Kocamla sorunlarım var, çok mutsuzum ve nasıl düzelecek bilmiyorum. Ne önerirsiniz?

Merhaba evliyim 30 yasindayim su an calismiyorum maalesef ama kafama gore bir yer olursa tekrar calismaya dönücem ariyorum. 1 buçuk yasinda bir kizim var. Hic mutlu degilim eşimle sorunlarim var 1 haftadır da hic konusmuyorum.. Surekli kafami dinlemeye ihtiyacim var diyor, her hafta sonu meyhanede , konserde bilmem nerde..

Çocuk aglama krizine girince kendini balkona kilitliyor butun kapilari kapatip saatlerce bira keyfi yapiyor neymis kendini dinlemeye ihtiyaci varmis benimde var..Sonra gecen hafta patagonya diye bir yere gitti arkadaslariyla hafta sonu kaldı kamp yaptı eglenceler konserler v. s. bende hic aramadim sormadim. Gelince kizima , yok babacim beni ozledin mi bilmem ne bende yeni mi aklina geldi olmasan da olur dedim tartıştık o gunden beri konusmuyoruz kendi yemegini falan kendi yapiyor benim yaptıgımi yemiyor. Gecen akşam bende kızımla arkadaşıma gittim gece 1 bucukta döndüm o da beni aramadı. Kredi kartini birakmiş geri koydum cebine. Beni cok mutsuz ediyor aileme anlatmiyorum uzulmesinler diye ama nasil olacak bilmiyorum.

Kocamla sorunlarım var, çok mutsuzum ve nasıl düzelecek bilmiyorum. Ne önerirsiniz?