2 senelik bı ilişkim var ilk başlarda çok sevdiğim için beni kısıtlamasına müsaade ediyordum ancak gitgide artmaya başladı makyaja karışıyor erkek herhangi biriyle samimi olmama tahammül edemiyor tişörtünü neden içine sokmuyorsun herkes bakıyor kendim için diyince baktığı gerçeğini degistirmiyor diyor ben güzel kardeşim erkekmi olayım diyor tamam sen medeni ol ben eski kafaliyim diyor şuanda kavgaliyiz sizce ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi elinle toksik bir erkek inşaa etmişsin sonrada bundan sızlaniyorsun düzeltmekle uğraşmayla olacak bir şey ya katlanacaksin ya da ayrılacaksın
Nasıl yani ben inşa etmedim bir şey yapmadım hep böyleydi
Niye bana yukleniyorsunki
Sınırlarını cize bilirdin baştan konuşup evet güzel hoş kıskaman ancak bu kadarı fazla geliyor ya bu konuda kendini frenlemeyi öğren ya da yolun açık olsun diye bilirdin sorun şuradaki konuşmayı tercih etmedin uyarmadin bugün son nokta olarak buradasın sana yüklenmiyorum gerçeklerden bahsediyorum ağır gelmesi çok doğal
Çizdim zaten ben boyleyim beni böyle kabul et dedim ama o ben g*vat değilim olmaz dedi sonrada zaten olan oldu ben hoşlanmaya başladım o sıktıkça özür diledim o sıktıkça yapma dediği şeyleri yaptıkça özür diledim ondan ve artık takaatim kalmadı bana sanırım onunda şu an açmıyor telefonlarimi
Çok dik başli aramızdaki yaş farkindan dolayıda vardır bı bildiği dedim ben senin iyiliğin için diyorum dedi makyaj cildini bozar dedi ne biliyim ilk başlarda sorun etmedimki tam anlamıyla sinir cizeyim
Kusura bakma seni teselli edecek haklı oluşuna dair bir kaç şey demek isterdim ancak ne yazık ki yok bile bile lades yapmışsın ancak şunu diye bilirim yol yakınken daha fazla birlikte olmak için zorlama şansını derim kurtul çünkü belli ki seni olduğun gibi kabullenemeyen sorunlu birisi seni değiştireceğine istediği gibi birisini bulsun sen de o da rahat edersiniz
Bir süre sonra bu durum seni daha fazla sıkar ve aldatırsın
Sana sahip çıkması karışması kısıtlaması seni sevdiğine benimsediğine işaret ve bence haklı benimde sevgilim kısıtlıyor ediyor 4 senedir beraberiz arada fazla abartıyor ama olur öylr
Ama çok seviyorum çok iyi biri kendi halinde bana sormadan tuvalete gitmiyor ama bazen çok bunaliyorum ben güzel kardeşim diyor bana haklı buluyorum bazen ne yapacağımı sasirdim
G*vat miyim diyor
Karşına alıp konuştun mu bu durumdan rahatsızım diye
Benim ki de bunu diyo ben tayt crop giyerim mesela çok kızar e herkes giyiyor diyorum herkes gibi o. Olcan diyo bedenini bi tek ben görücem uzun şeyler giy diyo
Evet belli dönemlerde bu sebepten kavga ediyoruz ayrılma eşiğine gelince ben inadımi bı kenara bırakmam sonucu barisiyoruz aramızda yaş farkı var bı 10 yaş falan var ve beni anlamasını istiyorum sonuçta o gezmiş görmüş bana gelince hayır hayır hayır
şu an kavgaliyiz oje rengim yüzünden kırmızı olduğu için dikkat çekiyor bakarlar dedi ve kavga ettik akşam konuşuruz dedim beni bekliyor bana diyoki ya ayrılalım sen kendine uygun erkek bul ya da ben medeni erkek olcam ama sende bana karismicaksin diyor
Bak bence onun dediğini yap yoksa çok kavga ayrılıklar olur ve yaş farkı var diyosun senden daha iyi biliyor neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu yaşanmışlık var. neyse huyuna git işte
Oje rengi ne alaka ya o kadar da değil afedersin çocuk kafayı yemiş bırak gitsin o zaman ben daha farklı şeyler düşünmüştüm ojeden kavga mı olur ya
şu an telefonlarimi açmıyor mesela meşgul rolü yapıyor açtığındada napıyon dediğim zaman cevap vermicek çünkü artık benim istediğim gibi bı erkek olmuşmuş ben ona sormicakmişim o bana sormicakmiş😣
Bı gün crop giydiğimi sanmıştı telefonu yüzüme kapattı gece 1 e kadar aradım öyle açtı dediki kimin için giydiysen ona git demişti kanıtlayınca çok pişman oldu defalarca özür diledi ama sıkıntıli bı durum işte
Sinirden Telefonunu falan kırmıştı hatta bı kerede denize attı
Bana sevgilim diyor hiçbiryer gidemesim beni göndermiyor
Çekilmez boğar bu ilişki
yaşadığını aşk zannetmek!