Merhaba evliyim 30 yasindayim su an calismiyorum maalesef ama kafama gore bir yer olursa tekrar calismaya dönücem ariyorum. 1 buçuk yasinda bir kizim var. Hic mutlu degilim eşimle sorunlarim var 1 haftadır da hic konusmuyorum.. Surekli kafami dinlemeye ihtiyacim var diyor, her hafta sonu meyhanede , konserde bilmem nerde..
Çocuk aglama krizine girince kendini balkona kilitliyor butun kapilari kapatip saatlerce bira keyfi yapiyor neymis kendini dinlemeye ihtiyaci varmis benimde var..Sonra gecen hafta patagonya diye bir yere gitti arkadaslariyla hafta sonu kaldı kamp yaptı eglenceler konserler v. s. bende hic aramadim sormadim. Gelince kizima , yok babacim beni ozledin mi bilmem ne bende yeni mi aklina geldi olmasan da olur dedim tartıştık o gunden beri konusmuyoruz kendi yemegini falan kendi yapiyor benim yaptıgımi yemiyor. Gecen akşam bende kızımla arkadaşıma gittim gece 1 bucukta döndüm o da beni aramadı. Kredi kartini birakmiş geri koydum cebine. Beni cok mutsuz ediyor aileme anlatmiyorum uzulmesinler diye ama nasil olacak bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sizin ilişki sı çmış zaten bitmiş. büyük ihtimal onun ilişkisi vardır biriyle seni takmıyordur. yazık olmuş birde çocuk yapmışsınız. şunu yapmadan önce olsaydı bu durumlar iyiydi en azından dertsiz yüksüz sen sağ ben selamet yapardınız. şimdi uğraş birde çocuğun sorunlarıyla ve ayrılırsanız çocuğun çekeceği sıkıntılarda cabası...
Biriyle birlikte oldugunu dusunmuyorum, hissetmiyorum da.
Psikoloji okuduğum için tecrübelerime ve egitimime güvenerek konuşuyorum ama kesinlikle hayır olmaz olamaz diyemem hayatta ki hic bir seye. Aksine kocam cok dışa dönük cok cana yakın herkesle çok kolay iletişim kurabilen bir insandır benim tam tersim diyebilirim.
Beyfendi konuyu surekli cinselliğe getirmek istedıginiz asiri bei oluyor ve komik oluyorsunuz iyi geceler.
Içime kapanagim diye bir sey yazdigimi da hatirlamiyorum kendi kendinize nereden uyduruyorsumuz butum bunları?
Ayrıca "köylü "diyerek yani aklınızca baskalarini asagilayarak verdiginiz örnekte berbat siz nesiniz acaba?
Evlilik bu cıkar ilişkisi yok kavga normal ne zamam cıkar ilişkisi olur kavga biter