1 yıldır sevgiliydik.9 aydır afetmesi için uğraşıyorum. düşünecem diyo bakarız diyor. Bir türlü karar veremedi. Afetmemesinin sebebi yapma dediği şeyleri gözüne bakarak yaptım. Pişman oldum. Nasıl ikna ederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. 9 aydır affedemecek kadar ne tür bir hata yaptın?
İletişim halindesin ama bunun yanında affetmemesi bana hiç normal gelmedi. Yani bunda bir gariplik var. 9 ay karar vermek için çok çok uzun süre.
Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri "bakarız" denmesi. Baştan sona belirsizlik içeren bir kelime.
Bir insan ya affeder ya da affetmez. Ortada netlik yoksa orada bir tuhaflık vardır.
İkna olacak insan bunca zaman çoktan ikna olurdu. Sanırım dönüp dolaşıp sana gelmek için seni belirsizlik içinde bırakıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat geçirdi yüzyüze konuşuruz dedi iş için şehir dışına gitti kendi patron yoğun olduğunu biliyorum. cevresimi dolduruyor anlamıyorum. ikimiz takıldık kaldık. brlirsizlik içinde
Soran+1 yılKarar veriyor. tamam diyor sonra buluşmaya çekiniyor. Saglik sorunlarına bağlıyordum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam baştan daha sana bazı kurallarının olduğunu söylemiş ve sen ve kabul etmişsin, sonra ne diye onu rahatsız edecek, hatta rezil edecek şeyler yaptın ki? Yani neyin kafası bu kusura bakma da inadına dikine giderek kendi kadınlık gururunu mu göstermek istedin "senin değil benim dediğim olur" gibisinden? Kaldı ki senin baştan kuralın olmasa bile senin arkadaşlarınla konuşup, içme dediği yerde içip ve seni toplum içinde rezil eden birine sen olsan şans verir miydin? Değer veren seven insan sevdiğini düşünür, birbirinizi sadece cinsellik için sevmiş gibisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hata yapar. Önemli molan telafi etmek. Çok pişman oldum Allah kimseye yaşatmasın.9 aydır konuşuyoruz yazıyoruz cinsellik yaşamadık. Cinsellik için sevseydik o afederdi.
Cevap sahibi+1 yılHerkes hata yapar tabi ama bu hata değil, bile isteye yapılan bir şeyin ismi hata olmaz ya ego tatmini ya karşı tarafa bir şey kanıtlama çabası. Kusura bakma ama böyle. Umarım her şey çözülür ve sen de yaptığın çocukça şeyden büyük ders çıkarır önünüze bakarsınız
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 ben dersimi fazlası ile aldım. ilk defa böyle bişey geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Seni bi güzel oyalıyor.. vazgeçtiğinde kıymete bineceksin maalesef. Yeter onun bu kadar peşinden koştuğun. Hangi hatayı yaparsan yap kendine saygını hep koru. Hata yapsan bile hatanın arkasında dur çünkü bu hayatta senden bir tane var..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe afediyor ne gidiyor. ne geliyor. Muallakta kalmak beni sinir ediyor.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 haklısınız
+1 yıl9 aydır affetmiyorsa seni oyalıyordur. Affedecek insan o kadar zaman bekler mi? Ya affeder ya da affetmiyorum diyerek kendi yoluna gider. Seni süründürmek için yapıyor olmalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynende öyle süründürdü. resmen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl9 aydır affetmediyse vazgeçmiştir, boşuna zorlama...
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye konuşuyor arıyor yazıyor. bi sorunum olduğunda yardım ediyor onun karakterini biliyorum sevmese istemese hayatta konuşmaz. cok sinirli ciddi suratsız adamın teki.
- +1 yıl
O zaman dengesiz bu adam
Soran+1 yılBu konuda dengesiz oldu normal hayatında hiç görmedim dengesizlik yaşadigını.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence o sizden özür dilemeli. ya da boş verin konuşun veya
01 Yorumla
Soran+1 yılGönül almak ne kadar zormuş arkadaş.
