Git annenin evinde doğur gel ne gerekirse ben karşılarım dedi sevmiyor mu artık?

Kocama hamile olabilirim dedim. İkinci çocuğumuza yani. Annenin evine gidersin orada doğurup gelirsin çok yoğun çalışıyorum hem çocuğa bakıp hem evle ilgilenip hem çalışamam senin 9 ay yatman gerekiyor burada, mümkün olmaz sen gidersin ya da annenler gelir burada kalırlar dedi. Çok zoruma gitti.
Benim hamileliğim çok skntili geçiyor ilkinde çok güzel igilendi ozaman kendi işini yapmıyordu vakti vardı ve hevesliydi.

Şimdi yetisemiyor hicbiseye. Ve ikinci doğumum olursa düşük riskinden yatmam gerekirmiş doktor demişti o sebeble böyle konustu.

Burnundan getirdim söyleyip soyleyecegine pişman etim gidersem boşanmaya giderim ben anamın evinden getirmedim o çocuğu dedim. Bana hamilelikte yanimda olmayacak adam doğumdan sonra hiç lazım değil hadi bak işine dedim. Saat 1 de söyledi saat beş oldu hala mesaj atıp kafasını yiyorum ki bidaha böyle konusmaaya cesaret edemesin istiyorum.

Siz ne dusunuyorsunuz
Git annenin evinde doğur gel ne gerekirse ben karşılarım dedi sevmiyor mu artık?