İki yılı aşkındır bir sevgilim var, beni sevdiğine inanıyorum. Çok kibar ve beyefendi birisi ancak aylar önce ona aşık olmadığımı fark ettim. Sorun değil, aşık olmasam da iyi çocuk ve benimle mutlu. Ben de sevildiğimi hissediyorum, diyerek ilişkiye devam ettim.
Ancak birkaç hafta önce tanıştığım birisine karşı hiç hissetmediğim kadar yoğun bir çekim hissediyorum. İş yerinde tanıştık, çok kafa dengi ve ilginç bir şekilde onunlayken çok heyecanlanıyorum. Kendimi durduk yere onu düşünürken buluyorum.
Erkek arkadaşım konusunda vicdan azabı çekmeye başladım. O kişiden uzak durmak ve bu hislerin geçmesini beklemek doğru olanmış gibi geliyor ama yanlış gelen bir yanı da var. Lütfen akıl verin 🥺😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
4s kuralı, o erkek arkadaşın öyle iyi olmasaydı muhtemelen ona çekilmeye devam edecektin, sana karşı iyi diye pek bi cazibesi kalmamış
Çok iyi yorumladın kızlara iyi davranmayacaksin kullanıp aticaksin Ozaman senden değerlisi olmaz
Gerçekten hiç ama hiç alakası yok. Eğer öyle birisi olsaydı, başta onunla ilişki bile düşünmezdim. Lütfen tanımadığınız insanlar hakkında genel geçer yargılar yapmaktan vazgeçin... Herkes sizin merceğinizin algısından ibaret değil.
Boş edebiyat yapıyorsun vicdanını rahatlatıyorsa bilemem
@PlatenisTaken___ mesajını düşünerek 'acaba gerçekten kendimi mi kandırıyorum?' diyebilirdim ancak bir üstteki peçete atıfından ötürü seni ciddiye alamayacağım. Kafanda düzeltmen gereken çok daha derin mevzular var.
Nasıl olsaydı? İyi olduğu için birlikte oldun veya birlikte olduktan sonra iyi olduğunu gördün, sonra ona karşı pek bir merakın kalmadı, haliyle cazibe de kalmadı.
Bunu inkar etsen de bu şekilde işliyor bu olay, seni ne tanırım ne bilirim, kendi içinde düşün, hak vermek zorunda değilsin zaten.
Benim tespitim hatalı mı? O halde bu kadar iyi bi adama karşı neden çekimi kaybettin de başka birine çekiliyorsun? Var mı mantıklı bir açıklaması?
Şimdi şöyle ki, mesajı çok uzun tutmak istemedim. Ancak benim onunla ciddi düşündüğümü söylediğimde benimle evlilik düşünmediğini, uzun bir süre hayatını yaşamak istediğini söylediği an onu kalbimden çıkarmaya çalışmıştım. Birkaç hafta sonra ilişkimizi komple bitirmiştim. Aylar sonra bana tekrar yazıp ısrarla tekrar denememizi istediğinde ilk başta kabul edemedim ama geçmişin hatrına deneyelim dedim. Bu kez de tekrar kalbime alamadığımı fark ettim, bir daha güvenemedim açıkçası. Bunu ona da söyledim. Sorun etmedi. Gerçekten iyi bir insandır. Kimseyi kırmamaya çalışır, çok centilmendir, bonkördür, beyefendidir. İlk zamanlar beni ona çeken şeylerin hepsidir hâlâ. Ancak benimle ciddi düşünmediğini bir otel odasında söylediği günden beri tekrar güvenemedim.
Çok rica ediyorum, aldatmışım, hakaret etmişim, ihanet etmişim gibi davranmadan ve sınanmadığınız hiçbir günahın masumunu oynamadan cevaplayın. Aksi takdirde, etiketleyip yargılayarak cevaplamayın. Bilmeniz gereken kadarını anlattım. Tekrar söylüyorum, aldatmadım. Diğer kişiye aşık oldum bile demedim. Sadece heyecanlanıyorum ve bu kafamı karıştırıyor demek istedim. Niyetimin de doğru olanı yapmak olduğunu belirttim. Bu ne hadsizlik ya.
Diğeri nasıl bir tip? Onu da yazarsan hadsizlik yapıp yapmadığımı anlardık :)
O da çok kibar birisi, saygın ve düşünceli. Yeni göreve başladığım yerde çalışıyor. Beni tipi ya da konumu çekmedi. Öyle şeylerden etkilenmeyecek kadar büyük olduğumu düşünüyorum. Sanırım onun içtenliği, beni ona karşı yakın hissettiriyor. Her sözü, aklımdan geçenlere nokta atışı yaparmış gini. Sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi geliyor. Açıklayamadığım bir çekim. Belki de sadece yanılıyorumdur, çok dostane bir yakınlıktır. Uzak durmayı düşünüyorum, en azından kafa karışıklığını durdurmak için.
Her sözü aklından geçenlere nokta atışı değil, öncelikle bunu söyleyeyim, hadsizim ama ben de böyleyim naparsın :p
Çekim oluştuğu için söylediği şeyleri bilinçaltın eşleştiriyor, çok uyumlusun gibi hissediyorsun.
Söylediklerinden haklı olduğumu anlıyorum, mesela diğerinden bahsederken saygın ve düşünceli diye bahsettin, e mevcut olan da sana karşı içten davranıyor ki üstte yazdığın olaylar geçmiş aranızda.
Olay maskülen olup olmamaları ile alakalı tamamen ve mevcut sevgilinin çerçevesini koruyamaması ile.
Hadsizliğimden kaynaklı bir tavsiyede bulunayım, amacın evlilik ise mevcut sevgilinden ayrıl, bir kadın bir defa kafada bitirdi mi onun geri dönüşü yok, bedeni orada olsa da ruhu olmuyor.
Ah her neyse, tamamen yanlış kitleye sordum. Soruyla bağı koparıyorum, lütfen insanları etiketleyerek yargılamadan önce sadece insan olduğumuzu unutmayın. Bu soruyla bile nasıl alttan, erkeklerin kadınlara kötü davranması kadınların hoşuna gidiyor, mesajı vermeye çalışırsınız anlamıyorum. Bayılıyorum bazı zihniyetlerin çevresinde herkesi bir kalıpla anlamaya çalışmasına. Şu yorumunun astroloji genellemesinden hiçbir farkı yok gözümde. Kusura bakmayın, eleştiri değil yargı içeren yorumları ciddiye alamıyorum, yine de vakit ayırıp kendinizce fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Senin sokak ortasında kurşunlanman gerekiyor kızım
kalbiniz yok yemin ediyorum yok
Çok. agir konuşurdum da neyse
Anlayamadım?
Nazikçe ayrıl ondan,
Bunu denedim, onunla hislerimizin aynı olmadığını fark ettiğimde de bunu onunla paylaşmıştım. Sorun etmedi, devam etmek istediğini söyledi. Sanırım ileride bir şeylerin yoğunlaşabileceğine inandı.
Üzgünüm artık sana karşı bir şey hissedemiyorum dersin