Keşke dünyaya gelmeseydim diyorum yanlız diye tabir edilen güzel kızlar bile genellikle bel6 geçmişi olmuş oluyor bu sebeple hayatına kimseyi almıyor. Davul bile dengi dengine çalar derler ya benim eşim benzerim yok sanırım benim gönlüme göre olmasından vazgeçtim dengime göre tek kimse bile çıkmadı arkadaş. Bunu düşünmekten nedense başımın ağrısı geçmiyor yaşama motivasyonum mahvoldu.
Bir ara böyle bir fırsatım oldu her seferinde de en ufak bir fırsatı istemeden geri teptim. Önümdeki fırsatı beceriksizliğimden dolayı değerlendiremiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
10 kişiden 9 unu öyle görmüşsün 1i ni atlamışsın öyle düşün o biri gelip seni bulur bir şekilde
Sanmıyorum yine hayatın adaletsizliğine düştüm😞
Bu kadar dert edilecek bir mesele değil nasibinde kim varsa o gelecek zaten
Mesele dert edilmeyecek olsa dert etmezdim değil mi?
Konuşmayı sonlandırıyorum iyi geceler
@HokusPokusss sen kimsin sen konuşmada değilsin ki? Gizliyle aramızda olan şey.
Bu kadar laçkalaşmanın sonucu bu
laçkalaşma ne?
Peki ben ne yapacağım şimdi? İntihar etsem daha iyi o zaman
Bana iki yıl önce sorsaydın kendi hedeflerim hayallerim vardı diyebilirdim ama şu an da sorsan bu ülkede ne çalışılır ne okunur ne de evlenilir hiç bi bok yapılmaz
Maddi anlamda yine ben bir çaresini bulurum maddi bir beklentim de olmaz olamaz ama kız istediğim gibi olacak mı? Kız her türlü bulunur ben ahlaklı dürüst namuslu bir kız istiyorum. Eskiden güzel olmasını da çok isterdim şimdi onu da önemsemiyorum eskisi kadar.
Sorunlu kız çok şeninde belirttiğin gibi dinine bağlı aklı selim olursa bulabilirsin
E kendin diyorsun sorunlu kız çok diye dinine bağlı aklı selim bir tip te bir şekilde bulabilirim ama benim gibi ilkini yaşamamış bir kız nereden çıkar?
Bekaret abazanların tabiriyle sadece vajinadan kızlık zarından ibaret değil ki? Bunca zaman kızlar beni öpmemiş ben öpmemişim elime kız eli değmedi öyle söyleyim. Karşımdaki kişinin böyle olmasını istemem bence haklı yere yaptığım bir çığırtkanlık.
Öyleside vardır bin bir türlü insan var derler hayali kurduğun kişi gibi olmaz bu ama
Nasıl hayali kurduğun kişi gibi olmaz anlamadım? Öylesi de vardır diyorsun bir taraftan da?
E benim günahım ne haksızlık bu benim için? Böyle bir saçmalık mı olur?
Yani kendi hayatımdan örinek vereyim aşık olduğum kişi karizmatikti ya da bana öyle geliyordu ama karakter namina k harfi bulunmuyordu. Beni seven kişiyse çirkin ama mükemmel anlaşıyoruz uyum sağlanıyor ama çekim yok
Bende bir kızdan hoşlanıyordum 1 - 1.5 aydır muhabbetimiz vardı ben onun ödevine çevredeki sorununa vs. yardımcı oluyordum filan ama aynı konulardan sürekli mızıldayınca ben de başka çözüm bulamayınca yaşama enerjimi olumsuz etkiledi ama tek sebebi o kıza yardımcı olamamış olmam. Mezun olunca ne hayalimiz vardı evlenip yuva kurabilecek noktaya gelmiştik. 🥺
Zor olur o ama imkansız değil sürekli alttan alıp ilişkiyi onaran taraf olacaksın zaten sevgili evlilik ileriki yaşamda birbirinize destek olun diye var. Yoksa yalnızda bir şekilde yaşanıyor
İlişkinin bu saatten sonra onarılacağı olmaz daha sözüm var diye akşam da aradım. Hemen tersledi ben de engelleyip telini sildim. Şimdi bu ilişki nasıl yürür?
Ayrıca zor olan tarafı ne hep örtülü anlatıyorsun her şeyi biraz daha net anlat
Seni aramasını ya da mesaj atmasını beklersin kız istemiyorsa zor olur seviyorsan uğraş biraz daha doğum gününü kutla hediye alabilirsin vs
Bu saatten sonra olmaz diyorum sen neden anlamamaya direndin anlamadım ki? Seviyorum ama ters yaptı. Basmakalıp bir cümle bulmuşsunuz hemen kopyala yapıştır.
Hep kelsin hemde fodur yani kendin çok biliyorsan onu yap madem
Kızın bu zamana kadar doğum gününü bile öğrenemedim o kadar malım.
Kızlar önem verir özellikle doğum günlerinde telefona kitlenirler o gün olan çoğu şey kalplere yazılır gönüllere kazılır unutma bunu
Geçti artık o geç kaldım şimdi bir daha aradım da engelledi beni.