Bence seven biri eğer senden bir beklentisi yoksa 9 ay oyalamaz , sevmese bile oyalamaz onunla tüm benliğinle konuş , açık ve net, pes etme , çünkü belkide hata yaptığın için karar vermekte zorlanıyor olabilir , ve belki seni seviyordur , en iyisi onun karşısına geç ve konuş , çünkü bende sevdiğim kişiye karşı hata yaptım pişman oldum affedildim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayacak olan sensin. Tamda yazdıgınız gibi ben onu terkettim. sağlık sorunları yaşadı Ameliyat geçirdi. ailesi ile kavgalık oldu pskolojisi bozuldu. Zor bir süreç yaşadıbenden hiç beklentisi yok 9 aydır konuşuyoruz yazışıyoruz. Asla 9 ay içinde cinselliğin lafını bile etmedi. Bir kere yüzyüze konuştuk restoran gittik yemek yedik her şey çok güzeldi. sonra yine başladı sen 3 aydır beni aramadın şimdi niye geldin. diye. geçmişi unutturup yeniden güvenmesi kolay olmuyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. 9 ay, bir ilişki için "ara verme ya da düşünme" aşaması için sahsi fikrimce oldukça fazla.. yerinde olsam barışma telaşını bi kenara bırakıp, buna değip değmeyeceğini sorgulamak ve dinlenmek icin kendime alan tanirdim.. belki de bitmesi artik ihtiyaçtır.. iliski insana iyi gelmeli, arada birakmamali ya da perişan etmemeli..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏. Biz şu an muallak yaşıyoruz onun pskolojisi bozuldu. Suanda benim bozuldu.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 9 aydır affedilmeyi mi bekliyorsun? Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. Vazgeçtiğin gün kıymete binersin.
45 Yorumla
Soran+1 yılEvet 9 aydır bekliyorum. Konuşuyoruz yazıyoruz. Engellemedi. karar veremedi.
Soran+1 yılBilmiyorum. Ne yapmaya çalışıyor. Bu sorunları yaşamasaydık evlenecektik.
- +1 yıl
haklısın valla merve.
Seni affeden o adama acırım, her insanın belli sınırı var sana peşin peşin demiş bunu yapma etme diye ama sen pişkin gibi yapmışsın aman boşversene affetse ne olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hata yapar bunu unutma pişmanım işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl9 ayda millet doğuruyor bu neyi affedicekmiş çok pardon da? sende de iyi yüz varmış beklemişsin
18 Yorumla
Soran+1 yılAdam arıyor yazıyor sadece afetmiyor. niye kafamı karıştırıyor. dese asla afetmeyecem o zaman eyvallah
- +1 yıl
Çünkü ceptesin bunu anlamak zor olmamalı 😵💫
Soran+1 yıl9 aydır cepmi olur ya 😄
- +1 yıl
Valla oluyomuş demek baksana 😂🤷♀️
Soran+1 yılİlk olucam heralde adamın benden hiç bir çıkarı yok zengin iş adamı başka cepte tutacak kadınmı bulamadı.
- +1 yıl
Yav mantıken bi düşünsene, 9 ayda neyi affedemedi bu😀 evet affettim devam edelim der ya da ben affedemiyorum bitsin der net erkek her zaman iyidir bak. Seni ikilemde bırakıp acabalarla yaşatan erkekten uzak dur bence🤷♀️
Soran+1 yılNormalde kararlı biridir. Tahminen bu adam çok büyük konuştu o yüzden. Kesin kuralları çizgisi olan sinirli güzü gülmeyen ciddi bir adam karakteri
- +1 yıl
Ok
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Ayrılmasının sebebini tam olarak izah edersen affedip affetmeyeceğini söyleyebiliriz...
111 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmadığı şeyleri yaptım. Bana yeni tanıştığımızda kuralları olduğunu söyledi tamam dedim. Arkadasımla konuşma dedi konuştum. beni toplum için de rezil etme dedi ettim. Alkol içme dedi içtim. Sanmi adamın kınadığı başına gelmiş gibi oldu. bide üstüne adamı terkettim.
Soran+1 yılHiçmi umut yok
Soran+1 yılAma konuşuyor yazıyor sadece afetmiyor.
