Bana beyin lazım yepyeni tazecik?

Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık gerçekten. Bir buçuk yıldır evliyiz. Eşim beni çok seviyor, sürekli sevdiğini söyler sarılır ilgi gösterir yaptığım şeylere değer verir. Ama bı kavga ederiz mesela sinirden gözü döner. Beraber aylarca maddi sıkıntı çektik araba sattı parasıyla borç ödeyelim dedim ben kötü oldum beraber aç kaldık oldu öyle ama ben bunu yaşamaya devam etmek zorunda değilim tamam iyi günde kötü günde ama bile bile de kötü gün yapma senin iyiliğini düşünüyorum sonuçta. Ya da bir kavga ederiz mesela demedigini bırakmaz. Ne yaptığımı gözü görür ne o an perişan olduğumu ağzına geleni sayar. Ha arada kavga olur evet ama saygısızlığa lüzum yok hayır dayanamıyorum artık illaki bende tepki veriyorum ee uine ben kötü oluyorum. Karşıma alıp konuşmaya çalışıyorum kendi hatalarını degil benim karşılık verdiğimi söylüyor. Burada bir kaç kez kavga ettiğimizde sordum acaba gerçekten bende mi sorun diye onları gördü ben sana böyle mi hissettiriyorum diye düşüneceğine sen benden gizli nasıl iş yaparsina döndü iş en basitinden. Özür dilemez çünkü simarirmisim. Borcum var kredi çektim onun için icralık olucak ödemem benimde icralık oldu diyor. Anneme borcumuz var annemin durumu da kötü ee benimde var diyor yani bilmiyorum ben haklıyım demiyorum haksız da olabilirim ama nerede haksizim ne yapmalıyım ayrılmalı miyim bı ömür böyle geçmez diyorum ama acaba sorun bende mi. Alt alıp susamiyorum da ee napicam ben. Şehir disindayim şimdi iki hafta ayrı kalicaz sürekli araar eksiğin var mı iyi misin diye bazen o kadar iyi davranıyor ki sorun bende diyorum ya ben kötü davraniyorum galiba ama sinirlenince o kadar kötü davraniyor ki borcuna da aşkına da deyip gidesim geliyor öyle deyince de vicdan azabı cekiyorum

Bana beyin lazım yepyeni tazecik?