Aşk İlişkileri 18-20 yaş arası çıtır erkekler niye bu kadar yakışıklısınınızz 🤣? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Abi 18-20 diyoruz tüm yaşlılar toplanmış 🤣🤣 18-20 yaş arası çıtır erkekler niye bu kadar yakışıklısınınızz 🤣? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ya en son gidip vergisini vereceğim harbi, nedir abi bu yakışıklılık aynada bakamıyorum kendime, kırılıyor sonra gidip ona para veriyorumSUIHIUADSGHLJKASHFLJLJSADG 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Aman tahtaya vurdum nazar değecek Yorumla
HAKAANNN97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cidden yeni nesil aşırı yakışıklı hem kızları güzel hem erkekleri yakışıklı, ülkenin karizma seviyesini yükseltiyorlar 😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende yakışıklısın reis 😅 Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Yaşlandık bee 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlısın zaten onda hemfikiriz 🤣 ama yakışıklısın Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Hahha teşekkürler Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. O yaş aralığında olmadığım için bilemiyorum kıtır erkekler için sorarsanız soruyu ona göre cevap veririm Allah böyle yaratmış napıyım :) 0 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. KS değil randevu evine döndü site. 😅 Geceleri alışmıştık da gündüzleri de başladılar. Modlar uykuda artık. 😅 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 18 - 20 en ergen ve en çekilmez yaş grubu ya 0 0 Yorumla
erdem2001 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bunu yazan kadın muhtelemen büyük yaşlarda 😂 çünkü küçük erkekler yani genç erkekler daha ilgilerini çeker sanki onlarla olunca gencleşmis gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 23üm be o kadar da büyük değilim Yorumla Venetor +1 yıl 23 büyük değil mi? teyzem Yorumla Soran +1 yıl @Venetor ne komik, benim 20 yaşında 3 4 tane sevgilim olmuştu zamanında Yorumla Venetor +1 yıl tabii efendim. Yorumla Soran +1 yıl İnandırmak zorunda değilim Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Bilmem Allah vergisi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bide kadersiz diyorsun kendine 😂 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Yakışıklı olmak kaderli olmak anlamına gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Kaderli olmamak demek istemiştin sanki Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Olabilir Yorumla
tugce129 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. 18-20 mii umarım sen de o yaştaısndır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 23üm kurtarmaz mı 🤣 tamam 18 19 yaşında sevgilim olmamıştı ama genel olarak yakışıklılar demek istedim ama 20 yaşında bi sürü sevgilim olmuştu Yorumla tugce129 +1 yıl 23 yaşında 18inde biriyle sevgili olur musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır 18 19 olmaz, 20 ve üzeri Yorumla tekBaran +1 yıl 20 tamam da... Djdukshs Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bana da görere de 19 23 arası kız 😏🤭 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa bende varımm Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Nasıl sende varsın sen gizlisin bi kere 😂🤦🏿♂️ Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çocuk onlar daha 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok tatlılar 🙂 Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 23 😄 Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Sübyancı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya kaç yaş var sankiii Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Şaka yaptım Yorumla Soran +1 yıl Yapma bidaha 😬 Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Bana emir verme UFAKLIK 😉 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sen kac yasindasin ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 23 😂 Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Sen çıtır sevdiğin için sana öyle geliyordur 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Sen öyle gördüğün için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iıı sanırım teşekkür etmem lazım 0 41 Yorumla Soran +1 yıl Bi zahmet 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç yaşındasınn Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla Soran +1 yıl Sen 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 abla 🤣Dur abla demiyim lazım olur dkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Sensin abi senden küçük durduğuma eminim bide abla diyor 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minyon san küçük durabilrisinn Yorumla Soran +1 yıl Ablalara boy sorulmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyeymiş o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 145 misin yoksa 🤣 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil 160 