Ben evliyim ancak birine aşık oldum..
Günah sanalda girdik.. Kopamıyorum..
Veda etsek de gene dönüyorum wp konuşuyoruz. Nasıl bu imtihan geçeceğim? Nasil dua edersem şeytan oyununa gelmem? Nolur yardım edin din konusunda zayıfım.
Ben evliyim ancak birine aşık oldum..
Günah sanalda girdik.. Kopamıyorum..
Veda etsek de gene dönüyorum wp konuşuyoruz. Nasıl bu imtihan geçeceğim? Nasil dua edersem şeytan oyununa gelmem? Nolur yardım edin din konusunda zayıfım.
Nefsine ne kadar zor gelirse gelsin o adamı hayatından çıkararak başlayabilirsin. Biraz empati de işe yarayabilir belki aynı şeyi eşinden görmek nasıl hissettirir acaba? Evli insanla ilişki yaşayabilenlerin mantığını anlamıyorum ben hala. Evli kadın veya erkek eşini boşayıp sana gelmez. Boşama gibi bir niyeti olsaydı zaten yapardı. Bu genel bir görüş oldu. Neyse..
Her yerden engelle hiç bir şekilde irtibata geçme. Şöyle bir dua buldum “Allahım! Ahlâkın, amellerin ve arzuların kötülerinden sana sığınırım.”
Şeytandan ziyade nefsin bu günahı işletiyor sana. O nefsini yenemezsen şeytan seni oyunca gibi oynar. Hem de evli olduğunuz halde bu şekilde davranmanız çok büyük günah. Yapman gereken tek şey var. Konuştuğun adamı şutluyorsın ve bir daha dönmüyorsun. Bir daha dönme meselesi oyuncak değil dönmüyorun bir daha bu kadar basit. Sen o nefs ile bu adamı bıraksan başka bir adamla konuşmaya gene devam edersin. Alışma buna. Bunun büyük bir günah oldğunu bilip Allah'tan korkmayıp yapana burada hiç bir nasihat fayda etme bunu bile ona göre hareket et.
Ben başka kimse ile olmadım şimdiye kadar
Bu adama da bi sekild3 bi çekim duyup bağlandım. Reel de b defa buluştuk sarıldık sadece ama veda etsem de hep bi şekilde dönüş oldu.. Şimdi engelleyecegm ama sonra nası atacağım içimden nasıl çıkacağım düze
Bir süre yazmazsan beynin unutur. Beyninin unutacağı süre kadar bekleyeceksin. Hadi ama ço kzor değil bu sen iradeni hiç kontrol etmedinmi bu zamana kadar. İradesi olmayan insan hayatı boyunca çürür bizzat şahidim buna. Bak kocan öğrenirse kötü olur. Hiç bir şey yapmasa adın çıkar pis rezil olursun. Bu ihtimalleri de düşün.
Düşünüyorum, O belki hakketti bunu ala pişmanım çok üzgünüm.. İrade bilmiyorum
Oruc zamanı kullandım. Ask da da kullandim tabi. Ama zor zaman geçiriyorum hastayım ailem herkes benden uzak o sebeple de onunlaym
Allah ile bağı güçlü olmayan insanların günaha meyli fazla olur. Bir zatı sevecek ve ondan korkacaksın ki günahların sana hem ahirette hem de dünyadda zarar vermesinden sakınasın. Evlisin kocan var. Cinsel ihtiyacını ondan gideriyorsun. Bekar değilsin. Şehvet ihtiyacını giderebiliyorsun. Bu sadece bir nefs meselesi. Bugün önüne geçmediğin bir çok günah, hata ileride sana keşke hiç yapmasaydım dedirtir. Her zaman söylerim. Pişmanlığın acısı, günahın tadından çok daha fazladır. Bu onu haketti lafını aldatmaya meyleden çok insan der. Bu kendini kandırmanın bir yolu sadece. Şu an kocam seninle yeterince ilgilenmese bile oldukça kötü bir işin içindesin. Bu sitede bile günde bilmem kaç defa aldattım pişmanım, kocam öğrendi, vicdanım çok rahatsız, çok utanıyorum diye bir sürü soru geliyor. Bunlar olmadan evvel vazgeç bu işlerden. Yaptıkça alışırsın sonra daha da durdurulamaz hale gelirsin. Bunca yazıyı yazmam başına maddi ve manevi bir işe gelmeden seni uyarmaktır. O adam öğrenir de seni bu yüzden bir boşarsa nafaka bile alamazsın. Rezil olmak hele ki kendi ailene. Bunları bir düşün.
Öncelikle bu değerli yorum için teşekkür ederim. Evet ilerledikçe ilerleyecek hele reel döner ise her şey daha da zor la girecek. Ve işte o zaman belkide yüzümdeki nur bile gidecek.. İbadet eğilir isem düzelirim umarım. UMARIM
Zor bir durumdasın. Tövbe ederek günahtan kurtulabilirsin. Geri dönmemen için ise gemileri yakman lazım.
Yani günaha giden yolları kapatman lazım. İnternet hesaplarını, instagram, facebook whatsap artık ne varsa hepsini kapat. En sonun da internet ile bağlantını kes. İnternesiz bir yaşamda bu günaha geri dönmezsin.