Soran+1 yılHerkes hata yapar aldatmadım her şey onun yanında oldu
Soran+1 yılO zaman ruh halim iyi değildi onu o kadar sevmiyordum ayrılınca kıymete bindi
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 inşallah düzeldim zaten o konuda netim
+1 yılDaha nasıl içi soğusunki gözünün içine bakıp yapmışsın sana güveni kalmamış gibi
030 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama pişman oldum. onada söyledim herkes hayatta 2 şansı hak eder
- +1 yıl
Benim birden çok şans verdiklerim oldu ağlamaklı seslerine acıyıp ama yinede pişman ettiler. Değmiyor
Soran+1 yılBen onlardan değilim
- +1 yıl
Bilemiyorun
- +1 yıl
Bilemiyorum banada beni başkasıyla karıştırma dediler sonuç yine fiyasko
Soran+1 yılYa deme öyle her insan aynı değil
- +1 yıl
Vallahi bilemem her insanı tanımış olsam doğru kadını çoktan seçmiş onunla beraber yoluma gitmiştim.
Soran+1 yılİnsaları böyle bı durumda tanıyabiliyorsunuz.
- +1 yıl
Ee işte o zaman tekrar şans vermemek gerek
- +1 yıl
Yakın zamanda bana senin sevgiline davrandığın gibi davranan birisinden ayrıldım. Gözümün içine baka baka en ağır en sinirlendiğim hatta katil olacak seviyeye geldiğim lafları diyordu bir takımda imalı hareketler yapıyordu defalarca kıskandırma olayını sakın yapmaya çalışma dedim yok yine aynı, alışmış laçka ilişkiliere defalarca şans verdim en sonda habrrim yok kapıma gelmiş intihar vs ediyor ilaç içmiş herkes beni arıyor arkadaş polis ambulans vs son kere yine şans verdim yine aynu şey yaptı. Kanı bozukluk işte.
Soran+1 yılBenim ilk hatam onlarda aynı gün üst üste geldi. bazılarını bilinçsiz yaptım
- +1 yıl
Bilemiyorum artık
Soran+1 yılSevmese kimse uğrasmazki sevdiğimiz için dönmek istiyoruz
- +1 yıl
Bazılarınınki sevgi değil narsizm ego kovulmayı hazmedememek , karşısındakine yedek muamelesi yapmaya çalışmak. Düşüncesizlik ve saygı eksikliği bunu net bir biçimde gösteriyor.
Soran+1 yılEski sevgilimi aldattım umrumda olmadı özur bile dilemedim ugrasmadim ilk defa bir erkekten özur diliyorum beni afetmesi için sevdiğim için
- +1 yıl
İşte olayın bu, senden daha soğuğunu sertini duygusuzunu acımasızını daha önce görmemişsin görüncede acep olmuşsun. Tanıdık senaryo.
Soran+1 yılÖyle oldu aldığım beddualar tuttu heralde 😊 9 aydır mahvoldum resmen
- +1 yıl
Benim ettiğim beddularda istisnasız tutuyor kendiside dedi İlahi adalet en az 50 kere tecelli etti hep sonunda yanan ben oldum diye ama kanı bozuk düzelmiyor
Soran+1 yılBen dersimi aldım. Fazlası ile neler çektim. Kimse ile görüşmedim.
- +1 yıl
Kalıcı olmuştur umarım
Soran+1 yılOldu tek sorunum onun inanması artık.
- +1 yıl
İşte o imkansıza yakın
Soran+1 yılMillet aldatıyor afediyolar ben aldatmadım yalan söylemedim. o kıskanc olduğu için yanlış anlıyor
- +1 yıl
Uyardığı halde gözünün içine bakıp zorlamışsın daha ne olsun düşüncesizlik ve saygısızlığın olduğu bir ilişki zaten ciddi olarak yürümez.
Soran+1 yılZaman ne gösterecek bakalım
- +1 yıl
Bak bakalım
Soran+1 yılGüncelleme yaparım sonuç belli olunca iyi ya da kötü 😊
- +1 yıl
Ölmediysek o zamana bakarız 😂
Soran+1 yıl😂. Yılda bir gün durum guncellemesi
- +1 yıl
Tamam
+1 yılgereksiz naz yapiyor sen dil doktukce de uzatir peki seni kendi haline birakiyorum de cekil o gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılBen özür diledim kendi haline bırakıyorum. Kendisi arıyor. yazıyor nasılsın diye. diyorum artık yeter afettinmi bakarız konuşuruz o konuyu ayrıca diyo ben sinirlenip ağzıma geleni sayıyorum. sonra yine konuşmuyoruz sonra yine başliyoruz.
