Kapalı olduğum için demi ben biliyorum. Şimdi bi adam yazmıştı hevesliydim 38 yaşında çıktı ya😥😥😥
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGelse ne olacak? Yakışıklı ve zengin olması onu mükemmel mi yapıyor? Yüzüne bakmaya doyamıyorsun ve çok lüks bir hayatın var diyelim. Ama konuşamıyorsun çünkü sağlığı, zekası ve mizahı yok. Ne yapacaksın? İnsanlığa dair ne şefkati, ne anlayışı, ne empati duygusu var. Bununla ömür geçirecek misin gerçekten?
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun öyle karakterden de bana denk gelenlerde hiçbiri yoktu
- +1 yıl
Duanıza bunları da ekleyin. Sadece zengin ya da yakışıklı olması bir şey ifade etmiyor yani. Sadece tek bir şeye odaklanırsanız asıl mühim olanı kaybedersiniz.
- +1 yıl
Sana helal olsun. Bilinçli, eğitimli insanın hali başka oluyor.
- +1 yıl
@karadeniizfırtınası teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde ve kimlerle arkadaşlık kurduğun önemli. Kafa yapın önemli. O yakışıklı ve zengin tipler genelde kültürlü oluyor. Senin yaşlarında çok tanıdım ama istemedim. Ama evde oturmadim. Hem çok çalıştım hem de gezdim. Farklı ortamlara girdim. Farklı insanlarla tanıştım. Belki de evden hiç cikmiyosun bu da etki eder. Şans değil de çevre etkili genelde.
010 Yorumla
Soran+1 yılNedne istemedin çünkü çoğu yakışıklı değil
Cevap sahibi+1 yılHerkes bana s a l a k geliyor. Kendim gibi birini aradım hep. Elit bir Kürdüm. İngilizce konuşunca bana hayran olan ve Kürtçe konuşunca bakışı değişen insanları kabul etmem. Ya da kabul edenler de benim dinsiz olmama ayak uydurmuyor. Kürt kültürü taşıyan dinsiz biriyim. Bu da karşıdaki insanın beni anlamasını zorlaştırıyor. İstesem yine bulurum. Ama ülke durumuna göre birini ciddi şekilde kabul edicem. Aklıma yatmazsa ailem ile mutluyum. Abilerim beni el üstünde tutuyor. Annem babam da yaşlı onlara bakmak beni mutlu ediyor.
Soran+1 yılElit bir kürdüm ksjjxjs
Cevap sahibi+1 yılNeden zengin ve yakışıklı birini bulamadığını anladım. Küçük kadın Kolay gelsin.
Soran+1 yılBen de neden 30 yaşına kadar evlenmemişim anladım. Elit bir türküm desem sen buna gülmez misn? Sadece komik geldi. Ve ben özellikle Kürt koca istiyorum ama sen espriyi bile anlayamayacak sorunlu bir kadınsın
Soran+1 yıl*evlenememişsin
Cevap sahibi+1 yılEvlenememek için senin gibi evlenme heveslisi olmak lazım. Daha 23 yaşında evlenme delisi bir c ah ilsin 😂😂 yazık sana evlenmeyi hayatının başarısı görecek kafa yapın var. Ama gerçek şu. Senin gibiler istediği kişiyle evlenemez. Şuraya yazıyorum sırf evlenmek için öylesine biriyle evleneceksin 😂😂 zengin ve yakışıklı birini hayal eden c ah il y a r a t i k 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılTamam abla haklısın ben de elit bir Türk 🤪
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sen bana öyle bir cevap versen bu Bana komik gelmez. Evet derim düşünce yapısı nedeniyle kimseyi hayatına almak istemiyor derim. Gerçekten sen hiç farklı ortamlara girmedin mi? Farklı insanlar ile tanışmadın mı? Hayalini kurduğun zengin ve yakışıklı insanlar nasıl karşına çıkmadı? Uluslararası taliplerim var. Konu senin istediğin gibi zengin yakışıklı bulmak değil. Konu seni olduğun gibi sevecek ve sayacak birini bulmak. Karşımda iki kelime edemeyecek benimle sorgulama yapamayacak kişiyle değil bir ömür 1 yıl bile geçirmem. Tahammül edemem. Bir de çok fazla gezip gördüğüm için artık edilen iltifatlar söylenen romantik sözler de etkilemiyor. Çok insan tanıdım. Çok insan tarafından da sevildim. Bir insanın çok seçeneği olursa evlenmeye pek hevesli olmaz. Bu da sana bir abla tavsiyesi. Orta çağda yaşamıyoruz. 😎
Soran+1 yılAbla uzun paragrafını okuyacak zamanım yok derse yetişmem lazım bb😚
+1 yılElbet bulursun bir gün herkesin çift yaratıldı sadece doğru zaman değil ben de doğru zamanda olmak isterim şahsen her şeyin bir zamanı var
15 Yorumla
Soran+1 yılAblam ben çok büyüdüm ama sen küçüksün ya
- +1 yıl
Belki de 40 yaşında çıkar karşına ablam 😆
Soran+1 yılAllah muhafaza
- +1 yıl
Ne diyeyim inşallah kısa sürede karşılaşırsınız sevdiğinizle
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
+1 yılİnşallah bulursun. Allah sana dünyaları kadar zengin erkek versin. Karundan daha zengin. Kürk versin altınlar versin. Her şeyi satın alacak dövizler versin.
