Sevgilimi çok seviyorum ama aldatıyorum?

Sevgilimi cok seviyorum ama sürekli beni kısıtlıyor crop, şort, elbise, etek, dekolteli şeyler giymeme asla izin vermiyor yakınımızda olan AVM’lere gitmeme izin vermiyor kiz arkadaslarimla bile olsa asla izin vermiyor metroda yanıma erkek otursa kalkacakmışım o derece kısıtlayıcı gerçekten yoruyor ve en son ondan cok bunaldıgım sıralar sınıftan bi çocukla tanıştım ve onunla konuşmaya başladım o çocukta baska bi amaç için mi benimle onuda bilmiyorum sürekli temas etmeye çalışıyor ama izin de istiyor o ayrı bisey her neyse ben kimseyi şu zamana kadar asla aldatmadım şimdi diyeceksiniz ki ayrıl o zaman işte öyle olmuyor ayrılmaya calıstıgımda en son boğazını kesmişti diğer ayrılmaya calıstıgımdada arabanın önüne atlamıştı gerçekten onu asla anlayamıyorum ve bu hareketleri benim ondan soğumama sebep oluyor evet aşığım ama beni kendinden uzaklaştıran o ne yapmayalım kafam cok karışık delirmek üzereyim aşırı pişmanım aldatmak da istemiyorum ama cok üstüme gidiyor her kavgamızda da delirtiyor sürekli her konudan kavga çıkarıyor of yardım edin yargılamayın beni
Sevgilimi çok seviyorum ama aldatıyorum?