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdkdjdjdjd hmm fena değil aman kısa genede Yorumla Soran +1 yıl 190 değilsen büyük konuşma bence 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam susutum 1.85 im 🤐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse en azından 158 olup 160ın demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kızlarda 160 kısa bi boy değil ki niye kısasın dedin Yorumla Soran +1 yıl Hatta 162yim de kısa olayım diye 160 dedim 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo bence kısa uzun kızlar daha hoş hatta bizim fakültede bi kız var nerdeyse aynı boydayız aşırı iyii Yorumla Soran +1 yıl Tamam sensin 😂 erkekler genelde kısa seviyor sen istisnasın demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi öylede bi fantezim var çok şey anlatıyom ama neyse gizliyim böyle 150 boyunda 40 kg falan biriyle de birlikte olma isteğim var ama genelde korkuyolar olmadı 🤫 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 150 40 kg ne ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fantezilerimi sorgulama kdxkkxmxj Yorumla Soran +1 yıl Bu nasıl fantezi aw kızı ezmeye mi niyetlisin 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bağırsın çığlık falan atsın djxjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Deli ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğerler fantezilerimi anlatmadım daha deli demek için erkenn dkdjjdks Yorumla Soran +1 yıl Bunu düşünen her şeyi düşünüyordur zaten anlatmaya gerek yok bence 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ya senin yokmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey diyomuşun 2m 110 kg zenci ile dklslxjxjsj Yorumla Soran +1 yıl Oğkk zenci ne midem bulanır bide 2 m 🤮🤮🤮🤮🤮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde ya zenci kadınların ağır bi ten kokusu oluyo bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardır illaki fantazin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Niye nerden biliyorsun zenci kadınlarla mı oldun. Vardır da sana anlatacak değilim herhalde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birlikte olmdım da yan yana vs ya da muhaber ettim çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa nolduu utandınn mıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulu orta söylemiyim diyosann Yorumla Soran +1 yıl Yav az*mışsın sen git da 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp ediyosun ya az*sam buraya mı girerim Yorumla Soran +1 yıl Niye merak ediyorsun o zaman 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin fantezini düşünüp bişey mi yapacam Yorumla
peynirlicitos Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bu nasıl soru kanka saçma sapan boş sohbet. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakaaa yakışıklı buluyorum dedim Yorumla peynirlicitos +1 yıl Soru da soru değil ondan diyorum ama sağ olasın yine de Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen sor diye 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen sus yaşlı Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Ben çıtır çıtırım. Sen kendine bak kart piliç 😏 Yorumla Soran +1 yıl Ben senden de çıtırım Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl De get 😏 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Kıskanma Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl https://spotify.link/yNnn0aoq6Db 😏 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne ya kulaklarım kanadı 🙄 Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Sana şarkıyla cevap vermek istedim 😏 Yorumla Soran +1 yıl Daha güzel bi şarkı seçeydin bari suratsız 🤣🤣 o emoji ne Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Emojimi bile çekemiyorsun çatla patla 😏https://spotify.link/8kc6ddXs6Db Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ya en son gidip vergisini vereceğim harbi, nedir abi bu yakışıklılık aynada bakamıyorum kendime, kırılıyor sonra gidip ona para veriyorum
SUIHIUADSGHLJKASHFLJLJSADG
🤣🤣 Aman tahtaya vurdum nazar değecek
Cidden yeni nesil aşırı yakışıklı hem kızları güzel hem erkekleri yakışıklı, ülkenin karizma seviyesini yükseltiyorlar 😃
Sende yakışıklısın reis 😅
Yaşlandık bee 😂
Yaşlısın zaten onda hemfikiriz 🤣 ama yakışıklısın
Hahha teşekkürler
O yaş aralığında olmadığım için bilemiyorum kıtır erkekler için sorarsanız soruyu ona göre cevap veririm Allah böyle yaratmış napıyım :)
KS değil randevu evine döndü site. 😅
Geceleri alışmıştık da gündüzleri de başladılar. Modlar uykuda artık. 😅
18 - 20 en ergen ve en çekilmez yaş grubu ya
Bunu yazan kadın muhtelemen büyük yaşlarda 😂 çünkü küçük erkekler yani genç erkekler daha ilgilerini çeker sanki onlarla olunca gencleşmis gibi
23üm be o kadar da büyük değilim
23 büyük değil mi? teyzem
@Venetor ne komik, benim 20 yaşında 3 4 tane sevgilim olmuştu zamanında
tabii efendim.
