Evlilik hiç düşünmezsin sonra o kadar değer verirsin ki…. Onu hep yanında sonsuza kadar el ele olmak istersin… bir bakmışın evlisin

Evlilik hiç düşünmezsin sonra o kadar değer verirsin ki…. Onu hep yanında sonsuza kadar el ele olmak istersin… bir bakmışın evlisin
Ben zaten birini "evlenmek" bir yuva kurmak, bir nesil yetiştirmek, ahirette de birlikte olmak için severim zaten..
Yoksa birini neden seveyim?
Evlenmek istemediği ve korktuğu için doğru kadını kaybeder hep erkekler.
Seven erkekte ne korku kalıyor ne bir şey en korkan kişi bile istiyor kaybetmeyi göze alamıyor
Kaybetme korkusu.
Ya kendini seçecek erkek ya kadını.
Kadınlar seçiyor erkekler seviyorsa koşuyor
Genelde hep ben koşarım.
Çok tatlısın. Bdjdh 🏃♀️
Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Evlilik neyin garantisi? Bu sebepten evlenmem.
Hani çok klasik bir olay varya….
Erkek evlnmek istemez pek … ama koz benş istiyorsan gelir şstersin çiçekle çikolatayla diye rest çeker…..
Evlilik olur … bu klasik bir geçmişten gelen taktik mş artık neyse
Evlilik meraklısı hatun kişisiyle istediğine ulaşmak isteyen erkek kişisi :D eskidendi bunlar. Artık erkekler zaten istediğine evlenmeden de ulaşıyo.
Bence istediğine ulaşmak için evlenilmez….
Bakarsın onsuz olmicak …
Nefes alamicaksın… Napalım evleneceğiz dersin… tadını çıkarırsın…
Hayırlısı olsun o vakit, bu “bazen” çok nadirleşti
Evet nadir olaylar
Hayır tabi ki de sevdiğimi zaten kaybetmeme bunun için evlenmeye gerek yok ama bir gün evleniriz tabi
Neden herkes benimle evlenmek istiyor buna anlam veremedim. evlilik güzeldşr ama dogru insanla yapıldıgında gğzeldir.
Seninle mi hshshs
evtt
Kim istemiş?
Evlilik için başka engelim yoksa evlenirim tabiki
Kaybetme korkusu bende hiç olmuyor ya bilmiyorum. Ama sevdiğimle zaten evlenmek isterdim.😄
Mantikliysa.. güçlüyse
Seviyorsam evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?