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah abim hepinize yardım ederim
- +1 yıl
Yaz bak abla ben sana şunu söylemedim Yanlış anlama bak
- +1 yıl
Allah sana mutluluk huzur nasip etsin demedim Allah sana milyonlarca para nasip etsin dedim yani mutluluk var mı yok mu onu bilemiyorum Ucunda yani burayı iyi düşünmen lazım bence Ama dediğim gibi parayla mutlu olunduğunu düşündüğünü düşündüğüm için sana böyle bir şey söyledim hani bazıları parayla mutlu olur bazıları kadınlar bazıları erkekler bazıları ki yalnızlıkla mutlu olur Sen büyük ihtimal parayla mutlu olacağını düşünüyorsun zengin bir koca her istediğini alacak Allah nasip etsin tekrardan abisi yani bir şey diyemiyorum Hani sen
Soran+1 yılAbla mı abi 23 yaşındayım
- +1 yıl
Vallahi yaşın kaçın gözün hiç görmedim tanımıyorum seni yani abla demekten de hani gocunacak bir durum yok olduğunu düşünüyorum ama ben seni düşüncende bir insana karşı saygısızlık olmaz diye abla dedim Dediğim gibi Hani artık ülkemizde abla abi kelimesi bol kullanılır saygıdır bu Allah razı olsun Herkesten de tekrar ediyorum bak benim için hani dini anlamda pek bir şey ifade etmiyor Hiçbir şey Ama halk nasıl kullanıyorsa ben halk o yani halkla beraber yaşayacağını düşünen bir insan olduğum için abla kelimesini kullanmışımdır yani dersin 23-25'miş pek ilgilendiğim taraf değil yani Bir diğer konu Mesela ben evli kadın olduğu zaman yani evlenmiş Sorumluluk sahibi bir kadınsa Ben onu hiçbir zaman ayırtmayı düşünmem hiçbir zaman kafam kaldırıp bakmam Tamam anneciğim sen haklısın derim Yani kadın 18 yaşında da olabilir 50 yaşında da olabilir 1 yaşında da olabilir hani evlenmiş Sorumluluk sahibi ise ben artık o kadına hiçbir şekilde cinsi münasebet istememi düşünmem yani Bak bu benim yetiştirilme tarzımdır evli bir kadına Ben dokunmamış bir şekilde abla kelimesi ona benzer bir kelime yani
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeldi kader ortağım evet kapalı olduğumuz için 🙁
33 Yorumla
Soran+1 yılVe bunu bi tek kapalılar anlar açıklar ne alakası bar der
Cevap sahibi+1 yılAnlamak istemezdim ama gerçekten öyle 😒
Soran+1 yılBi de açıkların biz bunu diyince ne alaka ya kapalı mağduriyeti yapmayın felan demesi çok sinir
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ki sınavdı açıldığım zaman zengin hemde ama ben rahatsız oldum zaten rahatsız bakma sınav olduğu için iyi göründü
06 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin abla anlaşılmıyor
- +1 yıl
Neyi anlamadın?