İnandırmak zorunda değilim
Daha sakalı çıkmamış çoluk çocuk seviyorsan sen bilirsin
Çünkü biyolojik olarak çocukluk evresinin son zamanlarındalar
Bilmem Allah vergisi
Bide kadersiz diyorsun kendine 😂
Yakışıklı olmak kaderli olmak anlamına gelmiyor
Kaderli olmamak demek istemiştin sanki
Olabilir
18-20 mii umarım sen de o yaştaısndır
23üm kurtarmaz mı 🤣 tamam 18 19 yaşında sevgilim olmamıştı ama genel olarak yakışıklılar demek istedim ama 20 yaşında bi sürü sevgilim olmuştu
23 yaşında 18inde biriyle sevgili olur musun
Hayır 18 19 olmaz, 20 ve üzeri
20 tamam da... Djdukshs
Bana da görere de 19 23 arası kız 😏🤭
Aa bende varımm
Nasıl sende varsın sen gizlisin bi kere 😂🤦🏿♂️
Çocuk onlar daha
Ama çok tatlılar 🙂
Senin yaş kaç
23 😄
Sübyancı 😂
Ne alaka ya kaç yaş var sankiii
Şaka yaptım
Yapma bidaha 😬
Bana emir verme UFAKLIK 😉
Sen kac yasindasin ki
23 😂
Sen çıtır sevdiğin için sana öyle geliyordur
Çıtır kız kızlarda çok seksi oluyor
Sen öyle gördüğün için
Iıı sanırım teşekkür etmem lazım
Bi zahmet 😂
Sen kaç yaşındasınn
23
Sen 🤣
21 abla 🤣
Dur abla demiyim lazım olur dkdkdk
Sensin abi senden küçük durduğuma eminim bide abla diyor 😄
Boyun kaç
Minyon san küçük durabilrisinn
Ablalara boy sorulmaz
Niyeymiş o
145 misin yoksa 🤣
O kadar da değil 160 🤣
Kdkdjdjdjd hmm fena değil aman kısa genede
190 değilsen büyük konuşma bence 😬
tamam susutum 1.85 im 🤐
Neyse en azından 158 olup 160ın demiyorum
Kızlarda 160 kısa bi boy değil ki niye kısasın dedin
Hatta 162yim de kısa olayım diye 160 dedim 🤣
Yoo bence kısa uzun kızlar daha hoş hatta bizim fakültede bi kız var nerdeyse aynı boydayız aşırı iyii
Tamam sensin 😂 erkekler genelde kısa seviyor sen istisnasın demek ki
Şimdi öylede bi fantezim var çok şey anlatıyom ama neyse gizliyim böyle 150 boyunda 40 kg falan biriyle de birlikte olma isteğim var ama genelde korkuyolar olmadı 🤫
🤣🤣🤣🤣 150 40 kg ne ya
Fantezilerimi sorgulama kdxkkxmxj
Bu nasıl fantezi aw kızı ezmeye mi niyetlisin 🤣🤣
Evet bağırsın çığlık falan atsın djxjdjdj
Deli ya 😂
Diğerler fantezilerimi anlatmadım daha deli demek için erkenn dkdjjdks
Bunu düşünen her şeyi düşünüyordur zaten anlatmaya gerek yok bence 😂
Ne ya senin yokmu
Şey diyomuşun 2m 110 kg zenci ile dklslxjxjsj
Oğkk zenci ne midem bulanır bide 2 m 🤮🤮🤮🤮🤮
Benimde ya zenci kadınların ağır bi ten kokusu oluyo bide
Vardır illaki fantazin 😅
Niye nerden biliyorsun zenci kadınlarla mı oldun. Vardır da sana anlatacak değilim herhalde 😂
Birlikte olmdım da yan yana vs ya da muhaber ettim çok
Yaa nolduu utandınn mıı
Ulu orta söylemiyim diyosann
Yav az*mışsın sen git da 🤣
Ayıp ediyosun ya az*sam buraya mı girerim
Niye merak ediyorsun o zaman 🤣
Senin fantezini düşünüp bişey mi yapacam
Bu nasıl soru kanka saçma sapan boş sohbet.
Ne alakaaa yakışıklı buluyorum dedim
Soru da soru değil ondan diyorum ama sağ olasın yine de
Sen sor diye
Sen sus yaşlı
Ben çıtır çıtırım. Sen kendine bak kart piliç 😏
Ben senden de çıtırım
De get 😏
🤣🤣 Kıskanma
https://spotify.link/yNnn0aoq6Db 😏
Bu ne ya kulaklarım kanadı 🙄
Sana şarkıyla cevap vermek istedim 😏
Daha güzel bi şarkı seçeydin bari suratsız 🤣🤣 o emoji ne