Sevgilisi olan iş arkadaşım benimle flörtleşmeye çalışıyor ve ayrılacağını söyledi. Nasıl davranmalıyım?

İşe başladığımdan beri bana bakıyor. Daha yeni yeni konuşmaya başladık. Dün bana sevgilisi olduğunu ama üç gündür konuşmadığını, yazmanın aklına gelmediğini, uzak mesafe ilişkisi olduğunu ve ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Tabi ilk başta bana sordu ki erkek arkadaşın var mı. Sonra bunları anlattı ben yok deyince.

En başından beri bana baktığı için sevgilisi olduğunu düşünmemiştim bile. Aynı yaştayız. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ben dedim ki barışırsınız inşallah ayrılmayı düşünme hemen falan. O da ayrılacağım sana da haber veririm dedi. Pazartesi mi haber verecek yoksa hafta sonu bana mesaj mı atacak bilmiyorum ayrılırsa. Çok saçma her şey. Kendimi de kötü hissettim. Sevgilim olmadığını duyunca kızla mı ayrılmak istedi hemen onu da anlamadım. Nasıl davransam ne yapsam bilmiyorum. Sosyal medyadan falan da ekli değil bu arada. Aynı gruptayız WhatsAppta. Numaramı rahatça alabilir yani. Sizin yorumlarınız neler, bu durum beni rahatsız ediyor sevgilisinin olduğunu bilseydim yüzüne bile bakmazdım.

Sevgilisi olan iş arkadaşım benimle flörtleşmeye çalışıyor ve ayrılacağını söyledi. Nasıl davranmalıyım?