Kendisine veda edeceğim bu gün. Sonrada engelleyecegim onunda beni engellemesini isteyeceğim..
iletişimin kesilmesi şart, sen engellersen bir ara geri açabilirsin bence o yüzden kendini engelletmelisin bana kalırsa. aynı zamanda dert etmene gerek yok bence sigara içmek gibi anlık bir şey değil, zor olsa bile büyük bir olay olduğu için gayet de dayanırsın. kendini tutacaksın, kocana yaklaşacaksın
Evet engellemesine isteyeceğim ama işte aşık oldum ona kocama yonelsemde aklımda o var.. Nasıl unutacağım nasil bu vicdan azabı günah af olacak
Cevap
16Cevap
Nefsin istiyor, şeytanın insanın üstünde zorlayıcı bir gücü yok. Sen içten içe istiyorsun o yüzden kopamıyorsun. İradene söz geçireceksin tek kurtuluş yolun bu, iletişimini keseceksin. Ne olursa olsun kararından dönmemek için büyük mücadele vereceksin. Eğer devam edersen gün geçtikçe daha fazlasını istersin. Bu da seni büyük bir çıkmazın içine sürükler.
Gerçekten öyle
. Veda ediyorum hop gene kendimi çıkmazda buluyorum. COK ACI CEKIYORUM. ONA GIDEMIYIRUM ONSUZ DA ÖLÜYOR GIBI OLUYORUMM.
Alışırsın zamanla, önce geçmeyecek gibi zannedersin, deli gibi özlersin ama illa geçer, geçmese bile bir sızı olarak derinlerde kalır. O sese kayıtsız kalmak senin elinde, evliliğini tehlikeye atacak şeyler yapma, hem eşine yazık eğer varsa hem de çocuklarına. Umarım mantığın ve vicdanınla hareket edersin, iyi aksamlar dilerim.
Bak başına bir musibet gelir esin veya ailenden biri görür o zaman cok kötü şeyler yaşar cok ağlarsın iş işten geçmiş olur. Hem sen yapıyorsan karşı tarafında yapmasina hazırlıklı ol bence kaldırabilir misin bunu
Kaldıramam tabi. Ama zaten eşim çok ilgisiz belki hep yapmıştır bilmiyorum.. Ben yoksa neden dışarı yöneleyim
Abla bu imtihan değil yanlız şeytanın oyunu diyorsun ama istemezsen yapmayacağını hepimiz biliyoruz. Nevsine sahip çıkmayı öğren.
KARDEŞİM evet şeytan oyun oynuyor..
Eşine baglanma için dua edersen onu unutursun
Deneyeceğim..
Tamamen kesip atmalısın yoksa başka türlü kurtulamazsın
Tamam engellemek en iyisi olacak değil mi
Peki nasıl dua edeceğim Allah affetmesi için beni
Her namazında dua et kılmıyorsan bile başla
Tamam başlayacağım. Kopamiyorum nasıl bi sınav allahim bu
İstersen başarırsın aynı şeyler herkesin başına gelebilir önemli olan sağlıklı düşünüp hemen karar vermek
Utanıyorum bunu yapacak biri değildim ben. kınadım başıma geldi ve sınavı veremiyorum. Veremedikce daha da batıyorum
Kendine inan başarabilirsin bizde bu sınavlardan geçiyoruz
Ben sanal da da olsa geçemedim sınavdan. BAKSANA BI SEKILDE IHANET ETTIM. ALLAH AFEDER MI
Samimi olursan tabiki affeder
Hem bile bile şey yapıyorsun hem de dinden günahtan bahsediyorsun ne samimiyetsizlik bacım ya
Ya elimde değil kınama
Şeytana üzüldüm🤔 düşünsene insanlar her poku yiyor ama suçu sana atıyor 😂😂
Aynısını eşin bir kadınla yapsaydı ortalığı ayağa kaldırırdın Yalan mı
Kendime bi sorardım neden diye
Ne sorarsın?
Neden buna meal oldu diye
Meal olmak?
Evlisin ve whatsapptan mı konuşuyosun bide valla bravo 👏
Fake Instagram dururken değil mi 😅
Adamı her yerden engelle reele sakın geçme kocan neyine yetmiyor ya kendini kullandıttırma dua et namaza başla
Hoşlanıyor oda benden kullandırma değil aslında ama sonu yok gitmek lazim tabi.
Bence niye kaçmaya zorluyorsun ki güzel olmuyor mu
Peki kocanla aranda hiç sorun veya eksiklik oldu mu hiç
Ne duğası ya din işlerini geç nasıl mutluysan öyle yaşa ne dini
Çok basit boşanacaksın
Boşanmak istemiyorum eşim tekrar yönelmek ve yuvamız yeniden kurmak istiyrm
Olmuyormuş demek ki. Kendini ve eşini kandırma daha fazla
Gecmis olsun herturlu o seytana uyucaksin
Uymak istemediğim için burada yardım istiyorum ya
Ama uyucaksin
İstemiyorum uymak yoksa çocukla reel de de yaşayacağım cinsellik uyarsam. ama istemiyorum
Ama istemesende yasicaksin bu aga dustun birkere
İşte çıkmam lazım. Reel de henüz yaşamadık bisey reel taşırsak çıka. *
Şeytan korkar senden balım
kocam savcı de... seni engeller olur biter.
Ya he he. Dua ediyormus bir fe
dert etme o kadar keyfine bka ya
Yanlış bu herkese haksizlik
Yapmayan yok emin ol zevk alıyorsan durma
Yok bu yanlış
o kadar düşünme ya boşverrr
Eşinle iken onu mu hayal ediyorsun
Hayır eşim yaklasamiuorm
Onla peki özeliniz
Eşim ile yaklaşmıyorum. O çocukla ise konuşuyoruz sohbet vs..
Zor durum
Boşanmalisin.
Engelle
Kendini üzme normal bu olabilir
Ama olmaması lazım veda ediyorum gene dönüyorum ne yapacağım ben
Benzer durumları yaşıyorum
Yasak aşk devam mı?
Evet
Yapma ya seni. Nası hikaye neden bitirmiyorsn
Buradan anlatamam ssimdi
Sal gitsin
Reel gorstnmu