- +1 yıl
yazmaman lazim o yazana kadar
Soran+1 yılYazıyor sadece afetmiyor afetmeyecekse niye yazıyorsun diyorum. Sorunları çözemiyoruz diyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siz evcilik oynuyorsunuz nasıl şeyler duyuyoruz burada ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim başıma ilk defa böyle bi olay geliyor. eski sevgililerim umrumda olmuyordu. onlara daha kötü şeyler yaptım. bedduamı ettiler ne
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapacak bir şey kalmayınca, hiç bir şey yapmamak en iyisi..
01 Yorumla
Soran+1 yılO noktadayızakışına bıraktık.
Eğer boğa ise zor.
Burçlara inanmam ama böyle maalesef01 Yorumla
Soran+1 yılEvet toprak grupları inatçı oluyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yıl9 ay affetmemiş ne zorluyorsun olmicak bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zorlamıyorum kendisi arıyor yazıyor afetmiyor sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı yanlışları tekrarlamışsın ciddi güven zedelenmesi bunlar.9 ay geçmiş affetmek istiyor fakat affedemiyor olay bu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni engellemedi hiç. O güveni nasıl kazanacağım
Cevap sahibi+1 yılBence bunu ona sor ve durumun çok uzadığını devam edemeyeceğini söyledikten sonra Güvenini kazanabileceğin bir şey varsa yapacağını yoksa artık çekip gideceğini söyle
Soran+1 yılSoruyorum bakarız yoğunum diyo oturup konuşuruz diyor
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta içinde dönmezse salla git
Soran+1 yılYazıyor afetmiyor insanı muallakta bırakıyor
+1 yılÇok yuz veriosun uzer bu adam seni kosturuyor pesinden 2 3 gun yazma sana yazar belki yazmazsada ağır basli olmaya karar ver yani çok kosmussun 9 ay ne
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi yazıyor arıyor afetmiyor sorun burada.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni hiçbir zaman affetmeyecek affedecek olsa çoktan affederdi
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye arıyor yazıyor. Anlayamadığım konu bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoş bir şey değil sürekli oyalıyorsa istemiyor demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılO istemese engeller çok sinirli birisi o hiç gelemez öyle şeylere. engellemiyor
9 ay uzun. Ne konuda dinlemedin belkide çok kızdı desem bu kadar uzun zaman da tutamaz kimse kendini. Net konuş olmazsa bitir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat geçirdi sağlık sorunları iş yogunlukları vardı. Kafası dolu olduğu için sağlıklı karar veremiyor. Çok konuştuk yüzyüzede konuştuk her şey güzel beyefendi kafa gidip geliyo. başlıyo sen beni aramamıştın 3 ay nerdeydin diyr
+1 yıl9 ay mi? Şaka mı? Bence salla ya sen kendini küçük dusurmussun bile başka kızları götürüyordur o sen hazırda yalvar
06 Yorumla
Soran+1 yıl9 aydır konuşuyoruz yazışıyoruz. bir kere yüzyüze görüştük. tamam diyor sonra soğuk davranıyor. ben umudu kesiyorum arıyor.
- +1 yıl
Çünkü seni kendine bağlı tutup başkalarıyla takılıyor seni yedekte tutuyor böyle aşk sevgi mi olur kendi mutluluğun için engelle sil bence
Soran+1 yılEngelleyemem seviyorum. çözume kavusmasını istiyorum
- +1 yıl
O zaman üzülürsün. Geçmiş olsun diyeyim şimdiden..
Soran+1 yılÜzülüyorum zaten teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Soğumuş istemiyor yedekte tutarak ego tatmini yapıyor
17 Yorumla
Soran+1 yılSoğuduysa niye arıyor.
Soran+1 yılher şey karşılıdır. Karsılık vermezse niye uğrasayım
Soran+1 yılGelgit yaşıyor. onun karakterini biliyorum çok sinirli gururlu birisi o afetmezse asla konuşmaz sadece mantığı ve duyguları ile çatışıyor
Soran+1 yılAma konuşuyoruz yazışıyoruz. Afetmese bile bağlantımız hep var
9 aydır her gün kendini affettirmek için mi ugrastin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda bakarız düşüneyim. afetmiyorum 2 gün soňra ariyo yaziyo
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılsende baştan yapmasaydın o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuşla ölmüşe çare yok herkes hata yapar.