😟😟😟güzel engelliyse hala umut vardır
İroni mi yapıyorsun😒
Aranızdaki diyaloğu bilmediğim için anca bu kadar oluyor
Engelleyen bir kişi en azından beni hayatından çıkarmak istiyor demektir. Umut vaat edecek bir şey değil ki bu? Kız sabah beni aradı işimin olduğunu müsait bir zamanda arayacağımı söyledim. Dedi sen benim hiçbir zaman yanımda olmuyorsun beni sevmiyorsun filan daha dün müsait olmadığımın açıklamasını yaptım ben bunca zaman senin her derdini dinleyip mümkün mertebe derman olmuşum bir de naz çekiyor yanıma gel diye diyorum yanına mezun olunca geleceğim sana sarılıp öpmek istiyorum vs. diyor ben de gelince onu da yapacağız diyorum daha ne diyeyim. Bu kadar işin gücün arasında nasıl kalkıp ta okuduğu şehre atlayıp geleyim? Hepsini geçtim daha önce de anlattım bunu aynı şeyi tekrar dillendiriyor.
🧐🧐🧐 siz bayağı aşk yaşıyorsunuz senin sorunun bununla alakası yok ki kafan karışık sanırım ne yaptığını bilemiyorsun
Sanırım öyle ama 1 - 1.5 ay sürdü.
O lise konusuna gelince aklıma geldi liseliler de ne yapacaksa onu yapsın hiç bana göre değil reşit olmayan bir kızı hamile bırakmak yapandan da nefret ederim hiç öyle şeyler yapmam da lisedeki sevgilime yapmamışım böyle bir şey.
Aşk yaşadıysak bile sevgili olup olmadığımız çok ta belli değil. O da kısa sürede bitti gitti geri gelip te uzayacağı da olmaz.
Ortalık çok karışık vaziyet alın 👻 ben diyorum ki niye deprem felan olmuyor toptan yok olalım neyi bekliyoruz ki bence hareket etmedikçe şiddetin dozu artıyor gibi
Yanlış yere yazdım ya konuşmayı sonlandırıyorum iyi geceler
👻👻👻😹
Ne diyorsun ya?
Depremde Kahramanmaraş ta olup ta ölmeyi dilemiyor değilim zaten
Ben bu döneme ait hiçbir şeyi sevmiyorum ki ki bıktık her şeyden
Sanırım öyle kafam karışık ama 1 - 1.5 ay sürdü. Sen nasıl değerlendiriyorsun? Biz sevgili miyiz değil miyiz?
Ciddi soruyorum şimdi
Bu kadar karamsar olma
Neden olmayım? Hani şansım yok ki?
Hiç bir şey yaşamamış kızlar da var (tabi sende hiç bir şey yaşamışsın onları isteme hakkın ancak o şekilde vardır )
Yaşamamış olsam neden böyle bir şey isteyim? Siteye yazmama da gerek kalmazdı.
Sen bişeyler yaşadıysan eğer (kirlendiysen )
Temiz hiç bir şey yapmamış kız arama hakkın yok ozaman
Yaşamadım işte o yüzden sordum dedim ya
Yoksa senle hemfikirim
Hııı sen öyle cevap verince bende yaşayıp bide üstüne temiz kız arıyorsun sandım o an çok sinir olmuştum 😂😂😂
Ben hiç kimseyle hiç bir şey yaşamadım mesela bu yaşıma kadar ama hayatıma alacağım kişinin geçmişi çok kirli olmadığı sürece geçmişte kaldı der geçerim çünkü artık hiç bir şey yapmamış erkek olduğunu bende sanmıyorum
Ne yazık ki ben varım üni. arkadaşlarım manitasıyla üni mezunu oldu.
Bu arada hangi bölümü okuyorsun (merak ettim )
Elektrik elektronik mühendisliği
Ama son sınıfım
Hımm güzelmiş hayırlısıyla biter inşallah, diğer konu içinde sıkma canını herkes illa bişeyler yaşamak zorunda değil zaten evlenmeden bişeyler yaşamak bana çok saçma ve gereksiz geliyor temiz kalmak daya önemli bence
Hımm güzelmiş sanki küçümser gibi oldu🙃.
Yok hayır Estağfirullah kimseyi küçümsemek benim haddime değil sadece öyle bir cümle kurdum
E zaten sen 19 yaşında değil misin? Bu yaşıma kadar dedin? Daha çocuksun sen ben 24 yaşındayım bırak ta ben üzüleyim😂.
Küçümsemen de zaten sorun değil saygı görecek bir okul okumuyorum.
20 yaşındaydım ben ( şu an Tr deki kızlar liseden başlıyor böyle şeyler yapmaya saçmalama benim hiç bir şey yapmamış olmam takdir edilecek bir durum bence , ben 11. Sınıfken lisede bizim okuldan 9. Sınıf bir kız hamileydi buna ne dersin?
Hadi be 9. sınıf kızın babası da çocuk tacizinden içeri girmiş olması lazım.
Ne babası saçmalama kızın sevgilisi varmış , zaten okul çıkışı nedense kapının önü ergen erkeklerle dolu olurdu çoğu gelip sevgilisini bekliyordu Allah bilir sonra neler yapıyorlardı
Hmm🤔. Bizim lisede de vardı bu tarz şeyler ama çok ta fazla değildi sanki.
Yani benle küçük diye dalga geçtin ama bendem yıllarca küçük kızlar gidip milletin çocuk yapıyordu
Kız ben senle niye dalga geçeyim? Teselli ettim sadece 24 yaşındayım ben ne yapayım diye?
Evlenilirsin artık yaşında gelmiş zaten
Kızım evlenilirim o önemli değil önemli olan dedim ya dengim gelsin. Dengim gelmez boşanmak için davalar dünyanın parası vs.
Hmmm oda doğru 🫠