Soran+1 yılBi daha yaz bence açık bi şekilde
- +1 yıl
Benim bir imtihanım oldu o zengin biriydi diyorum
Soran+1 yılÖnceden kapalıydın açıldın mı
- +1 yıl
Küçükken
istediğin şans düşük bir ihtimal
çirkin ve fakir bir ülkeyiz genelde04 Yorumla
Soran+1 yılEvet iğrenç erkekler bu yüzden yakışıklı fakir erkek bile kendini nimetten sayıyor kadından para alacak neredeyse
Soran+1 yılZengin kızları da tipsiz
O adam zengin adam seni zengin yapmıyacak ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin diye diye geberip gideceksiniz bir gün siz zengin koca arayan tipler öyle bir zenginlere denk gelinki lüks villada her gün öldüresiye dayak yiyin inşallah
011 Yorumla- +1 yıl
Sanane mk insanlar nasıl biri isteyeceğini sana mı soracak
Soran+1 yılAnnenden de babandan yesin
Cevap sahibi+1 yıl@konuşangreyfurt geldi bir zengin düşkünü daha fikrimi belirtmekte özgürüm canım kaybol şimdi
- +1 yıl
Senin fikrini s*keyim evde kaldın diye mi ağlıyorsun bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@konuşangreyfurt senin yaşın kadar karı s.. kmşliğim vardır sen niye üstüne alındın zenginler s.. kmedimi seni
- +1 yıl
Sana eskort bile vermez lan dangalak sen anca burada millete salça ol s*ktigimin topu 😃
Soran+1 yılZavallı ezik bu ya fakirler dışarda ezilir evde karılarını döverler zengin karıısnı neden dövsün adam zaten mutlu
Cevap sahibi+1 yıl@konuşangreyfurt beni görsen ağzının suyu akar a.. mcık git zengin koca ara kendine oyalanma buralarda 😀
- +1 yıl
Aynen eminim öyle olur topik
Soran+1 yılBabam yaşındasın ne ağzımın suyu akacak akan su içine kaçar
Soran+1 yılMal
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek beklenti yüksek çıta ömür çürütür. Bekle dur
00 Yorumla
+1 yılZengin meraklısı nedir ya
036 Yorumla
Soran+1 yılFakei meraklısı mı olalım mal gibi
- +1 yıl
Sen bu kafayla çok aldatılırsın. Parayı yer oturursun ama doğru
Soran+1 yılFakir meraklısı olanın kafası kötüdür zengin arayanın aklı çalışıyordur
- +1 yıl
Ben zenginim ve senin gibilerle anca keyif çatarım. Belki enayi bulursun ara bakalım
Soran+1 yılŞsksjsjdjd Karadenizliden zengin olmaz zenginler Kürt olur defol
- +1 yıl
Sen çok yanlış biliyorsun. Karadenizli müteahhit, silah kaçakçısı, bürokrat kişiler tanımamışsın.
- +1 yıl
Para için açılırsın yakında
Soran+1 yılSilah kaçakçısı ne hdjxrjjc
- +1 yıl
boş ver senden ne köy olur ne kasaba 😅
Soran+1 yılSana köylü kızı yakışır doğru diyorsun😅
- +1 yıl
Benim girdiğim ortamlara senin yedi sülalen giremez 😅 köylü kızları niye aşağıladın onu anlamadım? Köylü kızında ne var? Sen şehirli oldun da ne oldu bir arpa yol alamamış vasıfsız elemansın. Kendine güvenip bir iş yapamayan kocayla başarılı olmayı bekleyen eziksin
Soran+1 yılYedi sülalem değil direk amcam meclise girdi milletvekili ve İstanbul'da Ankara'da fabrikaları var. Shsjjxjd soyadımı duysan şaşırırsın bilmeden böyle kesin konuşursan rezil olursun
- +1 yıl
Sende benim sülalemi duyarsan senin o akrabalarına ihale veren kişiler olduğunu anlarsın sonra malak gibi kalırsın. Senin gibi vasıfsız sadece zengin koca bekleyen tipi kim alır
Soran+1 yılZengin ve yakışıklı iyi adam alır inşAllah. Hadi bb dsyı
- +1 yıl
Dayı ne la? Zengin, yakışıklıyı geçtim seni bu kafayla birisi alsın şükret. Hadi iyi geceler kezban
Soran+1 yılİyi geceler dayı
- +1 yıl
İyi geceler kezban
Soran+1 yılAbim sen Samsunlu musun ordan mı geliyor bu sorunluluk
- +1 yıl
Sen embesil birisi olduğun için hakettiğin muameleyi yaptım. Samsunla alakası yok kezban
Soran+1 yılAhahaha samsunluymuşsun bi de bugün memleketle ilgili insan yorumları doğru çıkıyor diye bi post görmüştüm altında herkes Samsunlulardan kaçın komşusuna bile selam vermeyin falan yazmışlardı sjsnsjsn kadına kıza konuşma şekline bak varoş üslup kültürsüz
- +1 yıl
Senin hakettiğin böyle bende ona göre konuşuyorum. Sen ilk önce bi aynaya bak kendini ne sanıyorsun
Soran+1 yılÇiçekten leş kokusu gelmez sen elit bir erkek olsan nolursa olsun ağzını bozmazdın
- +1 yıl
Ben o bildiğin elif tayfadan değilim. Hakedene hakettiğini veririz, huyumuz kurusun 😅
- +1 yıl
Ama sen bilinen tayfadansın paragöz, çıkarcı ve bencil
Soran+1 yılElhamdülillah
- +1 yıl
Yat uyu yarın ava devam edersin 😅
Soran+1 yılAslan avını bekler 🦁 ama genellemeler her zaman doğru çıkıyor Samsunluyla komşu bile olana selam bşle vermeyin diyen ne kadar haklıymış 2 hafta önce de çulsuz bi Samsunluya şans vermiştim bi de
- +1 yıl
Koca memlekete niye saydırıp duruyorsun? Sen ilk önce bi kendine bak sonra milleti eleştir.