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılPeşinde koşmayı bırakın affeder
14 Yorumla
Soran+1 yılBırakıyorum. kendi arıyor yazıyor. sonra afetmiyom diyo
- +1 yıl
Cevap vermeyin o zaman
- +1 yıl
Affetmezse kaybedeceğini düşünsün
Soran+1 yılGelip gidiyor işte gel gitleri
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl9 aydir niye konuşuyor o zaman bitiriyosa bitirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum anlamıyor
+1 yılHiç bir şey yapma affeder %99 garantili
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı 😊
Boşuna bekliyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşuna değil sevdiğim için bekliyorum yoksa umrumda olmaz
+1 yılne yaptın? başkasıyla mı oldun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yeni tanıştığımizda kesin kuralları olduğunu söyledi. kurallarin dışina çıktım
- +1 yıl
nedir o kurallar
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Boğa burcu olabilir misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılİki oğlak
Soran+1 yılOda oğlak erkeği inatçı gururlu. yüzyüze geldik konuştuk yemek yedik restoranda. Gezdik tamam diyor.2 gün sonra soğuk yapıyor.
Soran+1 yılYoğunum işlerim yoğun kendime zaman ayiramıyorum diyor kendisi patron şirketleri var yoğun tempolu çalışan birisi. gel gitleri ondan ruh hali değişiyor
- +1 yıl
Oğlak burçları işkoliktir yerinde duramazlar sürekli iş halindeler. Stresli ciddi duruşları ve soğuk yapıları vardır. Genel olarak kadın ve erkek özellikleri bunlar. Kadınları asla aldatmaz asla. Oğlaklar ailelerine düşkündür yani ana baba kardeş akraba. Gereksiz bir zaafları var.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 yorum için tamda bahsettiniz gibi işkolik ailesi ede düşkün
+1 yılbuyuyun sonra bakariz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoluk çocuksunuz daha
21 Yorumla
Soran+1 yılAdam gururlu özellikle yapma dediği şeyleri yaptım. sanki adamın sınavıymışım gibi.
+1 yıl* vu tekmeyi o zaman geri gelir
06 Yorumla
Soran+1 yılVurdum aradı afetmiyor arıyor soruyor beni deli etti
- +1 yıl
* et yeter artık yoruldum kendini ne zannediyorsun pislik de yuzune kapat ve engelle
Soran+1 yılOnuda yaptık sonra yine başa döndük
- +1 yıl
dönme bu sefer sira sende ez onu
Soran+1 yılÖyle yapıcam yoruldum artık
- +1 yıl
evet kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaptın ki affedilecek
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmadığı şeyleri yaptım. Bana yeni tanıştığımızda kuralları olduğunu söyledi tamam dedim. Arkadasımla konuşma dedi konuştum. beni toplum için de rezil etme dedi ettim. Alkol içme dedi içtim. Sanmi adamın kınadığı başına gelmiş gibi oldu. bide üstüne adamı terkettim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap yap sonra özür dile bi sie mq
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hata yapar kimse büyük konuşmasın ilk defa böyle bişey başıma geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok zaman gecmiş dönmex
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye arıyor yazıyor. Anlayamadığım konu bu
+1 yılaffetmemeye yer arıyordur açıklaması bu kadar net.
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye arıyor yazıyor. nasılsın diye
Neyi yapma dedi
01 Yorumla
başkasını bul
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla
+1 yılNe yaptın ki
03 Yorumla
- +1 yıl
Senden olmaz kusura bakma 😂 sal adamı
Soran+1 yılBırakıyorum gel git yapıyor. Hic yazmasa aramasa uğraşmam heralde
+1 yılNe yaptın
09 Yorumla
- +1 yıl
Arkadaşı ile konuşman kötü rezil etmen de kötü ama alkol iyi ya kanka. içilir.
Soran+1 yılOnun yanında konuştum gizli konuşmadımki. hoş şeyler değildi ama oldu bir kere
- +1 yıl
Brocum çocuk seni sevmiyor seven adam bu konularda 9 ay kararsız kalmaz
- +1 yıl
Yapma dediği şeyleri yapman iyi olmuş çünkü zaten seni hiç sevmemiş
Soran+1 yılO zaman niye arıyor yazıyor?
Soran+1 yılTeşekkürler 😄 yorum içinadam bende takıntı oldu
- +1 yıl
Rica premses
Arafta olmak kötü be
01 Yorumla
Soran+1 yılAynende öyle
Ne yaptın
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZor bir durum
023 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl. düzeldiğime inandırmak. yeniden güvenin sağlamak. O kadar zorki
Cevap sahibi+1 yılBiberbir ben yaşıyorum. İnanmak da zor 🤕
Soran+1 yılHadi sen ne yaptın acaba
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaptın acaba derken?
