşca konuşumca deli oluyor trip atıyor nasıl desem sinirini belli etmemeye calışıyor gülümsüyor ama gülümseyip deli olanlar varya o tipten bana gülümseyip degişik davranıyor gecen işle alakalaı başka birisiyle konuşuyordum birden geldi kapıyı açtı pardon hemen cıkıyorum dedi bilerek yaptı bunu nasıl desem hayatında biri varsa o kızı sectiysen bunu gözüme sokarak ozaman o kızla ol? Benden ne istiyorsun? O kızda anladı bana ilgisini sıkıştırıyor bunu bende onlara ve kendisinede belli ettim zaten uzagım sana diye ama yinede bırakmayan o ee söyle şimdi olayda kimin suçu var?
okurken uykum geldi, çok uzun 😂
@MaviSever1108 o kız varken sana yanaşması karaktersizlik. Iyi ki kalbini dinlemişsin. Şerefs ize karşı korkma. Sevgilisinin yanınadayken git durumunu anlat. Ne tamam izah et. Neden korkuyorsun...
Kanka niye beni etiketliyorsun 😂
Kaçan kovalanır ama iş işten geçiyor sonrasında
Zaten geçti beni öyle bir iğrendirdiki..
Seni o kadar iyi anliyorumki
Seveni dikerler dikeni severler hesabı
Daha acık yazsana
Seveni *, * severler hesabı.
Yani başka birisiyle yakın görünce bu delirdi nasıl ben kaçıramam bunu o benimi demek istiyor bu mu derdi
Başka kız meselesi nedir?
Başka birisinin hayatında oldugunu öğrendim
Sana aşıkken mi?
Bana aşık degilki işte olay bu aşık olsa başka kızlayken bana yürür mü?
Seni başka erkekle görünce kıskanıyor mu?
Evet kıskanıyor geçen ben başkasıyla odada konuşuyordum önemli bir işle alakaalı sürdü baya böyle 30-40 dk toplantı birden geldi kapıyı açtı odanın kusura bakmayın hemen cıkıyorum dedi birşeyleri aldı odadan ve cıktı bana tripli ama tripli oldugunu belli etmemeye calışıyor
Seni kıskandırmak için diğer kızları mı kullanıyor 🤔
Ne alaka niye kullansın ne gedirecek bu? Ne eline gecicek beni kıskandırarak
Bilmiyorum ama sana misilleme yapıyor olabilir. Sen niye erkrklerle sohbet ediyorsun onun gözünün önünde?
Erkeklerle degil bir cocukla işle alakalı toplantı yaptım yapmam gerekiyordu oda gördü hepsi bu oda kızlarla nasıl neler yapıyor haftalardır ve ben gıkımı cıkartmıyorum