İşe başladığımdan beri bana bakıyor. Daha yeni yeni konuşmaya başladık. Dün bana sevgilisi olduğunu ama üç gündür konuşmadığını, yazmanın aklına gelmediğini, uzak mesafe ilişkisi olduğunu ve ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Tabi ilk başta bana sordu ki erkek arkadaşın var mı. Sonra bunları anlattı ben yok deyince.
En başından beri bana baktığı için sevgilisi olduğunu düşünmemiştim bile. Aynı yaştayız. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ben dedim ki barışırsınız inşallah ayrılmayı düşünme hemen falan. O da ayrılacağım sana da haber veririm dedi. Pazartesi mi haber verecek yoksa hafta sonu bana mesaj mı atacak bilmiyorum ayrılırsa. Çok saçma her şey. Kendimi de kötü hissettim. Sevgilim olmadığını duyunca kızla mı ayrılmak istedi hemen onu da anlamadım. Nasıl davransam ne yapsam bilmiyorum. Sosyal medyadan falan da ekli değil bu arada. Aynı gruptayız WhatsAppta. Numaramı rahatça alabilir yani. Sizin yorumlarınız neler, bu durum beni rahatsız ediyor sevgilisinin olduğunu bilseydim yüzüne bile bakmazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gidip ayrıldıktan sonra sana bunu söylemesi gerekirdi. Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı yapıyor arkadaş.
Seni istiyorum mesajı veriyor çünkü o kızdan sıkılmış onu sevmiyor av arıyor
Öyle birine güvenme derim bugün başkasına yarın sana
Ayrılıp gelseymiş o zaman🤔 ne diye sevgilisi varken sana yürüyor🤔 güvenme bence
”Unutma; senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer.”
- Hz. Mevlana
Gerçekten ayrıldığına emin olana kadar ilişkiye dönmesine izin verme
Bence uzak dur belki başka türden düşünüyor
kiza soyle
Tanımıyorum, kız bu şehirde yaşamıyor, üniversiteden sınıf arkadaşıymış.