Soran+1 yılYa senin Samsunlu olman nasıl bi denk geliş ama hsjjdf
- +1 yıl
Sen nerelisin acaba? Kesin iç anadolu
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Al işte belli 😅 Ankara kızları acayip paragöz, cimri. Sık sık geliyorum malum bürokrasi işleri Ankara 'da.
Soran+1 yılBen 20 tane Karadeniz şehri içinden senin Samsunlu olduğunu 12den vurdum ama😅
- +1 yıl
Hayatta bi başarın oldu işte zengin koca arayışında dile getirirsin 😅
Soran+1 yılAhahha kendini o kadar önemseme benim tahminler genelde tutar
- +1 yıl
Yok ben kendimi pek önemsemem ama yanımda birilerine haksızlık yapılırsa ses çıkarırım hepsi bu. Başka ne tahmin edeceksin acaba Ankaralı
Gizli Üye(36-45)+1 yılzenginlik dört duvar arasında huzur vermez
06 Yorumla
Soran+1 yılDört duvar arasında açlık mı huzur verir?
Cevap sahibi+1 yılaçlık farklı bir konu
Soran+1 yılŞuanda tüm orta gelirli kesim de aç çünkü ev araba taksidi ödüyorlar
Cevap sahibi+1 yılödesin enayiler
Soran+1 yılNe yapsınlar arabasız mı kalsınlar
Cevap sahibi+1 yılben ödemem meme şimşek bir önceki deprem vergilerini double yollar harcamıştı ben artık yolunu sqrim ödemem 5 sene vergi ödemeyecem aldığım viskilerin vergileri gırtlaklarına takılsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtangaç birini mi. ariyodun
012 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka la
Cevap sahibi+1 yılUtangaç biri zengin nenimki
Soran+1 yılUtangaçla ne alaka oğlum
Cevap sahibi+1 yılHer istediğimi yapiyo
Soran+1 yılBana da ver öyle birini inşallah Allah’ım
Cevap sahibi+1 yılSen cindellik için mi istiyon
Soran+1 yılYo her şey
Cevap sahibi+1 yılSenin olmadimi tic sevgilim
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılneden olmadı ko
Soran+1 yılNe soruyorsun kızım vana görüşecek birini buluyorsan bul bulmuyorsan bulma
Cevap sahibi+1 yılBakım ekle bı beni
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı zengin çok sık bulunan bir şey mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEn azından yakışıklının sık bulunması gerekir
- +1 yıl
Onu da mı bulamıyorsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHahaha ahh ahh bu genclik sıkıntılı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParamı lazım
013 Yorumla
Soran+1 yılYes yes
Cevap sahibi+1 yılNe kadar
Cevap sahibi+1 yılHepsi bir arada olmuyo kimi zengin çirkin kimi çirkin zengin pek nadir bulursun onlarda seni almaz onlara dahada yakınları vardır
Soran+1 yılYurtta 6 kişilik odada kalıp uyuyamaktan kurtulacak kadra 5 bin tl felan
Cevap sahibi+1 yılAylıkmı
Cevap sahibi+1 yılAylıkmı 5 bin tl
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarmısın
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Soran+1 yılSenin boyun kaçtı
Cevap sahibi+1 yıl17.0
Cevap sahibi+1 yılBenim kulaklarımı çekersen ben sana para veririm
Cevap sahibi+1 yılBenimle sevgili ol demiyorum
Cevap sahibi+1 yılCevabın ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışalım mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBak yine yaşlı🤮
Cevap sahibi+1 yıl:) 32yim
Soran+1 yıl10 yaş ıy
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Allah’ım bi insanda neden 23 yaşına kadar bi kere bile yakışıklı zengin birine denk gelecek kadar şans olmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım