Sevgilimi cok seviyorum ama sürekli beni kısıtlıyor crop, şort, elbise, etek, dekolteli şeyler giymeme asla izin vermiyor yakınımızda olan AVM’lere gitmeme izin vermiyor kiz arkadaslarimla bile olsa asla izin vermiyor metroda yanıma erkek otursa kalkacakmışım o derece kısıtlayıcı gerçekten yoruyor ve en son ondan cok bunaldıgım sıralar sınıftan bi çocukla tanıştım ve onunla konuşmaya başladım o çocukta baska bi amaç için mi benimle onuda bilmiyorum sürekli temas etmeye çalışıyor ama izin de istiyor o ayrı bisey her neyse ben kimseyi şu zamana kadar asla aldatmadım şimdi diyeceksiniz ki ayrıl o zaman işte öyle olmuyor ayrılmaya calıstıgımda en son boğazını kesmişti diğer ayrılmaya calıstıgımdada arabanın önüne atlamıştı gerçekten onu asla anlayamıyorum ve bu hareketleri benim ondan soğumama sebep oluyor evet aşığım ama beni kendinden uzaklaştıran o ne yapmayalım kafam cok karışık delirmek üzereyim aşırı pişmanım aldatmak da istemiyorum ama cok üstüme gidiyor her kavgamızda da delirtiyor sürekli her konudan kavga çıkarıyor of yardım edin yargılamayın beni
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aldat o senden ayrılsın kendinede boş boş zarar vermeye çalışmaz belki
Ya gerçekten seviyorum problem de bu aldattigim kişiyle sadece konuşuyorum ve hiçbir şey hissetmiyorum ya sevgilim beni kısıtlamasa böyle olmayacak
Kısıtlamıyor o bildiğin hapis hayatı yaşatıyor öyle sorunlu biriyle nasıl birliktesin ilginç bişey kendini yıpratırsın böyle yaparak
Ya işte anlasa keşke telefonumu veriyorum kişilerimde 20 kişi var konuştuğum kimsem yok biriyle yazısırken konuşurken babam dahi olsa bu kişi direkt aşkım ben şu kişiyle konuşuyorum diye haber veren bir insanım güveni sonuna kadar vermeme rağmen asla anlamadı beni
Kızım sorun sende değil ki böyle şeyler yapmak hesap vermek zorundada değilsin
Kocan değil sonuçta o bence acilen uzaklaşmalısın ondan
Teşekkür ederim haklısın destek olduğun için sağol
Manası derin ; Sevgilimi aldatıyorum çünkü ben bir K a ş a r ı m..
Ya anlasan gerçekten böyle demezdin sen bir insanı bu kadar kısıtlar mısın ya da kendini benim yerime koy sen gel bu kadar kısıtlan sonra konuş
Ya bırak bu işleri. Bu mu seni haklı çıkaran?
Kardeşim malmisin çocuğa telefonumu veriyorum kişilerimde 20 kişi var herseyi haberdar ediyorum ne olursa olsun söylüyorum buna rağmen asla beni anlamıyor baskının en alasını uyguluyor bilip bilmeden yaşamadan konuşma ulan
Haber vereceksin tabi görevin bu
Lan kocam mı her saniyemi anlatacağım hadi ona da tamam bunlara rağmen tüm güveni vermeme rağmen bana hala baskı uyguluyorsa doğal olarak bıkarım bende
🤣 🤣 🤣 🤣
Kendi bilir ayrılmışsın zaten sadece bedenen yanındasın
Ya işte ne kadar sevsemde cok kısıtlaması baskı yapması beni yordu oysaki telefonumu ne zaman istese eline veren bir insanım tüm hesaplarım onda kişilerimde 20 kişi var konuştuğum kimse yok ama cok bunalttı yeter yani
Sevgin bitti sende aldattın tabi
Ya sevgim bitmedi ama bıktırdı
Aldattın ama 🙂
Cinsel yönden değil sadece karşı tarafla konustum
Neden peki
Çünkü aşırı yordu beni ya bak cok seviyorum sevgilimi ve gerçekten cok aşığım ama cok üstüme geliyor cok kısıtlıyor güvensizlik verecek birsey yapmama rağmen üstüme geliyor bıktım tükendim hergün ağlıyorum
Kıyamam ama bak o eski sevgin kalmamış haklı olarak
Evet iste teşekkür ederim beni anladığın için
Rica ederim ya umarım o da anlar
Umarım
🙂🤗🙂
Bu kadar baskı ve kontrol altındayken nasıl aldatıyorsun. yani nerde ne şekilde
Okuldan arkasımdı iste aldattıgım kisi ama aldattim derken sadece konuşuyoruz yani flörtlesiyoruz of
Hımm anladım. ben diger türlü sandım.
Diğer çocukla sevişiyor musun
Hayır sadece konusuyodyk
Temas etmek istiyor izin istiyor demişsin de nerene temas ediyor
aldattigin kişiler kimler
Sınıftan bi arkadaşımdı sadece flörtlestik o kadar
ulasirmisin bi
Ne alaka
bir şey sorcam
Kime kanki
Ayril canmmm