Soran+1 yılNe oldu sordum aynı durum diyince
Cevap sahibi+1 yılBende sevgilime güvenemiyorum. Yemin ediyor. Düzelmiş gibi yapıyor. 4-5 ay sonra bir hata yapıyor hepsini silip süpürüyor. Sorna yine güven inşa etmeye uğraşıyor. Ama artık bu defa iyice soğudum
Soran+1 yılSen hiçmi hata yapmadın yani. istemedende olsa oluyor işte
Cevap sahibi+1 yılElbette insanın olduğu yerde hata olur. Ama bu güven olayı başka
Soran+1 yılAldatma olmasa bilemi arkasından iş çevirmedim dürüst oldum. Kendi aşırı kıskanç. kendi kendine triplere giriyor.
Cevap sahibi+1 yılAldatma yoksa gelişmelerin olması olumlu tetiklemesimgerekir. Ama maalesef en ufak hata büyür büyüyor
Soran+1 yılBana erkek kuaföre bile gitmem kızıyordu.
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan sen de ona dikkat et ne var sanki. İnatlaşma ne kaybedersin 🤕 kadın milleti böyle işte. Sonra erkekleri suöluyorsunuz. Ne var sanki 🤔
Soran+1 yılŞimdide o inatlaşıyor işler tersine döndü
Cevap sahibi+1 yılAma önce sen yaptınsa sen düzletecsksin artık
Soran+1 yılKadın ne yapsa afedersiniz öyle sorayım kalbinizinkırdı üzdü ne yaparsa içiniz soğur
Cevap sahibi+1 yılZamana bağlı ne durum bir anda bişey yapınca olmaz
Soran+1 yıl9 ay oldu işte 😊 hala umudumu kesmedim. bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılDüşünecem bakarım diyorsa durum başkadır söylim sana
Cevap sahibi+1 yılBaşkası var demektir. Boşta kalırsa o olmazsa sana gelecek
Soran+1 yılBaşkası yok sosyal medyası acık evinin güvenlikleri ile konuştum kadin gelmiyor dediler. Kendisine defalarca sordum yok kimse diyor
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılOlsa 9 aydır o kadınla devam eder niye beni bekletiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
+1 yılaldatıın mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldatma yok onun kıskançlığı yüzünden
- +1 yıl
o ne demek?
Soran+1 yılArkadaşı konuştum selam naber diye onun yanında konuşamazsın diyo arkadaşlarımla.
- +1 yıl
abartmasın. çok mu güzelsin de kıskanıyor?
Soran+1 yılGüzellikle alakası yok adamın huyu bu
- +1 yıl
bilemm.
+1 yılNw yaptın?
07 Yorumla
- +1 yıl
Adam hqklı
Soran+1 yılBiliyorum. Hic umut yokmu
- +1 yıl
Tövbe edip adamı ikna edersen olabilir :)
Soran+1 yılEttim çok pişman oldum. Neler çektim. Hala güvenmekte gitgel yaşıyor.
- +1 yıl
Zamanla artık
Soran+1 yıl9 ay oldu
Bana. mesahbat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
013 Yorumla
Soran+1 yıl33 yaş
Cevap sahibi+1 yılİkinizinde mi
Soran+1 yılEvet aynı ay aynı yıl
Cevap sahibi+1 yılOnu yüz yüze konuşmaya çağır anlaş olmuyorsa da zorlama adamı bir kere kırmışsın
Soran+1 yılKonuştuk bir kere Tamam dedi bakarız dedi. afettim dedi 2 gün sonra yine başladı.
Cevap sahibi+1 yılBakire misin cinsellik falan var mı
Soran+1 yılVar cinsellik 9 aydır. yok. sadece konuşuyoruz derleşiyoruz
Cevap sahibi+1 yılHayatında başkası varsa o yüzden yüz vermiyor da olabilir
Soran+1 yılSordum kendisine arkadaşlarına sosyal medyası acık kimseyi eklemiyor
Cevap sahibi+1 yılO işler öyle belli olmaz ki kendin bı takip et
Soran+1 yılEttim binasındaki güvenliklerle konuşuyorum bilgi alıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm umarım aranız düzelir
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptın ki?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBlowjob yap affeder
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026